Etusivu » Tunnelmointia joulun tuoksuilla

Tunnelmointia joulun tuoksuilla

Oikein ihanaa ja tuoksuntäyteistä alkuviikkoa. Viikonlopulla olen kotoillut ja nauttinut kynttilöiden pehmestä valosta ja huumaavista tuoksuista. Ensimmäiset jouluvalot on sytytetty. Joulukuu on kotoilun superaikaa. Ihana käpertyä oikein luvan kanssa sohvan nurkkaan ja ihan vain olla. 

Kiireisen päivän jälkeen on rentouttavaa rauhoittaa mieltään tuoksuilla.  Itselleni liittyy tuoksuihin muistoja ja usein on kiva fiilistellä varsinkin joulun aikaa muistoilla.


Innostuin näistä Gladen tänä vuonna markkinoille tuomista uusista upeista isoista tuoksukynttilöistä. Tyylikkäitä isoja kynttilöitä on saatavilla kahtena eri tuoksuna. Ylellisen pehmeä Magnolia & Vanilja on valinta silloin, kun haluat hienostuneen ja miedon tuoksun. Vanilja on ollut minun lempparituoksu kynttilöissä jo useamman vuoden. Joulun lämpöistä tunnelmaa luo punainen Apple & Cinnamon kynttilä. Tämä kynttilä hehkuu joulun tunnelmaa ja se säästän ihan joulupäiviksi.

Tykkään näissä isoissa kynttilöissä myös siksi, ettei niissä ole mitään printtejä. Näille kauniille laseille löytyy käyttöä myös jälkeenpäin, kun kynttilät on poltettu. Lasien muoto on todella kauniin yksinkertainen. 

Vaaleansininen tuoksukynttilä on perinteinen kausituoksu nimeltään Winter Flowers. Tämän raikkaan talvisen kukkaistuoksun käytän vasta joulun jälkeen. 

Tunnelmallista viikonjatkoa


-tuulanneli

// Glade-kynttilät saatu lehdistönäytteenä //4 Comments

 1. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  29.11.2016 / 07:16

  Kynttilät kuuluvat pimeään aikaan. Täälläkin tunnelmoidaan jo: tuoksukynttilöiden ja tuoksuttomien voimalla <3.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.11.2016 / 20:17

   Kotoilu, kynttilät ja löhöily on vaan niin parasta!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  29.11.2016 / 07:26

  Omenan ja kanelin yhdistelmä on ihana jouluinen tuoksu. Tuoksu ei ollut myöskään liian vahva, helposti kun onnistun näistä tuoksukynttilöistäkin saamaan päänsärkyä.
  Ihanaa tiistaita <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.11.2016 / 20:20

   Minulla on kanssa taipumusta liian voimmakkaista tuoksuista päänsärkyyn mutta näiden kynttilöiden kanssa ei ole ollut ongelmia!

   Kiva viikonjatkoa myös sinulle!


Looking for Something?