Etusivu » @tuulanneli lately

@tuulanneli latelyMuutama kuva instan puolelta viikon varrelta. Kirjoittelinkin yhdessä postauksessani, että olen hurahtanut mustavalkoisiin kuviin instassa. Valokuviin saa ihan uusia ulottuvuuksia ja tykkään todella paljon näiden kuvien yksinkertaisuudesta mustavalkoisena.Muutama kuva myös golfin puolelta. Viime viikonloppu oli täydellinen golfin suhteen ja sitä täydensi viikolla tehty ensimmäinen eagle harjoituskierroksella. Minulta on toivottu postauksia golfvaatteista mutta tässä kohtaan joudutte tyytymään kännykkäselfie kuviin. En ota yleensä kameraa mukaan kentälle vaan keskityn siellä pelaamiseen. 

Viikon kohokohta oli perheen nuorimmaisen synttärit, joita juhlistimme perinteisellä mansikkakakulla. Kesän eka mansikkakakku on aina taivaallisen hyvää!

                        -tuulanneli

seuraa tuulannelin blogia instagramissa, facebookissa, bloglovinissa

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.7.2015 / 21:51

  Mustavalkoisina kuvat ovat jotenkin selkeämpiä.
  Nan, mansikkakakkua ♡

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.7.2015 / 10:13

   Kiitos Outi <3 ja tuo mansikkakakku oli taivaallisen hyvä ja voit arvata, että se tuhottiin todella nopeasti meidän perheen toimesta!!!!

 2. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  19.7.2015 / 14:00

  Mä taas rakastan värikuvia, vaikka kyllä mustavalkoisuus tuo ihan erilaista tunnelmaa. Hirveä mansikkakakkuhimo iski!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.7.2015 / 20:51

   Itselläni on selviä kausia, että joskus pitää värit räiskyä ja sitten mennään taas toiseen ääripäähän! joo tuo mansikkakakku oli kyllä todella hyvää / täytyypä itsekin taas tehdä uudestaa 😉


Looking for Something?