Etusivu » SnowAnna – rakkaudesta Suomen luontoon!

SnowAnna – rakkaudesta Suomen luontoon!

Tänä kesänä olen ihonhoidossani luottanut kotimaisiin tuotteisiin, joiden  juuret ovat vahvasti meidän luonnossa. Tähän ihastuttavaan SnowAnna tuotesarjaan tutustuin ensimmäisen kerran jo keväällä. Kiinnostuin sarjan filosofiasta ja raaka-aineiden puhtaudesta. SnowAnna on valmistettu suurella kotimaisuusasteella. Jopa 75-95% raaka-aineista on peräisin Suomen luonnosta. Kotimaista superfoodia meidän iholle!

SnowAnna on mielenkiintoinen uusi tuttavuus kotimaisen luonnonkosmetiikan joukossa. Sarjan taustalta löytyy pitkän linjan kosmetologi ja helsinkiläisen Lumianna – kauneushoitolan perustaja Annikka Hampaala-Pussinen. Tuotesarja sisältää puhdistusgeelin, kasvoveden, kuorintanaamion, neljä hoitavaa seerumia sekä kaksi suojaavaa kasvovoidetta. Annikkan pitkäaikainen haave omasta täysin kotimaisiin raaka-aineisiin perustuvasta sarjasta konkretisoitu yhdessä oman verkkokaupan kanssa marraskuussa 2017. Suomalainen kosmetiikkaosaaja Naviter valmistaa tuotteet.

Tämän kesän ykkösvoiteeni on ollut SnowAnna BLUEBERRY kasvovoide, joka sisältää suomalaista mustikkauutetta. Siis aivan ihana hoitovoide, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Voide hoitaa couperosa-ihoa, auttaa ihoa palautumaan UV-säteilyn haitoilta sekä tasoittaa laikukasta ihoa. Mustikka sisältää  runsaasti flavonoideja, antosyaaneja, vitamiini- ja hivenaineita, joilla on vahva antioksidanttinen vaikutus ihoon. Voide on ollut supervoide kaiken kiireen keskellä ja suojannut ihoani rasituksilta.
Kesällä kävin SnowAnna – kasvohoidossa ja siinä yhteydessä tutustuin tämän aivan ihastuttavan Multivitamin-seerumin. Kasvohoidon yhteydessä Annikka suositteli juuri tätä seerumia minulle päivittäiseen käyttöön. Seerumi on nopeasti imeytyvä ja sisältää meidän iholle tärkeitä antioksidantteja. Voiteen aisaparina tämä seerumi on hoitanut ihoani kesällä.

SnowAnna sarjaan kuuluu neljä erilaista seerumia, jotka ovat yhdisteltävissä ja sama henkilö voi käyttää keskenään näitä seerumeja. Itselläni on Multivitamin seerumin lisäksi Vitamin A anti-age seerumi käytössä yötä varten. Tämä ravitseva tyrniseerumi on loistava tuote yökäyttöön. Lisäksi sarjasta löytyy Phyto-seerumi, joka sisältää kotimaisia rohtoyrttejä (mm. koivumahlaa, siankärsämöä, ratamoa.) Phyto-seerumi sopii hyvin finneille, rauhoittamaan tulehtunutta ihoa sekä supistamaan ihohuokosia.

Neljäs seerumi on Berries marjaöljyseerumi, joka sisältää meille iholle tärkeitä rasvahappoja. Kasvohoidon yhteydessä Annikka käytti tätä marjaöljyä rentouttavassa perinnehoitomenetelmillä tehdyssä kasvohieronnassa, joka oli ihan huippukokemus.
Suurimmalla osalla SnowAnnan tuotteista on FI-Natura sertifikaatti. Tuotteet ovat vegaanisia lukuunottamatta HONEY-kuorintanaamiota, joka sisältää kotimaista lähihunajaa. FI-Natura on reilut kolme vuotta sitten perustettu yhdistys, joka sertifioi suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Se vaatii tuotteilta vähintään 95-prosenttisesti luonnollisia raaka-aineita ja painottaa raaka-aineiden lähituotantoa.SnowAnna tuotesarjaan voit tutustua täällä täällä (klik).

Nyt sinulla on mahdollisuus saada upea 20%:n tuote-etu
SnowAnna Blueberry-voiteesta ja Multivitamin Seerumista
koodilla TUULANNELI20 (voimassa 2.9. asti)

SnowAnna verkkokaupassa täällä (klik)!
Oletko sinä jo tutustunut tähän  ihastuttavaan kotimaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan!


-tuulanneli
*kasvohoito saatu bloginäkyvyyttä vastaan, osa tuotteista saatu pr-näytteenä.


5 Comments

 1. Anne
  Kirjoittaja
  26.8.2018 / 19:26

  Mielenkiintoiset tuotteet, kiitos! 🙂 Täytyykin seurata linkkkiä ja käydä kurkkaamassa vielä tarkemmin millaista settiä on tarjolla. Mustikka ihonhoidon tehoaineena kuulostaa ainakin hyvälle!

 2. Katta
  Kirjoittaja
  26.8.2018 / 20:25

  Ihanan raikas ilme sarjalla. Sulla on muuten kaunis manikyyri! -Katta /Arki(paska)ruokaa

 3. Annukka Vuorela | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  26.8.2018 / 21:17

  Ihanaa kuulla, että lisää valikoimaa tulee luonnonkosmetiikan saralle. Olen käyttänyt Mossa Mustikkakasvovoidetta, mutta se ei ole ihan riittävä hoitamaan melko vaativaa ihoani. Pitääpä kokeilla tuota mustikkakasvovoidetta, jospa se oli sopiva.

 4. Anna Valta / Kello neljän aamukahvi
  Kirjoittaja
  26.8.2018 / 22:10

  onpas ihana konsepti!

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  27.8.2018 / 17:12

  Ihastuin sarjan ulkonäköön ja nimeen heti ensikosketuksesta, mutta en ole päässyt kokeilemaan vielä niitä. On hienoa, että kotimainen kosmetiikka lisääntyy ja tulee lisää toimijoita. Hieno konsepti ja kiva kirjoitus.
  Ihanaa viikkoa Tuula!


Looking for Something?