Etusivu » syyskuu 2020 – ihan parasta syksyä!

syyskuu 2020 – ihan parasta syksyä!

Eipä mennyt syyskuun suunnitelmat niin kuin Strömsössä. Syyskuu yllätti positiivisena säpinänä työrintamalla ja harrastuksille jäävä aika jäi vähän kortille. Samassa tohinassa ohitin synttärit ilman suurempia juhlia ja mainintoja. Summa summarum syyskuun kuvia katsellessani olen tyytyväinen julkaistuihin postauksiin. Usein se laatu korvaa määrän, vaikka tässä itse nyt sen näin sanonkin. Joskus sitä sortuu postailemaan ns.täytepostauksia, jotka voisi ihan yhtä hyvin jättää pois.

//Syyskuun suosituimmat postaukset//

1. Parasta pukeutumisessa juuri nyt? – Postauksen asukuvat onnistuivat täydellisesti. Tottakai Mustasaaren kirkko on aina varma kuvauspaikka. Tällä kertaa kaikki oli kohdallaan eli valo ja hovikuvaaja elementissään. Syksyllä innostun pukeutumisesta tarjonnan ollessa runsas. Syksyllä pukeudutaan ja mietitään asukokonaisuuksia huolellisesti. Nykyään en enää vie kaikkia kesävaatteita pois vaan mietin kuinka voin jatkaa niiden kautta myös syksyllä. Ajattomat vaatteet toimivat ympäri vuoden. Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena vaan kannattaa sukeltaa ensin omaa vatekaappiin ja antaa niille rakkaille vaatteille uusi mahdollisuus. Suositun postauksen löydät täältä (klik)

2. Poimintoja viikolta 37/2020 -maiharit, brunssiherkkuja – koostepostauksia on kiva tehdä. Harmi vaan, että syyskuussa ehdin tekemään vain yhden. Luonnoksissa jo odottaa uusi mielenkiintoinen koostepostaus kierrätysaiheella.

3. Viisi inspiroivaa poimintaa näytöksestä – Syyskuussa starttasivat vihdoinkin syyskauden Muotibrunssit @Brasserie Bar & Fondiksessa. Olimme odottaneet tätä päivää jo pitkään. Emmekä me olleet ainoita tapahtuman alun odottajia. Molemmat kattaukset olivat lähes loppuunmyytyjä. Tämä jos mikä on tärkeää paikallisten yrittäjien kannalta. Postaukseen valitsin näytöksestä omia suosikkejani ja voit kurkata ne täältä (klik)

//syyskuun oma suosikkipostaus//

Suosikkipostauksen valinta oli helppo. Syyskuun loppupuolella ehdin pitkästä aikaa vähän keittiön puolella loihtimaan herkkuja. Olen aina ollut puolukoiden suurkuluttaja. Yksi parhammista välipaloista syntyy turkkilaisen jogurtin, myslin ja puolukoiden yhdistelmästä. Pakastan puolukat ilman sokeria ja olen tottunut niiden makuun ilman makeutta. Puolukka on hapan marja ja siksi sen pakastaminen onnistuu hyvin ilman sokeria. 

Sain jo syyskuun alussa puolukoita ja siitä lähtien olin haaveillut juustokakun teosta. Kakun lopputulos oli todella hyvä ja kakku hävisi todella nopeasti parempiin suihin.

Puolukkajuustokakku postaus ohjeineen löydät täältä (klik)

//tervetuloa tunnelmallinen lokakuu//

Olemme uuden tuntemattoman äärellä. Viimeisten tuntien aikana on tapahtunut paljon koronarintamalla niin kotimaassa kuin ulkomailla. Huolestuneena olen seurannut meidän Vaasan alueen koronatilannetta. Onneksi tein jo alkusyksystä päätöksen jättää kaikki pääkaupunkiseudun tapahutumat väliin tältä syksyltä. Onneksi koronavilkku ei ole ainakaan vielä vilkkunut!

Mukavaa viikonloppua ja pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme ?

-tuulanneli

5 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.10.2020 / 07:37

  Syyskuu oli kiva, oli ihania kelejä ja kovaa myrskyä.

 2. heiduska87 // yksinhuoltaja äidiksi 2011
  Kirjoittaja
  3.10.2020 / 11:53

  Syksy on parasta aikaa. Värit, kylmyys ja lähempänä talvea ❤️ rakastan valokuvausta. ?❤️

 3. Tuula's life
  Kirjoittaja
  4.10.2020 / 14:20

  Syyskuu oli tänä vuonna kaunis ja lämmin. Tuo sinun syyskuun kaunis kollaasikin kertoo siitä. Ja sinä olet kyllä loistava juustokakkujen tekijä. Kutsuvat kahvittelemaan ja herkuttelemaan.
  Hyvää lokakuuta, Tuulanneli <3

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  5.10.2020 / 11:18

  Syyskuu oli tänä vuonna todella kaunis <3

 5. Unknown
  Kirjoittaja
  8.10.2020 / 07:32

  Ihana syksy, ihania ulkoiluilmoja.
  Kauniita kuvia ja kivoja postauksia olet laittanut.Tykkään kun saa
  ideoita omaankin pukeutumiseen.Mukavaa syksyn jatkoa,mielenkiinnolla
  odotan kaikkea uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?