Etusivu » sunday mood

sunday mood

Huh mikä viima tänäänkin taas mutta niin me lähdimme murun kanssa vähän ulkoilemaan ja tutustumaan yhteen kohteeseen kotikaupungissamme. Bloggaamisen myötä meille on tullut tapa viikonloppuisin käydä vähän etsimässä uusia kuvauspaikkoja. Olen asunut yli kymmenen vuotta Vaasassa ja tänään eksyin eka kerran Merimuseoalueelle. Jännä paikka, jonne palaamme uudestaan! Paljon erilaisia taustoja kuviin ja rauhallinen paikka ottaa kuvia. Kylmyys vaan kangisti meidät jälleen ja otimme nopeasti kuvat. 

Muutama sana päivän asusta. Boyfriendien ohella toiset lempparihousut ovat tällä hetkellä nämä musta Sandwichin nyörihousut. Sain ne jo syksyllä blogini kautta mutta en osannut pitää niitä nilkkurien kanssa mutta nyt ne ovat täydelliset matalien sneakerien kanssa. Ihanan rennot! Arvaakapas minkä vaatekappaleen otin tänään esille? Pienen pieni vilahdus näkyy eka kuvassa. Housutytön ikuinen klasikko eli perusfarkkutakki. Tämä kevät on kyllä uskomaton tämän denimin suhteen. Kaikki ne lempparit vuosien takaa palaavat takaisin. Samalla vedin myös eka kerran ne leveälahkeiset farkut jalkaan. No kuviin asti ei vielä päästy. Sara S. postauksessa flarefarkut näyttivät älyttömän makeilta, että nyt tämäkin bloggari miettii kuumeisesti asuja niiden ympärille. Ehkä joku päivä päästää tänne bloginkin puolelle. Nyt ulkoiluvaatteet päälle sekä golfbägi mukaan ja suunta kohti sisähallitreenejä. Tykkään!

Kivaa sunnuntaina kaikille!


                          -tuulanneli

pants//Sandwich //DOPPwoman, coat//COS, knitwear//H&M, denim//Sisley, shoes//Vagabond, scarf//Tiger of Sweden

12 Comments

 1. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 17:21

  Taas kerran upea asu!
  Ja minä kyllä kauhulla ajattelen leveälahkeisia farkkuja ja housuja – niitä kyllä löytyy, mutta en uskalla kuvitellakaan, miltä ne tämän ahterin kanssa päällä näyttävät;)
  Blogistani löytyy sinulle muuten haaste;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2015 / 19:48

   Kiitos Lady ja kävinkin tsekkaamassa kivan haasteen!

   Minulla on nyt kolme haastetta odottamassa mutta vastaan kyllä kaikkiin 🙂

   katsotaan nyt kuinka minun käy niiden leveälahkeisten kanssa 😉

 2. Uraaiti
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 18:45

  Mukavannäköiset housut ja tosiaan aivan ihana kuvausympäristö! Minäkin odotan innolla leveälahkeisempien housujen paluuta 🙂 Tosin itse ajattelin palata bootcuttiin, en mihinkään trumpettimalliin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2015 / 19:49

   Kiitti // ne bootcutit ovatkin kivemmat ja ehkä juuri meidän aikuisten tyyliä 🙂

   jätetään nuorille ne räväkät versiot 😉

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 18:56

  Erittäin kiva asu ja housut näyttävät mukavilta. Farkkutakki on takuuvarma kevään merkki.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2015 / 19:51

   Kiitti Belladonna <3 en ole todellakaan moneen vuoteen käyttänyt tuota farkkutakkia ja sen vaan muistan silloin aikoinaan, että se oli monta vuotta minun lemppari <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 20:07

  Hyvältä näyttää.

  Niinhän se on; ympäri mennään, yhteen tullaan. Vanhat suosikit (ja välillä inhokitkin) palaavat uudestaan ja uudestaan. Mietin mustien tennareiden ostoa, mutta muistin varmaan 15 v. takaisten Sonia Rykielin taas trendikkäiden mokkatennareiden lymyilevän vintissä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2015 / 21:02

   Kiitos Lumo <3

   meille on näitä helmiä vuosien saatossa varmasti kertynyt ja itselläni on myös tiettyjä juttuja mitä en koskaan myy kirppareilla ja tähän samaan kategoriaan kuuluu myös muutama ikonimerkki 🙂

 5. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 20:56

  Tyylikäs asu ja ihanan keväiset kengät! Mä olen juuri tottunut vasta pillifarkkuihin ja nyt jo pitäisi kaivaa leveät lahkeet takaisin, apua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2015 / 21:05

   Kiitti Katja <3

   muodin kiertäminen on jännää!! kaikki asiat tulevat aina takaisin jossain vaiheessa 🙂
   tänään minäkin vasta eka kerran kokeilin niitä housuja ja kuten huomaat, vielä on kapeat lahkeet kuvissa 🙂

 6. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  29.3.2015 / 22:11

  Missä ihmeessä on merimuseoalue? Palosaarella Mansikkasaaren kupeessa? Enpä muuten ole ajatellut ettet olisi syntyjäsi vaasalaisia. En minäkään, kohta 14 vuotta on täällä asuttu kyllä. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.3.2015 / 06:58

   Kyllä Susanna, juuri se paikka Mansikkasaarta vastapäätä. Vaatebloggarina innostuin paikasta älyttömästi. Ihan vahingosa eksyttiin sinne kun ajeltiin muutama kuukausi sitten ja nyt päätettiin mennä katsomaan paikka. Palaamme sinne uudelleen kuvaamaan kun on vähän lämpöisempään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?