Etusivu » the liebster award

the liebster award

Sain todella kivan haasteen Lady of The Mess – blogista. The Liebster Award – haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se keneltä saat haasteen, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 heille, joille haasteen laitat eteenpäin. Kiitos Lady vielä mielenkiintoisesta haasteesta. Kysymyksiä oli kiva miettiä Pitkäperjantain ajankuluksi. Luonnoksissa odottavat vielä kahdet blogihaasteet eli tänä viikonloppuna näitä on tulossa vielä lisää.

1. Mistä sait idean perustaa blogin?

Blogin perustaminen oli pyörinyt kauan mielessäni. Keväällä olin suuren elämänmuutoksen kynnyksellä ja minulla oli mahdollisuus aloittaa blogin kirjoittaminen. Aluksi kirjoitin sitä salaa kuten varmaan moni muukin tekee näin varmistin sen, että minulla riittää intoa säännölliseen kirjoittamiseen. Olin aina ollut kiinnostunut valokuvaamista ja blogin pitikin aluksi olla vain kukkia ja mehiläisiä. Olenkin kirjoittanut tästä blogihistoriastani kuinka suunta muuttui pikku hiljaa rohkeuden kasvaessa ja nykyään bloggari esiintyy itse blogissa omilla kasvoillaan.2. Entä mistä sen nimi kumpuaa?

Blogin nimi oli minulle alusta lähtien selvä asia. Minulla oli kirkas visio nimestä, joka koostuu etunimistäni. Jouduin kirjoittamaan ne yhteen yhdella a:lla koska tuula – anneli versio oli jo varattu. Olen ollut tyytyväinen tähän blogin nimeen koska tulevaisuudessa jos blogin aihepiirit esimerkiksi  muuttuisivat niin nimi ei ole esteenä. Tarkoitukseni ei ollut mitenkään brändätä tuulannelia mutta nykyään törmään  yhä useammin ihmisiin, jotka tunnistavat minut bloginimellä. 3. Mitä seuraat televisiosta?

Televisionkatselu on vähentynyt todella radikaalisesti tämän bloggaamisen myötä koska kirjoitan näitä postauksiani iltaisin. Tänä päivänä usein kuuntelen televisiota toisella korvalla kun naputtelen läppäriäni. Viimeksi olen seurannut Voice of Finlandia ja silloin tällöin katson Salattuja Elämiä. En tiedä edes mitä muita sarjoja siellä pyörii.4. Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja?

Olen irtonumeroiden ostaja. Suosikkejani ovat Styleby, Olivia, Gloria ja Trendi. Kampaajalla taidan lukea nykyään eniten naistenlehtiä.. Minulle tuli monta vuotta Anna lehti mutta nyt olen lopettanut tilaukseni. Elin Klingin toimittama Styleby on tällä hetkellä ehdoton suosikkini. Styleby on täynnä inspiraatiota skandinaavisella twistillä. Tykkään!


5. Tennarit vai korkkarit?
Tottakai tennarit. Olen aika surkea korkkareiden kanssa. En ole pituuteeni takia oppinut niitä pitämään ja nyt olen sen ikäinen etten ala opettelemaan. Minulle on aika tärkeää mukavuus mutta myönnettäköön , että kun laitan ne korkkarit jalkaan niin oloni on todella naisellinen. Minulle korkkarit tarkoittavat maksimissaan 4 cm korkoja. Silloin se mukavuusaspekti on hallinnassa.
6. Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämästäsi uudestaan?

Ehkä halauaisin palata siihen hetkeen kun minusta tuli äiti. Se on kai monelle naiselle se ikimuistoisin hetki. Näin keväällä minulle nousevat ne muistot parikymmenen vuoden takaa aina mieleen.7. Pelottavin kokemuksesi?

Tätä jouduin oikein miettimään ja tässä kohtaa skippaan tämän kysymyksen.8. Mieleenpainuvin kommentti blogiisi?

Olen siinä onnellisessa asemassa, että blogiani kommentoidaan todella paljon. Lämmin kiitos kaikille! Niitä ihania kommentteja on kertynyt näiden kuukausien aikana niin runsaasti, että menisi monta iltaa jos alkaisin kirjoittamaan niistä. Jokainen kommentti on tärkeä vaikka se olisi vain muutaman sanan mittainen.  Vuorovaikutus lukijoiden kanssa onkin tämän bloggaamisen mukavin puoli samoin kuin se, että sinä tapaat lukijoitasi kasvotusten arjessa. 

9. Suomen kivoin kaupunki?

Olen kotiseuturakas eli vastaus on Vaasa. Olen asunut täällä nyt viimeiset kymmenen vuotta ja viihdyn koko ajan paremmin. Kaupungimme on kaksikielinen ja sen tuoma kulttuuririkkaus on mielenkiintoinen. Meiltä on neljän tunnin laivamatka ja tunnin lentomatka länsinaapuriin. Aika iso osa vaasalaisista katsoo Ruotsin ohjelmia televisiosta. Länsinaapurin vaikutus näkyy yllätävän monessa asiassa. Vaasassa on kivointa mielestäni juuri meren läheisyys ja saaristo mutta valitettavasti tämä kaksikielisyys hidastaa kehitystä. No eipä sen enempää politiikasta.

