Etusivu » viikon kuulumiset ja toppisrakkautta

viikon kuulumiset ja toppisrakkautta

Mikä oli viikon paras juttu?

Tähän viikkoon on mahtunut muutama kiva tapahtuma täällä kotikulmilla. Instaan laitoinkin jo kuvia meidän eilisestä golfnaisten Vero Moda -tapahtumasta. Meillä oli todella mukava ilta muodin, kukkien ja herkullisten vegeherkkujen kera. Toinen huippujuttu on nämä postauksen kuvat! Kerrankin onnistuimme Hansin kanssa ja meidän karvapallero näyttää parastaan näissä valokuvissa.
Arvosana kuluneelle viikolle?

Mennyt viikko ansaitsee arvosanan 7,5. Aikataulutus ei ole osunut ihan nappiin ja asioita on jäänyt puolitiehen tai tekemättä. Toisaalta minun syyskuu on jo muutaman vuoden kuulostanut juuri tältä. Siltikin se aina yllättää. Nyt harmittaa, että en ehdi somettamaan niin paljon kuin haluaisin. Muutaman viikon kun vielä jaksaisi, niin sitten helpottaa huomattavasti.

Mitä olet tehnyt tänään?

Takana ihan normaali työpäivä ilman mitään suurempia kiireitä. Meillä alkaa rauhoittumaan ja olemme sesongin loppumetreillä. Jokainen aamu vie valitettavasti lähemmäs talvea ja golfsesongin loppua. Illalla olimme lenkillä Hansin kanssa ja otin kameran mukaan. Ihan uskomatonta, että olemme viimeksi kuukausi sitten asukuvailleet. Edellisen postauksen asukuvat on todellakin ottettu monta viikkoa sitten. Kylläpä tämä aika vaan kuluu nopeasti!

Mitä olet syönyt tänään?

Aamupalana minulla oli ketoilijan kasvismunakas. Teen munakkaani yhdessä valkokaalin kanssa. Raastettu valkokaali antaa hyvän rakenteen munakkaalle. Minulla on takana nyt viisi kuukautta ketogeenista ruokavaliota ja pudotettuja kiloja 12 kg. Nyt olen viimeiset viikot tasapainotellut, enkä ole pyrkinyt painonlaskuun. Nyt minulla on se kriittisin vaihe edessä, ettei paino lähde jälleen nousuun. Tällä kertaa tiedän onnistuvani, koska tämän uuden ruokavalion ruuat olen valmistanut itse! Jos olet pussidietiillä, niin mitäs sitten kun ne pussit loppuvat? Mitäs sinä sitten syöt? Tässä ketodietiissä opetellaan valmistamaan terveellisiä ruokia ohjeiden mukaan ja näin löydät uusia juttuja omaan ruokavalioon alusta lähtien.
Tämän hetken käytetyin asukokonaisuus?

Rakastuin tähän Vero Modan toppisliiviin ensi silmäyksellä. Aivan täydellinen toppisliivi työkäyttöön. Ruosteenpunainen on ihastuttava syksyn sävy, joka sopii monen värin kanssa yhteen. Tänä syksynä on kaupoissa niin paljon kauniita murrettuja sävyjä, että iskee ihan valinnan vaikeus. Toppisliivin kanssa löysin samalla kertaa todella kauniin sävyn villahuiviin! Huiveja ei ole koskaan liikaa.

Tässä toppiksessa kaikki on kohdillaan. Toppiksen pituus on trendikäs midipituus, joka tekee siitä vähän erilaisen. Työpukeutumisessa toppisliivin kanssa voin käyttää vielä vähän ohuempia kesäpaitiksia. Tyylikäs sporttityyli on vain se minun juttu, jossa viihdyn parhaiten.

Mitä ostit viimeksi kaupasta?

Pitkän harkinnan jälkeen ostin eilen ruudullisen syksybleiserin eli paluu takaisin ysäriluvulle on totta. Olen omistanut edellisen kerran ruutubleiserin todellakin 90-luvulla. Kiinnostus ruutuun on herännyt pikku hiljaa viimeisten viikkojen aikana, kun olen selaillut syksyn muotilehtiä. Silmä on tottunut ja mielestäni löysin eilen hyvän kuosin kohtuuhintaan. 

