Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsyt


Viikon suosituin instakuva. Lauantaina tentin jälkeen hemmottelin itseäni ostamalla ison paketin jäätelöä ja uuden Elle -lehden. Luit aivan oikein, en tiedä mikä ihmeellinen pakkomielle minulle tuli mutta Pirkka kermatoffeejäätelö oli pakko saada. Ellestä on tullut suosikkilehteni. En osta enää paljon muotilehtiä mutta minulle sopii tälläinen kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti, jota saan lueskella pienissä osissa. Kuukauden aikana se tulee kahlattua läpi aika tarkasti. Allekirjoitan täysin kuvassa olevan Ellen talven selviytymisstrategian. Hyvin kiteytetty!


Viikon uusi tuttavuus ja rakkautta ensi silmäyksellä. Signe Seebidin kauniit ja romanttiset pakkaukset hurmaavat jokaisen. Sheavoita sisältävä käsivoide hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kädet ja kynsinauhat. Olen käyttänyt aamuisin myös jalkojen rasvaamiseen tätä käsintehtyä luonnonkosmetiikkavoidetta. Mikä ihana pehmeys tulee iholle!


Viikon herkullisin välipala on intiaanisokerikeksi.  Proteiinileipä, joka on tehty idätetystä täyssoijasta ja spelttiviljasta. Tästä Masajon perinteisestä jaksamisleivästä tuli suosikki meidän perheeseen. Mikä tärkeintä se sisältää paljon proteiinia, joka vie tehokkaasti nälän tunteen.Viime viikon jakamaton kuva täällä blogissa. Tottakai kävin piipahtamassa Helsingin MD:ssa pari viikkoa sitten. Pitkä odotus on palkittu. No ostinko mitään? En itselleni tällä kertaa mutta murulle löysimme muutaman kivan jutun. Rehellisesti sanottuna olin vähän pettynyt Helsingin valikoimaan tai sitten heillä oli käynyt hyvin kauppa ja valikoima oli vähän vaisu. Tottakai minä annan tälle rakkaudelleni vielä uuden tilaisuuden.


Minun tärkeät asusteet, jotka kulkevat arjessani joka päivä. Olen jo usean vuoden ajan ihaillut By Malene Birgerin villahuiveja talvisin. Nyt päätin hankkia sen heti alkukaudesta etten jää ilman. Tätä tulette varmasti näkemään useasti täällä blogin puolelle kunhan saan asukuvausmoodin päälle. Nyt se on vähän hakusessa. Ihana blogikamuni Marjo, jos luet tätä, niin varo! Minun kuvausmoodi voi iskeä viikonlopulla.  
Lopuksi muistutan kivasta koruarvonnasta. Klikkaa itsesi arvontaan täällä (klik). Vielä ehdit mukaan!


-tuulanneli

10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.11.2016 / 18:55

  Ihania kuvia <3
  Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2016 / 05:50

   Kiitos ihana Outi ♡

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  2.11.2016 / 20:20

  Jäätelö ja kiva lehti – mitä ihananinta itsensä hemmottelua! Mukavaa marraskuun alkua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2016 / 05:53

   Tuo jäätelöjuttu oli kyllä todellinen pakkomielle. Inspiroivan lehden kanssa aika kuluu siivellä. Kivaa marraskuuta myös sinulle ♡

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  3.11.2016 / 07:36

  MDllä olen käynyt kahdesti Helsingissä, vielä ei ole löytynyt ostettavaa. Yhdet käsineet olisin ostanut, onneksi tutkailin niitä kahden valon alla, alunperin mustalta näyttäneet olivatkin tummansiniset.

  Näemme ilmeisesti lauantaina Brunolla?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2016 / 06:19

   Olen aina hehkuttanut MD puolesta mutta tällä kertaa ei sytyttänyt. No heillä tulee vuoden aikana monta mallistoa, jatkuvasti jotain uutta!

   Me nähdään lauantaina Brunolla ♡

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  4.11.2016 / 15:19

  Totta kai minä luen tätä Tuulanneli 🙂 Kauhuksemme joudun tunnustamaan sinulle etten ole vielä ehtinyt MDlle mutta yritän korjata tämän ihan lähiviikkoina. Menin ohi yhtenä päivänä mutta sisälle saakka ei aikataulu antanut myöden edes kurkistaa.

  Huomenna nähdään ihanuus!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2016 / 06:21

   Kyllä minä sen tiedän, että luet 😉 kunhan kiusottelin!

   Nähdään muru ♡♡♡♡

 5. Kati / Villa Valko
  Kirjoittaja
  4.11.2016 / 20:20

  Näin sen huivin messuilla sun päällä. Se oli i-h-a-n-a!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2016 / 06:24

   Joo BMB on joka päivä liikenteessä, kohta varmaan nukun sen kanssa ♡


Looking for Something?