10. Joulu vai juhannus?

Vaikea kysymys kesänlapselle. Kummassakin on hyvät puolensa. Jouluna minulla on kaikki rakkaat ympärilläni. Juhannuksena nautin lämmöstä ja saan juosta sydämeni kyllyydestä valkoisen pallon perässä. 11. Kuuluuko ensi kesääsi/ yleensä festarireissu?

Olen nuoruudessani ollut innokas festareilla kävijä ja olemme käyneet katsomassa  melkein kaikki Stadiolla vierailleet isot tähdet. Nyt kuitenkin tahti on vähän hiipunut ja oikeastaan mitään niin mielenkiintoista ulkomaista tähteä ei ole tulossa vierailulle, että lähtisimme katsomaan. Vietämme kesän melkein 100 prosenttisesti golfkentällä ja meidän festarit ovat nykyään vähän pienemmillä viheriöillä. 

Nyt en tällä kertaa haasta ketään vaan haaste on vapaa kaikille näillä kivoilla Ladyn kysymyksillä. Eli nappaa tästä kysymykset! Minä ainakin tykkään aina lukea näitä blogihaasteita. On todella kiva oppia tuntemaan bloggareita pikkasen enemmän. 

Iloista pääiäisen jatkoa kaikille!

                         -tuulanneli

10 Comments

 1. maiju
  Kirjoittaja
  3.4.2015 / 20:41

  Kivoja vastauksia. Näin usein oppii tuntemaan bloggaajasta aina jotain uutta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2015 / 06:56

   kiitti maiju <3 // itse myös tykkään lukea näitä tämän tyyppisiä postauksia koska ne ovat
   kivaa vaihtelua blogiin!

 2. Uraaiti
  Kirjoittaja
  3.4.2015 / 21:22

  Kiinnostavia vastauksia ja kiva haaste! Tuli ihan uusia näkökulmia Vaasaan. Hassua, olen asunut siellä päin mutta kaupunki jäi kuitenkin minulle tuntemattomaksi. Mukavaa pääsiäisen jatkoa! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2015 / 06:59

   Kiitos <3 minulla onkin se sinun haaste tulossa vielä luonnovaiheessa mutta tulee tässä pari päivän sisällä 🙂

   Vaasalla on oma ominaiset piirteensä // ehkä jokaisella paikkakunnalla on ne omat juttunsa.
   Täällä länsinaapurin vaikutus on yllättävä 😉

 3. Tuitiina
  Kirjoittaja
  4.4.2015 / 07:54

  Blogisi nimi on minusta todella mainio! Minäkin tykkään lueskella näitä haastevastauksia 😀
  Aika on ollut kortilla viime viikkoina, mutta pidän mielessä tämän haasteen ja Ladyn ihanat kysymykset, jos jossakin välissä ehtisin vastailemaan! Hyvää pääsiäisen aikaa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2015 / 21:22

   Kiitos Tuitiina <3 nämä haasteet ovat todellakin kivoja ja näissä oppii paljon uutta bloggarista. Näissä haasteissa on helpompi kirjoittaa itsestään tai paljastaa itsestään aina uusia juttuja!

   Kivaa pääsiäisen jatkoa 🙂

   ps. laitoin sinulle haasteen uusimmassa postauksessa!

 4. Nainen Talossa
  Kirjoittaja
  4.4.2015 / 12:27

  Nämä kysymykset ovat kiertäneet blogeissa paljon. Kiva oli lukea vastauksesi, kun itsekin näitä mietin alkuviikosta. Tunnistan Vaasan kieliongelmat opiskeluvuosiltani. Ihana kaupunki silti. Meri on niin hieno elementti ja tuuli sen seuralaisena ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2015 / 21:24

   Kiitos Katja 🙂

   Vaasa on ihana kaupunki ja jokaisella kaupungilla on ne omat ominaispiirteensä. Onneksi meri ja luonto vievät voiton!

 5. Tuula's life
  Kirjoittaja
  4.4.2015 / 20:29

  Kivoja vastauksia sinulla. Olen ollut lomilla ja blogipimennossa, mutta taasen paikalla. Hyvä nimi blogillasi. Ja vaasalainen olet. Olen muutama vuosi sitten ollut Vaasassa viikon verran kouluttamassa yhtiömme Vaasan väkeä. Silloin oli talvi, mutta ikuisesti muistan ne upeat jääveistokset hotellin edessä. Kiva kaupunki, olisipa ollut kesä! Turun "tyttönä" tykkään merikaupungeista.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2015 / 21:27

   Kiitos Tuulia ja kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa 🙂

   Täytyy myöntää, että muutama vuosi kulunut kun olet ollut Vaasassa 😉 jos ajattelen koska meillä on ollut viimeksi jääveistoksia torilla!

   Turkulaisena sinä ymmärrät merikaupungin ihanuuden mutta myös sen tuulisuuden 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?