Etusivu » smoothie love

smoothie love

Kuinka aamu lähtee parhaiten käyntiin? Tässä kohtaan olen aika tuuliviiri eli menen aamut fiiliksen mukaan. Perussääntöisesti aloitan aamut arkisin puurolla ja smoothiella sekä tottakai napsasen kahvikeittimen päälle. Kahvin kanssa vietän sitten puuron jälkeen ekat aamuhetket somemaailmassa. Viikonloppuisin harvoin laitan puuroa vaan olen todellinen kahvihiiri ja rakastan hitaita aamuja. Tietenkin tämä onnistuu silloin kun ei ole aikaista lähtöä golfkilpailuihin. Talvisin on aivan ihana nauttia aamuhetkistä pehmeään aamutakkiin käärityneenä. Jännä kuinka näin syksyn tullen odotan taas  rauhallisia viikonloppuaamuja ilman golfia. 

Tänään blogissa smoothiekuviani, jotka ovat saaneet suuren suosion instan puolella. Otin tähän postaukseen mukaan suosikkini. Kaikki kuvat eivät aina ole näin siloteltuja. Kesällä näitä kuvia on ollut helppo ja nopea napsia mutta taitaa tämäkin riemu taas muuttua pimenevien aamujen ja päivien myötä. Nämä minun smoothiet ovat ihan peruskauraa. Kesällä tuoreiden marjojen aikana en laittele paljoa ylimääräisiä juttuja mukaan. Syksyn mittaan alan lisäillä sitten lisäravinteita, joista jokaisella meistä on ne omat suosikit. Tällä viikolla hankin ekat puolukat ja olen ihan taivaissa. Joskus mietin, että onko minulla joku puutostauti kun himoitsen puolukoita. Ehkä joku viisampi siellä ruudun takana osaisi kertoa? Joka tapauksessa seuraavat kuukaudet menevät puolukoiden kanssa ja niitä minä sekoitan puuron joukkoon ja hurauttelen smoothieta. Paras makeutusaine minun mielestä on hunaja, joka minulla on luonnonmukaisesti kasvatettua ja olen hankkinut sen tuottajalta suoraan. Ihan mieletön herkku! Mitä aamurutiineja sinulta löytyy?


                       -tuulanneli
seuraa tuulannelin blogia myös Instagramissa ja Facebookissa

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 15:20

  Juon lasin appelsiinimehua ja syön riisifrutin. Vasta töissä keitän kahvia 🙂
  Ihanan näköisiä nuo smoothiet.

 2. Yvonne
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 15:39

  Useimmiten syön rahkaa, marjoja/hedelmäpaljoa ja kotitekoista mysliä. Sitten juon sekä kahvia että teetä. Elämän rauhoittaminen on minulle tärkeä, varaan vähintään puolitoista tuntia aamurutiineihin. Vapaapäivinä saatan istua yli kaksikin tuntia aamiaispöydässä 🙂

 3. Anu
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 16:37

  Ihania smoothieita, noita täytyy kokeilla! Aamut käynnistyvät smoothien ja kahvin voimalla täällä päässä.

 4. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 16:40

  Ilman kahvia en herää ja nyt elämäntaparemontin kautta olen aloittanut syömään puuroa. Ihmeen nopeasti siihen jää muuten koukkuun 😀

 5. maiju
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 17:33

  Smoothiet on niin ihania. Niistä saa niin hyvät energiat.

 6. Jaana M / My life
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 21:26

  Smoothieta juon joka aamu! Tuo appelsiinismoothie kuulostaa kyllä ihanalta! Mukavaa viikonloppua!

 7. Unknown
  Kirjoittaja
  19.9.2015 / 09:58

  näyttää hyvältä!!

 8. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  20.9.2015 / 18:28

  Smoothie on yksi aamuherkkujani, toinen on tuorepuuro, molemmat "makeutan" vain marjoilla tai hedelmillä. Pariisin croisanttien ja patonkien jälkeen oikein himoitsin kuitupitoista vadelmatuorepuuroa tänä aamuna.


Looking for Something?