Etusivu » Syyskuun ekana päivänä

Syyskuun ekana päivänä

Törmäsin todella kivaan blogihaasteeseen annun -elämä uusiksi blogissa. Tässä haasteessa palataan vanhoihin postauksiin vuosien taakse teemalla; mitä olen tehnyt juuri edellisinä vuosina juuri tänään. Tässä kohtaan on harmi, että minulla on menossa vasta kolmas vuosi blogin kanssa, joten materiaalia ei ole kuin kahden vuoden takaa. 

Tasan vuosi sitten tein makrotex -postauksen  teemalla ”tärkeä”. Kuvasin siihen minulle niin rakkaan amulettirannekorun, johon muru on tehnyt minulle pikku amuletteja vuosien varrella tärkeistä tapahtumista. Otin mukaan myös syyskuun toisen päivän postauksen, jossa olin muistellut elokuuta 2015. Kuvakollaasi voisi olla ihan vaikka tänäänkin tehty.Sitten muistoja syyskuun eka päivältä 2014. Nämä ovat kuvia blogitaipaleen alkuajoilta. Tein tämän kuvakollaasina, koska olen muuttanut kuvien koon isommaksi. Ylimäisessä kuvassa minä arkana poseeraan ja en paljoa katsele kameraan päin. Nämä kuvat voisin kyllä laittaa tänäkin päivänä blogiin vaatteiden puolesta mutta ehkä hymyä pitäisi irrota enemmän.

Toinen kuva on kuvakaappaus elokuun 2014 kuukausikoosteesta. Teen vielä tänäkin päivänä säännöllisesti näitä kuukausikoosteita ja niihin on aina kiva koota kuukauden parhaat palat. Minua nauratti tuo omenakuva, joka on kuvamuistoja ”syötyjä sanoja” postauksesta. Blogin alkutaipaleella vannoin, etten laita kasvokuvia blogiin enkä kuvaa mitään vaatejuttuja. Koskaan ei saa sanoa, että ei koskaan! Sanat ovat luotu syötäväksi! Vai mitä mieltä olet? 

Näiden muistelojen kera aurinkoista viikonloppua kaikille !

-tuulanneli4 Comments

 1. Tuula's life
  Kirjoittaja
  2.9.2016 / 20:05

  Kauniita kollaaseja. Ja kivoja syyskuun alun muistoja menneiltä vuosilta. Mainio haaste. Tekeillä myös 🙂
  Aurinkoista viikonloppua!

 2. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  3.9.2016 / 08:14

  Mukavaa viikonloppua! 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  4.9.2016 / 17:23

  Hauskoja muistoja bloggauksen alkuajoilta. Kiva haaste!
  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa ihanuus 🙂

 4. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  9.9.2016 / 08:26

  Muistot lämmittävät aina <3!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?