Mitä on ”to do” -listallasi?

Tuossa postauksen alussa tuskailin aikapulan ja tekemättömien töiden kanssa. Päällimäisenä ”to do” -listalla on syksyn perusjuttuja. Terassin siivoaminen ja sisustaminen talvea varten eli kesätekstiilit pois. Loput kuihtuneet kesäkukat pois ruukuista. Meillä on ollut jo muutama pakkasaamu, joten taisivat pelargoniat taas mennä piloille niin, ettei niitä kannata nostaa sisälle. Tämä on niin tyypillistä minulle. Puutarhanhoito ei ole koskaan kulunut vahvuuksiini. 

Viikonlopulla olisi tarkoitus ehtiä valokuvailemaan materiaalia tänne blogiin eli ruokajuttuja sekä asukuvia. Täytyyhän sen ysäri ruutubleiserin päästä eetteriin!


Mukavaa ja rentoa loppuviikkoa kaikille!
tuulanneli

10 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  26.9.2019 / 21:14

  Ihanan kuvia teistä Hansin kanssa <3 Hans tosin näyttää siltä, että hänellä olisi kiire jo ihan muualle… 😀

  Tuo toppisliivi on tosi kivan värinen ja sopii sinulle. Upea tuo painonpudotus ja mielenkiinnolla haluan kuulla sitten enemmän ketoilusta kun kerrot siitä.

  Onneksi kohta nähdään <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2019 / 19:29

   Moikka Marjo 🙂

   Hansilla on aina kiire jonnekin mutta saimme Hansin pysymään paikallaan muutaman sekunnin! ja sehän riittää 😉

   Ihastuin tuohon väriin ensimmäiseksi! Väri vaan toimii niin monen kanssa.

   kyllä minä kohta kirjoittelen tästä uudestä ruokavaliostani!

   Mukavaa viikonloppua ja ihan kiva lähteä pitkästä aikaa isolle kirkolle!

 2. Niina / niinapaju.com
  Kirjoittaja
  27.9.2019 / 05:05

  En ole tainnut koskaan törmätä midi-mittaiseen toppaliiviin mutta näyttääpä mukavan rennolta! Varmasti hyvä hankinta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2019 / 19:32

   Tälläiset perusvaatteet jäävät usein blogeissa sivurooliin. Kuitenkin ne ovat niitä meidän vaatekaapin peruspilareita!

   Tämä uusi pituus tekee tästä toppiksesta jännittävän ja mukavan rennon 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  27.9.2019 / 09:53

  Itse olen kokenut toppaliivit usein hieman liian lyhyiksi – tämä voisi olla siis ihan minun juttuni 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2019 / 19:36

   Tämän toppiksen pituus on yllättävän toimiva 🙂 Itse viihdyn aina vähän pitemmissä jakuissa ja liiveissä!

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  27.9.2019 / 16:15

  Ruutublazer on tainnut tosiaan olla viimeksi 90-luvulla, jolloin olin paljon toimistolla, asiakaskäynneillä ja kaikki messumatkatkin jakkupuvuissa. Nyt blazer, jos sellainen eksyy päälle, saa parikseen rennot housut ja tennarit. Ruutublazeria ei tosin kaapissa ole nytkään.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2019 / 20:01

   Todellakin nyt paluu menneisyyteen ruutubleiserin kanssa! En ole edes omistanut kunnollista bleiseriä moneen vuoteen.

   Tänään stailasin bleiseria huomenaamun tilaisuutta varten ja se tuntui ihan kivalta pitkästä aikaa. Uskon, että siitä tulee yksi lemppareista tälle syksylle!

 5. HENNA
  Kirjoittaja
  1.10.2019 / 15:59

  Tosi kivoja kuvia! Ja tuo liivi on ihana! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2019 / 20:40

   Kiitos Henna 🙂

   Toppisliivi on tällä hetkellä ykkösvaate 🙂


Looking for Something?