Etusivu » väriä elämään

väriä elämään


Heippa murut! Pienen radiohiljaisuuden jälkeen hypätään vähän epämukavuusalueen ulkopuolelle. En muistakaan koska viimeksi olisin vähän revitellyt värien kanssa täällä blogissa. Tämän postauksen kuvat syntyivät ihan ex tempore viime viikonlopun kyläreissulla. Alvar Aallon suunnittelema Seinäjoen Kaupungintalo ympäristöineen on aina kiinnostanut minua. Lasitettu tiiliseinä tarjosi todella jännän taustan kuville. Näin saatiin aikaan vähän värikkyyttä ja vaihtelua tänne blogiin.


Omassa pukeutumisessani en ole aina sinut värien kanssa. Katselin tuossa vaatekaappani sisältöä ja sieltä löytyi tasan yksi kirkas sininen, yksi oranssi ja tämä okravärinen pusero normaaliin arkipukeutumiseen. Ihailen aina toisten värikästä pukeutumista mutta itse en viihdy. Tottakai liikuntavaatteet ovat asia erikseen. Liikkumisen riemuun kuuluvat värikkäät vetimet. Golfissakin rakastan pinkkiä.

Eilen eksyin selailemaan Massimo Dutin sivuja ja sieltä osui silmiin todella kaunis viinipunainen pusero. Nyt nukuttuani yön yli olen vakuuttunut, että väri ei ole minun värini. Puseron malli oli todella naisellisen kaunis mutta väri väärä. Vai olenko nyt vain kaavoihin kangistunut?


Tämä aamu valkeni meillä täällä rannikolla todella harmaana. Tämä päivä kuluu siis ihan kotihommeleissa. Sain viime viikonlopulla anopilta raparpereita eli tiedossa piirakkaa ja kiisseliä. Nam, nam! Varmasti ehdin myös kuvata materiaalia tänne blogin puolellekin. On ollut vähän ikävä tätä rakasta harrastusta.


Rentoa viikonloppua murut!

-tuulanneliShirt//Cos, pants//InWear, sunnies//Gucci, shoes//Vagabond

16 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 09:03

  Seinä taustalla on aivan upea ja sitä vasten tuo okran värinen paita tulee kyllä oikeuksiinsa.
  Ihanaa viikonloppua kaunotar!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 06:58

   Kiitos Outi 🙂

   Lasitettu seinä toimi todella hyvänä taustana juuri tälle puserolle!

   Kivaa viikonloppua sinulle!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 09:53

  Värit ovat usein vähän vaikeita. Minulle sopii punainenkin, mutta harvoin käytän sitä. Kyse ei ole siitä, että haluaisin olla näkymätön, mutta neutraalit värit ovat kotoisampia.

  Herkullista viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:03

   Heippa Lumo 🙂

   Olen itse jossain vaiheessa käyttänyt paljonkin värejä mutta vuosien saatossa vaatekaapin värimaailma on muuttunut mustan, harmaan ja valkoisen sävyihin. Värikkäisiin vaatteisiin vaan kyllästyy todella nopeasti!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 11:05

  Sinulle sopii kyllä tämä värikäs paita oikein hyvin 🙂 Upea kontrasti sinistä seinää vasten.
  Okra on keltaisen ohjella yksi minun lempparivärini.
  Mukavaa viikonloppua sateesta huolimatta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:05

   Moikka Marjo 🙂

   Minulla on muuten tasan yksi tämänvärinen paita, kuten tuossa kirjoinkin ja tämänkin olen hankkinut jo viime syksynä. Vähälle käytölle on jäänyt 😉 Onneksi paidan malli on klassinen, joten meillä on monta yhteistä vuotta yhdessä.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

 4. Tuija
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 12:43

  Kivan värinen tuo paita. Itsekin jotenkin vierastan värejä, ehkä kesällä t-paidoissa on enemmän väriä. Muuten vaatekaapin väriskaala on aika tympeä, mutta silti niin mieluinen.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:20

   Hei Tuija 🙂

   Ihan samoilla linjoilla mennään, kaippa sitä näin iän myötä ajattelee myös sitä pitempää käyttöaikaa. Vaikka väreillä olisi joskus kiva räväytellä! Varsinkin kun meilläkin on se pimeä aika niin juuri silloin väreillä saisi valoa päivään 🙂

   Kivaa viikonloppua sinulle myös!

 5. Marie
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 13:36

  Ihanan pirtsakka pusero!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:22

   Voi kiitos Marie H 🙂

 6. JonnaH.
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 13:59

  Näyttää paita ihan mielettömän hyvältä tota seinää vasten. Ymmärrän hyvin tuon, että jos ei vaate tunnu omalta niin ei tunnu, ei vaikka kuinka toiset kehuisi, että värikkäät vaatteet sopii…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:25

   Olet ihan oikeassa Jonna 🙂 käytän värejä todella säästeliäästi. Juhlavaatteena värikäs toimii hyvin. Tämänkin puseron valitsin pirteän tädin 88-vuotisjuhlille. Jotenkin asu sopi hänen juhliinsa.

 7. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  18.6.2016 / 23:25

  Upeita kuvia – tuo tausta on hieno kontrasti! Okranvärinen paita on kaunis ja sopii sinulle hienosti. Värien suhteen olen jäävi sanomaan mitään – minunkaan garderoobiini ei niitä värikkäitä asuja ole kovin montaa eksynyt – paitsi punaista;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 07:28

   Kiitti Lady 🙂

   Minua on aina kiinnostanut tämä Seinäjoen kaupungintalon ympäristö ja viime sunnuntaina käytiin katsomassa ihan ohimennen. Loppujen lopuksi tämä seinä oli paras kuvauspaikka. Muuten ympäristö oli pikkasen pettymys.

   Kivaa viikonloppua ihanuus 🙂

 8. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.6.2016 / 14:24

  Upea tausta, joka korostaa hienosti puseron väriä. Okra sopii sulle todella hyvin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.6.2016 / 18:57

   Kiitos Belladonna 🙂

   Tuo lasitiiliseinä oli kyllä löytö ja kivaa vaihtelua tänne blogiin!


Looking for Something?