Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsyt

Viikon makein outfit tulee tässä kera turvakypärän. Niin sitä laitettiin kiltisti turvakypärä päähän Caminito Del Rayn vaellusreitille. Kyllä tälle kypärälle monet naurut naurettiin reissulla. Sitä en tiedä mitä se suojasi mutta hauskaa oli! Niin ja puhumattakaan kypärän alla olleesta kertakäyttöisestä hiussuojasta.


Viikon huikein maisemahetki oli tämän sillan ylittäminen Caminito Del Raylla. Olen nyt muutamassa postauksessa hehkuttanut tätä vaellusreittiä, joten malta ihan pieni hetki, postaus on tulossa ihan muutaman päivän sisällä.


Viikon kaunein sekamelska. Sitä en tiedä kuinka kukkien kastelu onnistuu mutta näitä kukkaikkunoita ihailin ja napsin aika monta kuvaa matkan aikana.


Viikon tuoksuvin kauppa ja ihanat juustot!

Viikon täydellisimmät alkupalat. Olin ihan myyty näiden oliivien kanssa. Arvaakaapas oliko seuraavana aamuna silmät paisuksissa tämän suola-annoksen jälkeen? Silloin taas muistin miksi välttelen oliiveja. Lomalla ei nyt kaikkia asioita tarvitse muistaakaan.


Viikon pelargoniat – Viimeisten kesien aikana pelargoniasta on tullut lempparikukkani ja näitähän ruukkuja riitti ympäri Marbellan vanhaa kaupunkia. Harmi vaan, että oltiin syksyssä ja kukinnat olivat jo loppupuolella. Voin vain kuvitella nämä ruukut kesällä parhaimpaan kukinta-aikaan.

Viikon vitamiinit


Viikon paras vuohenjuustosalaatti. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta sain aivan loistavia salaatteja matkallani. Kuten kuvasta näkyy emme ole mitään kulinaristeja ruuan suhteen lomalla. Muru pisteytti pizzojaan ja minä näitä salaatteja. Murun ykköspizza löytyi Gibraltarilta ja minun ykkössalaatti oli tämä Puerto Banuksella syöty salaatti. 


Viikon huvittavin hetki liittyy tähän valkoiseen heppaan. Olin etukäteen lukenut, että Rondassa on kiva tutustua vanhaan kaupunkiin hevoskyytillä. Rondassa ei löytynyt heppoja enää näin offseasonissa mutta murun kauhuksi näitä löytyi Mijaksessa. Niin minä onnellinen pääsin hevosajelulle ja murua hävetti koko matkan. Lohduttelin murua sillä, että eikö ollut hyvä etten halunnut aasikyydillä kiertelemään Mijaksen valkoisia kujia.

Viikon herkullisin kahvihetki 


Viikon seesteisin hetki – kävimme viimeisenä iltana kuvaamassa upean auringonlaskun. Hetki oli todella maaginen ja kesti ihan vain muutaman minuutin. Uskomatonta kuinka nopeasti auringonlasku tapahtuu tähän aikaan vuodesta. 
-tuulanneli

Oletko jo käynyt osallistumassa Medisoft arvontaan täällä (klik).
Vielä ehdit mukaan!

6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  21.11.2017 / 17:22

  Niin upeita otoksia. Aivan ihanaa, että pääsit sille vaellukselle.
  Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2017 / 07:12

   Kiitos Outi 🙂

   Joo se oli vaellus oli mahtava kokemus!

   Kivaa viikkoa myös sinulle 🙂

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  21.11.2017 / 20:53

  Aivan mielettömän iienoja kuvia! Ihana viikko ollut.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2017 / 07:14

   Kiitos Belladonna,

   Onneksi on valokuvat, joiden kautta voi elää ihanan matkan uudelleen ja uudelleen 🙂

   Kivaa viikkoa sinulle 🙂

 3. Annukka
  Kirjoittaja
  22.11.2017 / 08:39

  Ihania kuvia! Ja tykkään, kun käytät noin suurta kokoa. Pääsee vähän niinkuin kuvien maisemiin itsekin sisälle.

  Eikähän sitä koskaan tiedä, millainen kivenmurikka vuoren rinteiltä päättää tipahtaa päähän, joten ehkä se kypärä oli paitsi tyylikäs, myös tarpeellinen :).

  Olispa ihanaa, jos olis omallakin pihalla tuollainen appelsiini(?)puu, josta poimia päivän vitamiinit tuoreeltaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2017 / 20:13

   Kiitos Annukka ihanasta kommentista 🙂

   Tykkään käyttää isoja kuvia, tottakai se asettaa myös omat vaatimuksensa kuville.

   No se kypärä oli aika hutera, no ainakin kaikilla oli kiltisti kypärät päässä. No se antoi uskottavuutta vaellukselle!

   Minäkin ottaisin tuollaisen appelsiinipuun omalle pihalle 😉


Looking for Something?