Etusivu » Talven viisi suosikkivaatetta

Talven viisi suosikkivaatetta

Heipparallaa kaikille! Kokosin tähän postaukseen talven suosikkejani. Näiden viiden suosikin valinta oli yllättävän helppoa. Jokainen näistä on lunastanut paikkansa luottovaatteena ja tulevat varmasti vilahtamaan vielä monta kertaa asukuvissa keväänkin aikana.

Vaalea the Knotty Ones merinoneule

Tutustuin syksyllä yhteistyön merkeissä aivan ihastuttavaan neuledesigniin ja sosiaaliseen vastuullisuuteen. The Knotty Ones neuleet suunnitellaan New Yorkissa mutta ne valmistetaan Liettuan maaseudulla. The Knotty Ones kutojat ovat pääosin syrjäseuduilla asuvia kotiäitejä, jotka pystyvät neulontatyön ansiosta asumaan kotiseudullaan ja elättämään perhettään. The Knotty Ones tarjoaa naisille koulutusta, turvalliset työolot ja kohtuullisen palkan.

Valitsin itselleni Laumés neuleen klassisessa värissä pearl. The Knotty Ones neuleiden materiaalit ovat 100% luonnonmateriaaleja, mikä on parasta sekä meidän vaatekaapille että luonnolle. Laumés neuleen materiaali iholle miellyttävää 100% merinovillaa. Neule ei todellakaan kutita ja on samalla sekä hengittävä että lämmin. Minunlaisen vilukissan unelmaneule.

Kaikki neuleet valmistetaan käsin kutomalla ja neuleen mukana tuli myös käsin kirjoitettu viesti minulle, ainutlaatuista huomioimista. Tätä neuletta tulen kantamaan ylpeydellä, koska tiedän tilausneuleen mahdollistaneen tekijälle turvallisen työympäristön ja oikeudenmukaisen palkan. Tulen hoitamaan neulettani rakkaudella, jotta meillä olisi monta ihanaa yhteistä vuotta edessä.

Cellbesin vaaleanpunainen jakku

Monikäyttöinen vaaleanpunainen paitajakku on ollut ehdottomasti syksyn / talven rennoin jakku. Olen valinnut paitajakun yhteistyön merkeissä Cellbesin valikoimista. Ihastuin jakkuun ensi silmäyksellä. Jakussa on kiva lantion yli ulottuva pituus ja rennot sivutaskut. Ryhdikyyttä paitajakkuun tuo silkkivuori.

Paitajakut ovat jatkaneet suosiotaan ja en yhtään ihmettele tämän monikäyttöisen vaatteen suosiota. Paitajakku soveltuu niin moneen menoon riippuen siitä mitä asusteita käyttää. Syksyllä käytin jakkua paljon vaaleiden housujen kanssa ja nyt talvella luonnollinen valinta on yhdistelmäcombo mustien housujen kanssa.

Makian vihreä toppis

Meillä on menossa toinen yhteinen talvi. Tässä hyvä esimerkki siitä, kun ostaa kunnon talvitakin, niin se toimii useamman talven peräkkäin. Toppatakissa on kaikki kohdallaan ja taitaapa meillä on edessä vielä monta yhteistä vuotta.

Vero Modan beige toppaliivi

Joskus ne muutaman minuutin heräteostokset osuvat napakymppiin. Tämän Vero Modan ostin syksyllä ilman sovittamatta. Täytyy myöntää, etten ole vuosiin tehnyt niin nopeata ostopäätöstä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Olen ollut yllättänyt beigen värin toimivuudesta. Oikeastaan se on ollut melkein helpompi yhdistää kuin musta. Tämä ehkäpä johtuu vaatekaappini vaaleista ruskean eri sävyistä. Keväällä toppaliivi on kiva yhdistää kevättakkien kanssa ja samoin se toimii ilmojen lämmetessä takin sijaisena.

Valkoinen paitis

Eihän suosikkipostausta voi tehdä ilman valkoista paitista. Tämä ikoninen vaatekappale on vaatekaappini peruspilareita. Näissä kuvissa on talven suosikkini paitis vähän pitemmällä silhuetilla. Valkoisia paitiksia ei voi koskaan olla liikaa. Esimerkiksi neulepuseroita en osaa pitää ilman valkoista paitapuseroa.

Toimivan vaatekaapin perusta onkin juuri tälläiset luottovaatteet, jotka toimivat niin yhdessä kuin erikseen. Näissä rennoissa vaatteissa viihdyn loistavasti!

7 Comments

 1. 17.2.2022 / 18:32

  Merino on omakin suosikkini. Olen vilukissa, mutten tykkää paksuista vaatteista, joten ohuenakin lämmittävä merino on just hyvä. Ohuita neuleita kehtaa myös käyttää töissäkin ja sama matsku toimii myös esim. patikointivaatteissa. Mulle tuo on myös ainoa villa, joka ei kutita.

 2. 17.2.2022 / 19:51

  Mukavia asukokonaisuuksia sinulla esillä

 3. Viivi/@viivus.ka
  17.2.2022 / 19:54

  Siis aivan ihania vaatteita ja kuvia!?❤️

 4. 17.2.2022 / 20:21

  Ihania vaatteita ja mahtava tarina tuolla neuleella! ?

 5. 18.2.2022 / 05:09

  Minäkin huomasin, että laadukkaita, klassista leikkausta olevat vaatteet päätyvät useammin suosikkeiksi. Materiaalin laatu on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, ja omastakin mielestäni merinovilla on yksi parhaista materiaaleista talveen.

  Valkinen paitis on taas joka sesongin vaate. Itsekin omistan useita sellaisia.

 6. 18.2.2022 / 22:43

  Tosi kivoja vaatteita! Itse kuljen lähinnä huppareissa tällä hetkellä kun teen etätöitä.

 7. 19.2.2022 / 09:08

  Vau! Olet kyllä upea ja otat makeita kuvia. Ihastuin heti.
  Ihania asuja. Itse olen vasta hetki sitten alkanut pitää valkoisesta kauluspaidasta eri muodoissa, siis sellaisesta peruspaitiksesta. Muuten valkoiset paidat eri muodoissa valtaavat vaatekaappini. 🙂

  Minna


Looking for Something?