Etusivu » Tammikuu 2021 – unelmien talvikuukausi

Tammikuu 2021 – unelmien talvikuukausi

Tammikuu 2021 jää muistoihin vanhan ajan talvikuukautena. Voi hitsi, kuinka olen nauttinut valkeista lumista maisemista. Valoisuus lisääntyi kerta heitolla! Opettelen nauttimaan jokaisesta vuodenajasta sellaisenaan kuin ne tulevat. Joskus se onnistuu ja sitten tulee niitä päiviä, kun tekisi mieli vain kadota jonnekin lämpöiseen.

Tammikuun suosituimmat postaukset

1. Cozy loungewaer look -tästä tykkään! – Vuoden ensimmäisen asupostauksen valinnat olivat helpot. Olen aina suosinut tyylissäni sporttisuutta, joten olen illolla ottanut vastaan mukavan ja rennon cozy loungewear -tyylin. Poikkeuksellinen vuosi nosti nämä kotiasut parrasvaloihin ja näiden kiristämättömien vaatteiden voittokulku jatkuu varmasti koko kevään.

2. Tammikuun eka viikkolista ja kuulumiset – Tämän postauksen asukuvat ja tunnelma onnistui hyvin ja tykkäsin siitä todella paljon. Aiheena nämä kuulumispostaukset toimivat aina ja kysymyspatteristo helpottaa kirjoittamista.

3. Onko tavoitteiden asettaminen turhaa? – Tammikuun vakioaiheisiin kuuluvat tavoitteet ja unelmat tulevalle vuodelle. Olen vahvasti sitä mieltä, että ilman tavoitteita ei ole päämäärää! Olen oppinut työelämässä asettamaan erilaisia sekä numeerisia että sanallisia tavoitteita. Kokemus on opettanut, että sitä saat mitä seuraat. Viime vuosi kuitenkin opetti meille sen, että joskus voi eteen tulla yllätyksellisiä asioita, joille sinä pienenä ihmisenä et voi mitään. Silloin on tärkeää oppia elämään muuttuneessa tilanteessa. Tavoitteet kannattaa asettaa oikeassa mittasuhteessa, koska elämästä pitää muistaa myös nauttia!

Omat suosikit

Ei ole tammikuuta ilman haastetta. Tällä kertaa osallistuin yhteistyön merkeissä hyvinvointihaasteeseen, joka toteuttiin postaussarjana instagramissa. Kampanja ja haasteen näkökulmana oli tuoda esiin  kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitystä ajatuksella hyvinvointi on asenne. Tässä haasteessa lähdettiin parantamaan omaa hyvinvointia pienin askelin. Usein me haalitaan liian isoja tavoitteita, jotka eivät ole realistisia toteutuakseen. 

Oma haasteesin oli lisätä vihreää ruokavaliooni. Tämä oli minulle todella mieluinen haaste näin jouluherkkujen jälkeen. Sain kivasti boostia lisätä salaatteja muuta kevyempää ruokavalioon ja näin olen taas alkanut valmistamaan erilaisia lounassalaatteja itselleni. Hyvinvointi syntyy parhaiten niistä asioista, mitkä tekevät meidät iloiseksi, riippumatta siitä, saako siitä timmin kropan. Aina ei tarvitse olla täydellinen vaan vähempikin riittää.

Tervetuloa aurinkoinen helmikuu

Minulle helmikuulla on aina erityinen merkitys. Perheemme esikoinen on syntynyt helmikuussa. Samoin helmikuussa aurinko tulee vihdoinkin esille vaikka se usein merkitsee pakkasia. Olemme siltikin jo lähempänä kevättä päivien pidentyessä.


Rentoa helmikuuta ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?