Etusivu » viikon parhaat

viikon parhaat

♥ se tunne, että muutaman päivän päästä päivät alkavat pidetä
♥ ihan pientä joulufiilistä ilmassa
♥ostin perjantaina joulun ensimmäiset (ainoat) koristeet; isot paperitähdet. Olenkin jo muutaman vuoden ihaillut niitä toisilla  ja blogeissa. Olen tälläinen jälkijunassa kulkija sisustuksen suhteen 😉
♥ eilen istutin vihdoinkin joulukukkani, nyt vain odotellaan ja toivotaan, että hyasintit ovat kaikki valkoisia. Minulle kukkien väri on valkoinen. Saattaa kuulostaa uskomattomalta mutta kolmannella yrittämällä vasta löysin valkoiset hyasintit. ♥ leivoin eilen ekat piparit, kiitos Kristalle Mariiniin  kivasta yllätyksestä goodiebagissa! Todella kiva idea! ja tänään jatketaan valkoisilla pipareilla. Minun oma piparimestari teki eilen taikinan. 
♥ eilen otin kunnon iltapäivätorkut leivonta session jälkeen.
mealLogger on haastanut minut ajattelemaan ruokailutottumuksiani.
♥ olen onnellinen elämästä. Viikolla katsoin pysähdyttävän dokumentin sairastumisesta syöpään ja taistelusta elämän puolesta. Samalla elin voimakkaasti oman enkeliäidin muistot. Ollaan kaikki onnellisia näin joulun alla hetkistä läheisten kanssa. Elämä itse on kuitenkin se kaikkein tärkein lahja.♥ viikolla satanut lumi on enää muisto vain mutta jouluaskareet jatkuvat tänään leppoisasti. Toivotaan, että joulu hiipii siltikin hiljalleen! 

                                                 -tuulanneli

4 Comments

 1. Anna-Maria K
  Kirjoittaja
  20.12.2015 / 11:57

  Oiii ihanaa! Mä niin odotan ettei aurinko laske jo klo 14! 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.12.2015 / 07:03

   Eikö olekin kivaa Ansku 🙂

   nyt lähdetään kohti kevättä!

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  21.12.2015 / 09:20

  Olipa kiva postaus <3

  Joulumieltä ei oikein meinaa millään pystyä taikomaan näihin T-paitakeleihin, mutta kyllä se sieltä tulee jos on tullakseen. Ja jos ei, niin aina voi tosiaan keskittyä iloitsemaan siitä, että huomisen jälkeen alkaa päivä taas pitenemään ja valo voittaa. Ihanaa!

  Lokoisaa oloa ja iloa Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.12.2015 / 18:37

   Kiitos Annukka 🙂

   täytyy myöntää, että joulun fiilistä joutuu vähän enemmän etsimään nyt kun maa on musta ja lämpötila on sama kuin juhannuksena 🙂

   mutta eiköhän se joulu sieltä tule! meillä on muutenkin rauhallinen aikuisten joulu; yksinkertaisen minimalistinen ja kaikki turha hössötys on poissa!

   kivaa joulunodotusta myös sinulle ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?