Etusivu » Time Control Retinol Peptide 0.3 – tehokas yövoide aikuiselle iholle!

Time Control Retinol Peptide 0.3 – tehokas yövoide aikuiselle iholle!

//tuote saatu testiin Greencos Oy//
Retinoli on noussut uudeksi täsmäaineeksi taistelussa ikääntymistä vastaan. Olen lukenut tästä ihmeaineesta ja siksi olinkin iloinen, kun sain testiin Time Controlin tehokkaan Retinol Peptid 0.3 -yövoiteen. Ihon ikääntymistä hidastavan retinolin nimeen vannoo myös moni julkisuuden henkilö.
Iän karttuessa kiinnostukseni tehokkaisiin aineosiin on  kasvanut. Olen päättänyt, että annan ihoni vanhentua luonnollisella tavalla ja pysyn kaukana keinotekoisista pistosjutuista. Nainen on kauneimillaan, kun hän hyväksyy itsensä sellaisenaan kun hän on. Ikääntymisen hidastamisesta olen sen sijaan hyvin kiinnostunut ja omilla elämäntavoillamme voimme vaikuttaa todella paljon siihen. Minulle tärkeitä asioita ihonhoidossa ovat tällä hetkellä ihon kiinteys ja heleys. 
Retinolin luvataan hidastavan ihon ohentumista ja tuovan apua maksaläiskiin ja pigmenttimuutoksiin. Näihin asioihin  halusin juuri apua omalla ihollani kesän jälkeen. Olen nyt testaillut kuukauden verran voidetta ja ehkäpä pientä muutosta on tapahtunut. 

Onneksi sain hyvät käyttöohjeet voiteen mukana Heidiltä, muuten olisin lopettanut voiteen käytön alkumetreillä. Jokainen iho reagoi eri tavalla retinoliin. Tämän vuoksi iho tulee totuttaa retinolin aloittamalla sen käyttö vähitellen. Time Control suosittelee hoitovoiteen käyttöä aluksi vain kaksi kertaa viikossa ja sen jälkeen voiteen käyttökertoja lisätään asteittan. Itselläni tottakai iho vähän ärtyi ensikosketuksesta voiteeseen. Pikku hiljaa yhteinen sävel löytyi ja nyt käytän voidetta joka ilta. Hoitovoidetta käytetään vain öisin, sillä valo tuohoaa sen vaikutukset.
Kaikkien tehoaineiden kohdalla on tärkeintä pitkäaikainen ja säännöllinen käyttö tulosten aikaansaamiseksi. Tämä sama pätee Time Control tehoyövoiteen kanssa. Jos iho alkaa ärtyä niin silloin vähennetään hoitovoiteen käyttöä, mutta sen käyttöä ei kannata lopettaa. Vain säännöllisellä käytöllä saadaan ihoa uudistavia tuloksia. Nykyajan kiireisessä maailmassa me usein vaihdamme lennossa tuotteita syventymättä niihin tarkemmin. Jatkuvalla vaihtamisella voimme aikaansaada ihollemme enemmän haittaa kuin hyötyä.

Muistan jostain lukeneeni, että meistä jokainen vanhenee omalla tahdillaan. Kysymys on geeniperimästä ja siitä mitkä palikat olemme saaneet syntymässä. Joten annetaan niiden ryppyjen tulla mutta hidastetaan ikääntymistä. Muistetaan pitää hyvää huolta siitä kaikkein tärkeimmästä eli omasta itsestämme niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Mukavaa viikonloppua murut?

tuulanneli


// Lisäinfoa Time Control Retinol Peptid 0.3 yövoiteesta löydät täältä (klik) //

4 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  22.9.2019 / 09:07

  Kuullostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta 🙂

 2. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  22.9.2019 / 13:07

  Onpas todella kiinnostava tuote! 🙂

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  23.9.2019 / 04:38

  Mielenkiintoinen tuote 🙂

 4. Satu
  Kirjoittaja
  24.9.2019 / 18:17

  Ihanan raikkaat kuvat ja aloin miettimään kuuluvani kohderyhmään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?