Etusivu » seitsemän kysymystä sisustuksesta

seitsemän kysymystä sisustuksesta

Sain kivan haasteen Valkoisen Talon Reetalta. Tämä ihanainen Reetta haastoi minut pikkasen epämukavuusalueelle eli miettimään sisustusasioita. Itsensä haastaminen on aina kivaa. Oletko jo muuten tutustunut Reetan blogiin?  Yksi upeimmista bloggareista, johon olen törmännyt. Älyttömän hyvä tyylitaju ja huumori vievät tätä lentoemoa ympäri maailmaa. Kannattaa käydä kurkkaamassa!
1. Kuuluvatko leikkokukat sisustukseesi viikottain?
Olen tulppaanifriikki eli näin alkukeväästä minulla on joka viikko uudet kukat maljakossa. Pääsiäisen aikaan hankin ekat sipulikukat ja tästä eteenpäin minulla on vähän aikaa helmililjoja mutta sitten pikku hiljaa siirrytään terassikukkiin. Rakastan hortensioita, orvokkeja, pelargonioita ja tämän postauksen kuvituksena olevia tulilatvoja, jotka ovatkin viimeisin hankintani pääsiäiseksi. 

2. Onko sisustustyylisi pysynyt samana jo vuosia?
Tässä asiassa olen tasaisen tylsä eli meidän kodin sisustus on muodostunut vuosien saatossa siihen muotoon mitä se on tänä päivänä. Olemme pikku hiljaa hankkineet ajattomia ja klassisia huonekaluja. Jos meillä on visio siitä mitä me haluamme, olemme ilman niin kauan kuin se haluttu huonekalu löytyy.3. Saako kevät sinut hullaantumaan enemmän sisustamisesta vai vaatteista?
Mikä kysymys vaatebloggarille! Kyllä ne suurimmat kiksit saan uusista kuoseista, farkun lahkeiden leveydestä tai minkä värinen kevättakin pitää olla. 

4. Luetko usein sisustuslehtiä?
Bloggaamisen myötä olen oppinut lukemaan sisustusblogeja mutta sisustuslehtiä luen todella harvoin, ehkä joskus voin erehtyä selailemaan kampaajalla. Kiitos bloggaavien kamujen olen pikkasen selvillä mitkä  ovat sisustamisen in – jutut. Tiedän mitä on kalkkimaali, mikä on sisustajien kuosimatto ja mitkä tuoksukynttilät pitää olla ja niin edelleen…


5. Tämän kevään -must have- hankinta?
Jatketaan kukkateemalla eli minun kevään must have – jutut liittyvät terassille. Pitkäperjantaina me kannettiin terassikalusteet paikoilleen ja etsin kaikki isot kukkaruukut odottamaan kukkia. Pitkien neuvottelujen jälkeen meille rakennetaan terassikatto. Olen ihan intoa piukassa kun saan suunnitella terassin ympärivuotiseen käyttöön. Hupsista kaippa minussa pieni sisustaja asuu. Eniten tällä hetkellä odotan niitä hitaita kesäaamuja terassilla. Aamukahvikin maistuu aivan erilaiselta lintujen laulaessa. 


6. Pyöritätkö usein huonekalujen paikkoja?
Ai kuuluuko niiden paikkoja vaihtaa? On tutun turvallista ja kotoista kun huonekalut ovat omilla paikoillaan. Tässä kohtaan en ole kovin vaihtelunhaluinen.  7. Jos saisit toteuttaa unelmien talohaaveen toisesta kodista tai mökistä, olisiko se kaupunkikoti, mökki Lapista, ”huvila” Toscanasta, saaristomökki vai joku muu?
Ei mikään näistä vaan se unelma sijaitsee Espanjassa golfkentän vieressä. Olin muutama vuosi sitten pelaamassa aivan upealla golfresidence alueella Mijaksessa La Cala -kentällä. Sydän tykyttää vieläkin kun ajattelen, jos saisin kurvailla golfautolla mäen rinnetta alas pelaamaan päivittäin. Unelmia on aina hyvä olla olemassa.


Kiitos Reetta kivasta haasteesta. Pientä vaihtelua vaatebloggarin postauksiin. Tulevaisuus näyttää mitä muita inspiraatioita sisutusbloggajat saavat aikaan. Tällä kertaa en haasta ketään mutta haaste on vapaasti napattavissa tästä. Näitä on kiva lukea ja varsinkin jos siellä sattuu olemaan toinen vaatebloggari, jolle on tärkeämpää se minkävärinen on kevättakki kuin sohvatyynyt.


Kivaa uutta viikkoa kaikille!


                        -tuulanneli
8 Comments

 1. Johanna
  Kirjoittaja
  6.4.2015 / 20:02

  Muuten meilläkään ei kalusteet juuri vaihda paikkaa, mutta johtunee tilan puutteesta 😀 Olohuoneessakin voi kalusteet olla suunnilleen yhdella tavalla. Kiva lukee sun aatokset tästä aiheesta 🙂 Tergui <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.4.2015 / 20:50

   Kiitos ihana kamu <3

   Kuten tuossa postauksessa kerroinkin, olen oppinut älyttömästi sisustamisesta tässä viimeisen vuoden aikana teiltä sisustusbloggaajilta. Tunnistan jo monta sisutusbrändiä ja teidän maailma on mielettömän mielenkiintoinen mutta minä vasta opettelen niitä juttuja. Onneksi minulla on hyvät inspiroivat blogit mitä seurata!!! Kiitos myös sinulle todella inspiroivasta blogista <3

   Tässäkin postauksessa käytetty coolerin pelastin pölyttymästä kun näin jossain blogissa sen kukkaruukkuna. Pienet asiat tekevät arjesta kauniin <3

  • Johanna
   Kirjoittaja
   8.4.2015 / 20:38

   <3

  • Johanna
   Kirjoittaja
   8.4.2015 / 20:39

   Niin ja toi kukat coolerissa on niin kivan näkönen setti <3 <3

 2. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  7.4.2015 / 07:58

  Kiitos, kun otit haasteen vastaan. Tätä oli tosi kiva lukea. Ja kröhöm… "into piukassa" uutta terassia suunnitellaan, niinkuin sanoit, taitaa sinussa pieni sisustaja asua 😉

  Ja voi elämän kevät kuinka kauniisti kirjoitit minusta, täällä herkkis pyyhkii kyyneleitä poskiltaan… Kaunis kiitos <3, sinä olet ihanuus.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.4.2015 / 20:27

   Kiitti sinulle ihanuus haasteesta <3

   Niin taitaa se pienen pieni sisustaja asua tuolla jossain…. no kun saan terassin valmiiksi niin sitten onkin keväänkiintiö täynnä 😉

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  7.4.2015 / 16:07

  Kivoja vastauksia jälleen, voisin näistäkin allekirjoittaa monta, niin tutuilta ne kuulostivat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.4.2015 / 20:28

   Kiitos Belladonna 🙂 meillä vaatebloggareilla on varmasti samoja mietteitä…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?