Etusivu » suklainen naamio ja ihana Evolve – tuotesarja

suklainen naamio ja ihana Evolve – tuotesarja

Saadessani uuden mielenkiintoisen putelin käteeni niin tutkistelen sitä suurella innolla. Jos kyseessä on vielä itselleni uusi tuttavuus, niin uteliaisuus herää keräämään lisäinfoa tuotemerkin takaa.

Näin minulle kävi juuri Evolven kanssa. Sain syksyllä testiin itselleni näitä hyvin yksinkertaisiin paketteihin ja purkkeihin pakattua kosmetiikkaa. Ruskeat putelit olivat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuihin pahvilaatikoihin, joihin oli liimattu hyvin simppeli tuotelappu. Eihän se paketti ole tärkein vaan se mitä sieltä sisältä löytyy. Luonnonkosmetiikassa olen oppinut arvostamaan hyvin minimalistisia pakkauksia. Ne tukevat tuotebrändin filosofiaa aina paremmin kuin pramea pakkaus.

Evolve Organic Beauty on ns. artesaanikosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolven tuotesarja on todella laaja kattaen iho-, vartalo- ja hiustuotteet, jotka valmistetaan öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus ja pienenä yksityiskohta saatat löytää pakkauksesta tuotteen valmistaneen työntekijän nimen. Näin tuote personoituu kivasti. Evolven tuotteet ovat edullisia ja vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.  Rakastan erilaisia naamioita, koska niillä saan iholleni nopeasti hehkua ja samalla hoidan myös omaa hyvinvointia. Evolven suklainen ihoa kirkastava kasvonaamio hurmasi minut heti ensikosketuksella. Kookoksenkuorijauhe kuorii ihoa hellästi. Luonnollinen sokeri-uute tekee naamiosta kermanvaalean kosketuksissa veden kanssa, joka huuhtoutuu pois helposti ja  jättää ihon sileäksi. Naamion kookoksen tuoksu ja  tietenkin raakasuklaa on yhdistelmänä sellainen, että tekisi ihan mieli vähän maistaa naamiota. 

Glow kasvonaamio sisältää raakakaakaota, joka on täynnä ihon kosteutasapainolle tärkeitä antioksidantteja. Tämä naamio ainakin lunasti paikkansa suosikkinaamioiden joukossa. Naamion jälkeen iho oli sileä ja sävy kirkas.

Hoitava Superfood Shine Shampoo ja hoitoaine yllättivät myös positiivisesti. Tuoteselosteesta löysin mielenkiintoisen Baobab proteiinit, jotka ovat luonnollisesti ja kestävästi johdettuja proteiineja baobab- puusta. Nämä proteiinit ovat tärkeitä mm. vahingoittuneiden hiusten hoidossa. Tuotteissa on myös kosteuttavaa luomu granaattiomenauutetta ja hiusta rauhoittavaa luomu aloe veraa. 

Oletko sinä jo tutustunut tähän Evolve sarjaan? Nämä ruskeat lasipullot ja minimalistinen ilme antavat olettaa, että kyseessä voisi olla todellinen luksusbrändi. Tuotteiden hyvä hinta/laatusuhde yllättää positiivisesti!


-tuulanneli// tuotteet saatu testiin pr-toimistolta //
12 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  1.12.2017 / 14:10

  Ihanat kuvat <3 Rakastan tuota kasvonaamiota, on ihana iholla ja taikoo sädehtivän ihon ja se tuoksu, ooh ihan aito suklaa. <3

  Mukavaa joulukuun ensimmäistä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2017 / 18:23

   Heippa Tiia 🙂

   Olin todella yllättynyt tästä naamiosta ja se todella taikoi iholle glow!

   Ihanaa, että luomukosmetiikastakin löytyy taikatuotteita 😉

   Kivaa joulukuun alkua sinulle Tiia 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  1.12.2017 / 19:39

  Mä tykkään todella paljon evolven hyaluronihapposeerumista ja öljystä, huipputuotteita molemmat. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2017 / 18:24

   Tuota hyaluronihappoa täytyy minunkin jossain vaiheessa kokeilla. Olen lukenut siitä ja se on hyvä!

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  2.12.2017 / 15:10

  Kauniit kuvat. Tulee harvoin hankittua mitään tuommoisia kun teen yleensä itse kaikki tuon tyyppiset jutut 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2017 / 18:25

   Kiitos Melissa 🙂

   Todella mielenkiintoista, jos teet itse nämä. Toisaalta silloin tietää, mitä tuote todellisuudessa sisältää.

 4. Jenni S. Big mamas home
  Kirjoittaja
  2.12.2017 / 17:12

  Kuulostaa todella hyvältä. Minuun iskee myös nuo minimalistiset, kauniit purkit. <3 Vaikka ei se purkki kosmetiikassa tärkeintä olekaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2017 / 18:30

   Joskus itselleni oli todella tärkeät ne prameat purkit mutta nykyään luomukosmetiikkafanina tuote on tärkein.

 5. Minnea
  Kirjoittaja
  3.12.2017 / 11:13

  Ihan uusi tuttavuus, mutta sana "suklaa" herätti heti mielenkiintoni 😀 Kauniin näköiset tuotteet!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2017 / 18:31

   Suosittelen kokeilemaan ja tuo suklaanaamio oli mielenkiintoinen tuttavuus 🙂

 6. Laura
  Kirjoittaja
  3.12.2017 / 18:57

  Tää tuotesarja kuulostaa yllä ihanalta! Itse en ole päässyt vielä evolveen tutustumaan, mutta pikimmiten se on tehtävä 🙂 muutenkin kauniit kuvat tässä postauksessa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.12.2017 / 06:16

   Kiitos Laura 🙂

   Evolve oli minullekin uusi tuttavuus ja heillä on todella laaja tuotesarja! Hinta/laatusuhde oli todellakin positiivinen yllätys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?