Etusivu » viikonloppu ja housutytön mekkolook!

viikonloppu ja housutytön mekkolook!

Tänään minun jalat huutavat hoosiannaa! Onneksi arkistoista löytyivät julkaisemattomat kuvat parin viikon takaa, kun olimme aamubrunsilla Wasaborgin Silmäasemalla. Tämän päivän pilvinen sää täällä länsirannikolla matsaa yhteen näiden kuvien kanssa.

Taisinkin tuossa viikolla vihjailla jo messuosaston rakentamisesta. Tämän päivä olen seissyt Pohjanmaan Suurmessuilla ja viettänyt todella sosiaalisen päivän ihmisten kanssa. Kivoja kohtaamisia ja mikä parasta, olen voinut kertoa omasta rakkaasta harrastuksestani ja työstäni sen parissa. Nämä päivät antavat vaan niin huikeasti energiaa vaikka jalat ovat ihan muusina kahdeksan tunnin seisomisen jälkeen.
Mitäs pidätte näistä Tom Fordin aurinkolaseista? Olen ihan pähkinöissä näiden lasien kanssa. Aurinkolaseissa on asennetta ja sopivasti pientä kissamaisuutta. Tänä keväänä halusin vähän isommat aurinkolasit. En olekaan pitkään aikaan omistanut näin isoja linssejä. Voit käydä lukemassa lisää meidän brunssiaamusta aurinkolasihuumassa täältä (klik). Samalla kuvacredit näistä postauksen kuvista lähtee Marille, Marin silmin -blogiin.
Luonnoksissa minulla oli ihan toinen postausaihe. Tarkoitukseni oli kirjoitella minulle vähän vaikeista asioista / teemoista pukeutumisen suhteen. Huomaatko, että minulla pilkottaa mekko takin alta? Mekot ovat minulle yksi niistä vaikeista teemoista. Eipä täällä blogissa paljon ole helmat heiluneet. Tästä niinmun´designin mekosta pitää tehdä ehdottamsti erillinen postaus. Niin paljon kiitosta se on kerännyt, kun olen sen päälleni laittanut. Taidanpa laittaa se huomenna messuillekin.

Ne muut minulle vaikeat teemat pukeutumisssa jätän sitten seuraaviin postauksiin. Näihin lukeutuvat kuosilliset ja värikkäät vaatteet, laukut ja korkkarit. Olen laukkujen suhteen todella tylsä. Harvoin törmään laukkuun, joka laittaisi sukat jaloissani pyörimään. Aurinkolasit sen sijaan sekottavat minut säännöllisesti. Ehkäpä housutyttö voisi myös jossain vaihessa rakastua mekkoihin!  -tuulanneli

 Villakangastakki / Day Birger et Mikkelsen
Neulemekko / niinmun´design*
Sneakerit/ Billi Bi
Aurinkolasit / Tom Ford
Kaulakoru / Efva Attling*saatu blogin kautta

12 Comments

 1. Melissa
  Kirjoittaja
  8.4.2018 / 07:03

  Onpa kiva asu 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.4.2018 / 19:10

   Kiitos Melissa 🙂

   vaihteeksi vähän mustaa myös blogiin!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.4.2018 / 07:06

  Katselen kyllä suorastaan kateellisena sitä miten te oikein osaattekaan niin luontevasti kuvissa poseerata, en tiedä oppisiko sen taidon itsekin jos vain ahkerasti harjoittelisi!? 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.4.2018 / 19:25

   Kiitos Mira 🙂

   No, kyllä minä ainakin tunnen itseni joskus puupökkelöksi. Tottakai harjoitus tekee mestarin ja kun muistaa aina hymyillä niin silloin tulee aina hyvää jälkeä!

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  8.4.2018 / 17:02

  Näytät hyvältä mekossa. Minä olen viimeisen viiden vuoden aikana innostunut mekoista, sitä ennen olin vannoutunut housunainen.
  Leppoisaa sunnuntaita ja hei, noi lasit on tosi mageet!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.4.2018 / 19:26

   Kiitos Outi 🙂

   Kyllä näitä mekkoja pitäisi pitää enemmän! No tänään olin koko päivän messuilla mekkotyttönä 🙂

   Kivaa alkavaa viikkoa Outi 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  8.4.2018 / 19:46

  Mekko pukee sinua ja kauniita sääriä pitääkin näyttää! Vaadin enemmän mekkokuvia 😀

  Nuo Tom Fordin aurinkolasit ovat stylet. Kivaa kissamaisuutta mutta silti myös asennetta.

  Kohta nähdään… <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.4.2018 / 06:10

   Ensin täytyy hankkia niitä mekkoja 😉 En omista kovinkaan montaa kappaletta.

   Tom Fordin lasit ovat huiput! Nyt odottelen niitä tässä, koska ne tilattiin minulle.

   Kivaa alkuviikkoa 🙂

 5. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  9.4.2018 / 05:30

  Tuo takki on aivan ihana, piristää pilvisenkin päivän 🙂 Mä pidän kovasti mekoista ja pääasiassa pukeudunkin leggingseihin ja mekkoon tai tunikaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.4.2018 / 06:12

   Kiitos Mari 🙂

   Takki on ollut yksi parhaimmista ostoksistani. Olen aikaisemmin käyttänyt paljon mekkoja, joten täytyy taas palata takaisin niiden pariin!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  10.4.2018 / 14:49

  Mekko sopii hyvin, käytä useammin!

  Aiemmin käytin aika paljon mekkoja, tänä talvena on jäänyt käyttämättä kun ei ole ollut oikein sopivia saappaita mekon kanssa käytettäväksi. Piakkoin voi toivottavasti siirtyä käyttämään mekkoja tai hameita tennareiden ja (toistaiseksi vielä) paksujen sukkahousujen kanssa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.4.2018 / 19:13

   Mekot ovat jääneet viime vuosien aikana vähän paitsioon! Ehkäpä täytyy taas opetella käyttämään mekkoja 😉

   Itse tykkään pitää mekkoja juuri paksujen tennareiden kanssa ja kyllä niillä pärjää talvellakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?