Etusivu » Tammikuun eka viikkolista ja kuulumiset

Tammikuun eka viikkolista ja kuulumiset


Mikä oli viikon paras juttu? – Olen jo kohta viikon hehkuttanut tätä talven tuloa ja aion myös jatkaa sitä! Tänne länsirannikolle tuli lunta ihan sopivasti. Vaasan seudulla todella runsaslumiset talvet ovat harvassa. Pikkasen nyt harmittaa pakkasten paukkuminen mutta onneksi viikonlopuksi on luvattu lauhempaa. 

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Ihmisten positiivinen suhtauminen talveen. Insta on täyttynyt talven upeista kuvista. Tottakai Toini myrsky vähän toppuutteli meidän talviriemuja. Joka tapauksessa talvi on tullut jäädäkseen ainakin muutamaksi viikoksi.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Monien viikkojen vakiovastaus on tuttu eli korona kaikkine lieveilmiöineen. 

Arvosana kuluneelle viikolle? – talvi on vaan niin kiva eli 9+
Viikon asu? – Talven ehdottamasti paras hankinta on ollut muhkea maxipituinen toppis. Tämän alle voi pukea ihan mitä vaan ja näin syntyy erilaisia lookeja. Erityisesti nyt tuulessa ja tuiskussa toppis on ollut korvaamaton ja ei ole kylmyys päässyt yllättämään. Meidän sääolosuhteissa kunnon talvitakkiin kannattaa aina satsata.

Takin värisävy oli myös nappivalinta. Vierastan monen suosimaa mustaa väriä. Minulla on ollut ihan vain muutama musta takki vuosien saatossa. Tällä hetkellä omistan yhden mustan midimittaisen untuvatoppiksen. Rakastan takeissa värejä ja näin takin muotokieli pääsee oikeuksiinsa.
Viikon viimeisin ostos? – Hankin itselleni uuden villakerraston. Löysin pitkän etsinnän jälkeen mieluisan kuosin Kari Traan merinovillakerrastoista. Olen edellisen kerrastoni ostanut yli kymmenen vuotta sitten, joten oli ehkä aika jo uudistaa kerrasto nykyaikaan. Kari Traan kerrastojen kuosit ovat niin kauniita, että ne toimivat ihan oloasuina kotona. Päälle voi vain heittää ison muhkean neuletakin.
Miten olet voinut? – Uudet alut ja varsinkin uusi vuosi inspiroi minua aina. Kaikki on mahdollista ja tätä tunnetta en halua kadottaa. Nyt on todella tärkeää etten haukkaa liian suuria paloja. Mikään muutos ei tapahdu hetkessä vaan sinnikkyys sekä pienet askeleet vievät varmemmin perille. 

Tammikuussa olen tietoisesti lisännyt kasvisten määrää. Ruokavalioni onkin pikku hiljaa palautunut minulle normaaliksi joulun hörhöilyjen jälkeen. Tästä joulun jälkeisestä ryhtiliikkeestä on tullut näköjään jokavuotinen. Joulu on joulu, eikä siihen kuulu missään tapauksessa tiukkapipoisuus. 
Millä fiiliksellä tuleviin viikkoihin? – Todella luottavaisin ja iloisin mielin. Jouluprojektini on tulossa päätökseen ja minulla häämöttää pieni loma nurkan takana ennen kuin palaan vakkarityöni pariin. Vähän jo kaipaan luonnon keskelle seuraamaan kevään kehittymistä. Toisaalta nyt ollaan keskellä talven sydäntä ja pakkaset paukkuvat nurkissa. Optimistina olen vaan jo kovaa vauhtia matkalla kohti kevättä ja jokainen aamu vie lähemmäs valoa. Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

5 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  15.1.2021 / 09:10

  Tammikuu on tuonut mukanaan ainakin tänne kovat pakkaset. Hrr.

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  15.1.2021 / 09:21

  Kivaa kun saatiin lunta, viime vuonna lumesta nautittiin Zakopanessa. Mutta kylmä on mulle no juttu.

 3. Jane / Yhtä kuin
  Kirjoittaja
  15.1.2021 / 10:29

  Ihana tuo sinun takkisi! -30 on vähän liikaa itselleni, mutta kaunista on 🙂

 4. Sara S.
  Kirjoittaja
  17.1.2021 / 18:09

  Kaunis ja niin sinun näköinen asu. Itse olen myös kulkenut viime päivät pitkässä toppatakissa, se on mukava ja lämmin. Pakkasta on meilläkin riittänyt, viikolla -21 taisi olla alin lämpötila.

  Suloista sunnuntain jatkoa <3

 5. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  19.1.2021 / 15:38

  On kyllä kaunis tuo toppatakki ja tosi kiva väri. <3 Mukavaa, talvista viikkoa sinne sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?