Etusivu » Tehokas Nannic kasvohoito

Tehokas Nannic kasvohoito

Yksi viime viikonlopun huippuhetkistä isolla kirkolla oli hemmotteluhetki kauneuden parissa. Olin voittanut ihanan Nannic -kasvohoidon Mandarin Spa:n jouluarvonnassa. Tutustuin tähän upeaan hoitolaan viime kesänä yhden bloggaritapahtuman yhteydessä ja olen siitä asti seurannut heidän facebook -sivujaan. Ensi tapaamisesta lähtien olen ollut kiinnostunut heidän hoitofilosofiasta ja upeista suomalaiseen innovaatioon perustuvista hoitotuotteista. 

Hoitolan hengetär Sini teki minulle Nannic -radiofrekvenssihoidon. Aluksi minulle tehtiin puhdistus ja enstymaattinen nannic kuorinta, joka on rakeeton ja näin saadaan kaikki tehoaineet paremmin imeytymään. Puhdistuksen jälkeen aloitettin hoito tällä belgialaisella Nannic -radiofrekvenssilaitteella, jolla tehdään luonnonmukainen facelift. Tässä laitteessa on yhden megahertzin suuruisena lämpönä tuleva energia, joka on optimoitu niin, että se vaikuttaa kudosten kollageeniin ja elastiinisäkeisiin tiivistäen niitä. Ihosta tulee automaattisesti napakampi.Herkän ihoni vuoksi en ole vuosiin uskaltanut tehdä näitä lämpöhoitoja ja aikaisemminkin lähdin usein punottavalla iholla kotiin kosmetologilta. Tässä hoidossa minulle käytettiin herkälle poskialueelle tarkoitettuja couperasaihon seerumeja. Tämän hoidon jälkeen lähdin suoraan seuraavaan bloggaritilaisuuteen ja ihoni sädehti.  Ihoni oli pikkasen ärtynyt edellisen illan meikeistä mutta hoidon avulla punaisuus häipyi. Frekvenssihoidossa käytettävät seerumit hyödyntävät nanoteknologiaa imeytyen hyvin ihoon. Parasta kuitenkin oli minulle tehty lifting kaulan seudulle. Sini suosittelee tätä kohotusta viiden kerran sarjana mutta itse huomasin muutosta jo yhdestä kerrasta. Nyt olen ahkerasti harjoittanut kotona kasvojumppaa aamuisin peilin edessä. Arvaapas aiheuttaako tämä hilpeyttä aamuisin?

Lopuksi Sini kertoi heillä myynnissä olevasta suomalaisesta innovaatiosta, joka perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan.  BTB13 on suomalaisen tutkijäryhmän kehittämä tehokas anti-age tuotesarja. Yhdisteen vaikuttavia aineita on ihossa luonnostaan, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. BTB13 -yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Mielenkiintoinen ihoa vahvistava tuote.Kiitos Mandarin Spalle tästä upeasta hemmotteluhetkestä. Vieläkin muistan näin viikon jälkeen mielettömän levollisen olon hoidon jälkeen. Suosittelen lämpimästi! Mandarin Spa haluaa tarjota lukijoilleni 10 %:n alekoodin normaalihintaisiin hoitoihin. Mainitset vain koodin ”tuulanneli”. Mandarin Span yhteystiedot lyödät täältä (klik). Tehokasta hoitoa aikuisen naisen iholle.

-tuulanneli

3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  12.3.2016 / 20:00

  Sun iho kyllä näytti oikein heleältä hoidon jälkeen ♡
  Ihanaa lauantai-iltaa!

 2. Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  Kirjoittaja
  13.3.2016 / 16:39

  Oi,koskahan itse viimeksi olen kasvohoidossa mahtanut käydä – liekö olisi jo korkea aika?!
  Ihanaa sunnuntaita!

  stoori.fi/pakkomielteita

 3. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  14.3.2016 / 06:56

  Ihanat kuvat! Oli kyllä ihana hemmotteluhoito ja jännä miten hyvältä ja lämmittävält tuntui. Iho hehkui kyllä muutaman päivän niin kivasti. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?