Etusivu » time for a turtleneck

time for a turtleneck

Hei kaikille ja viikon puolessa välissä mennään! Onko nämä viikot aina menneet näin nopeasti vai johtuuko se siitä, että minulla opiskelujutuissa deadlinet pukkaavat päälle. Aika on todella kortilla mutta toisaalta olen huomannut, että pienessä stressissä saat eniten aikaan. No kun viikot kuluvat nopeasti, tulee se kevätkin sieltä nopeammin. 


Tein muutama viikko sitten todellisen midseason salen löydön; luonnonvaalean poolokaulusneuleen. Malli on ihan oikea mutta materiaalin kanssa olen pikkasen epäileväinen. Katsotaan miten käy ja tarkoitan nyppyyntymistä. Tänä syksynä olen hankkinut muutaman neuletakin niin vähän edullisemman kuin vähän kalliimmankin. Täytyy myöntää, että matalan budjetin neuletakit ovat olleet parhaat hankinnat. Olen aikasemminkin törmännyt tähän samaan ongelmaan ostaessani ns. merkkituotteita. Neuleet nyppyyntyvät nopeammin kuin ketjuliikkeiden tuotteet. FilippaK on onneksi pitänyt laatunsa mutta heiltä olenkin ostanut vain puuvillaneuleita. Oletko sinä törmännyt tähän, että hinta ja laatu eivät kulje käsi kädessä? Itselläni on tällä hetkellä etsinnässä harmaa midi – mittainen neuletakki. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan. En haluaisi jokaisen käyttökerran jälkeen ”kammata” neuletta siistiksi.


Kiitos lukuisista kommenteista arvontapostaukseen (klik) ja Tervetuloa kaikki te ihanat uudet lukijat. Nämä neljä viimeistä päivää ovatkin olleet aikamoista pöhinää blogissa! Onnellinen bloggari on aivan tohkeissaan juhlapostauksien suosiosta. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin!


Kivaa viikkoa teille kaikki ihanat!


                                          -tuulanneli


ps. sivupalkin suositut tekstit – kohdasta, löydät ne minun suositut  juhlapostaukset. Käy kurkkaamassa inspiraatiota juhlaan!

white turtleneck// Lindex

10 Comments

 1. Nonnu Neuloja
  Kirjoittaja
  12.11.2014 / 16:02

  Tekokuitua ja lumppuvillaa (kierrätetty villa) sisältävät villavaatteet nukkaantuu, kun laadukas 100% villa pitäisi pysyä siistinä. Villan laatu pitäisi näkyä hinnassa, mutta ei sekään taida aina olla tae. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2014 / 06:59

   Valitettavasti hinta ei todellakaan takaa laatua ja varmaan sen takia se pettymys onkin sitten suuri, jos olet maksanut neuleesta yli 100 € ja se nyppääntyy pahemmin kuin 30 €:n neule.
   Edullisemassa tuotteessa se jotenkin hyväksyy mutta ei kalliissa. Aikaisemmin talvisin olen käyttänyt paljon puuvillaneuleita ja silloin tätä ongelmaa ei ole 🙂

 2. Matkatar
  Kirjoittaja
  12.11.2014 / 16:27

  Raikkaan näköinen neule 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2014 / 06:59

   Kiitos matkatar 🙂

 3. maiju
  Kirjoittaja
  12.11.2014 / 20:08

  Sulle sopii hyvin tämä väri. Kaunis neule.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2014 / 07:00

   kiitos maiju <3 – luonnonvalkoinen on aina ollut värini mutta kun se on niin arka väri 🙂

 4. Annukka
  Kirjoittaja
  13.11.2014 / 08:16

  Hauskaa, kun kirjoitit että kun viikot kuluu äkkiä, niin kevätkin tulee nopeammin :D. Ensimmäinen, joka ei maininnut joulua, joka nyt tuntuu olevan pinnalla vähän siellä sun täällä. (Itse havahdun yleensä vasta, kun se tosiaan ON ovella).

  Nätti neule ja luonnonvaalea on mun lemppari. Ja mitä hinta-laatusuhteeseen tulee, niin ehkä tää on jo sieltä ääripäästä, mutta ostin muutaman erivärisen H&M:n neuletakin, jotka maksoi 9,99 eur kpl, eikä näy jälkeäkään nyppyyntymisestä tai sellaisesta suhruuntumisesta vaikka käsivarret kumminkin koko ajan hankaa koneella ollessa työpöytään. Sitäpaitsi tykkään näistä vaikkakin tuo hinta jo vähän kaivaa omaatuntoa. Että onko siitä jäänyt tekijöille enää yhtään mitään :(. Toivottavasti.

  Iloista viikonloppua! Sekin kun taas tulee ihan huomaamatta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2014 / 07:46

   niin golffarille se tärkein on kyllä kevät – joulu menee toisella kädellä 😉 olet ihan oikeassa tuon hinnan suhteen. maksoin tuosta postauksen neuleestani 17 € ja yllättävän hyvin se on pysynyt kuosissaan. Henkasta ja maukasta olen löytänyt todella hyviä neuleita kukkaroystävälliseen hintaan ja puhuttumattakaan Lindexistä – josta suurin osa neuleistani on.

   Kivaa viikonloppua sinulle <3

 5. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  13.11.2014 / 16:53

  Kaunis neule – ja hinta-laatusuhteen kanssa olen joutunut toteamaan saman: eivät kulje aina käsikädessä. Ja se harmittaa!
  Tuossa neuleessa on kaunis kilpikonnakaulus – tarpeeksi väljä, jotta jopa minä, poolokaulusten inhoaja, voisin kuvitella käyttäväni. Poolokaulukset ovat kyllä kauniita, mutta minua alkaa ahdistaa niissä – ja lisäksi ne korostavat tuota kaksoisleukaani vähän liikaa;)
  Kivaa loppuviikkoa – vauhdilla on taas tämäkin viikko totisesti mennyt!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2014 / 07:49

   Kiitti Lady <3 – se on todella harmi tänä päivänä kun hinta- ja laatu eivät kulje käsi kädessa ja kun tarpeeksi monta kertaa petyt – siirryt halvempiin tuotteisiin niin silloin et putoa niin korkealta, jos tuote menee vaikka pilalle!

   Kivaa viikonloppua ja paranemisia sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?