Etusivu » Santa Maria #nomoreboringmeals

Santa Maria #nomoreboringmeals

// Postaus toteutettu yhteistyössä Santa Marian kanssa //


Sain Indiedays Blogger´s Day -tapahtumassa mukaan kokeiltavaksi Santa Marian tuotteita. Meidän perheessä on aina tykätty tex mex -makumaailmasta. Varsinkin poikien ollessa teini-iässä, meidän perheen suosikkiravintoloiden menu ja miljöö perustui meksikolaiseen perinteeseen. 

Rakensimme vappupäivän kunniaksi raikkaan ja värikkään tex mex -aterian tuoreilla vihanneksilla teemalla #nomoreboringmeals. Jauhelihan maustoimme Spice mix for Taco hot cayenne -mausteseoksella. Sopivasti loppupotkua sisältävä mausteseos tortilla- ja tacotäytteitteille. Tämä oli meidän miesväen ehdoton suosikki tortillalettujen väliin.

Oma suosikkini oli savunmaukuinen Fajita Smoky BBQ -mausteseos kanalle. Tästä tuli kerralla suosikkini ja samoin ihastuin tortillaveneisiin eli Taco Tubseihin. Tex mex- ateria oli siisti syödä näistä tortillaveneistä. Tuoreiden vihanneksien lisäksi laitoin mangoviipaleita mukaan vähän antamaan makeutta. Kaiken tämän makunautinnon kruunasi avocadoista tehty guacamole. Nam Nam!

Vaikka Nacho Chipsien kuva tuleekin viimeisenä, ovat ne takuuvarmat alkupalat. Itse en ole normaalien suolaisten chipsien ystävä mutta nämä Santa Marian Nacho Chipsit ovat vaarallisen hyviä. Tykkään mausteisesta ruuasta ja ehkä siksi olenkin näiden tex mex Nacho Chipsien ystävä. 

Kiitos tästä ruokahaasteesta Santa Marialle. Emme ole kotona monta kertaa tehneet näitä tex mex -aterioita mutta nyt ihastuimme ruuan valmistuksen helpoutteen. Ja tottakai siihen, että jokainen voi rakentaa ateriansa oman mauan mukaan. Suosittelen!

-tuulanneli


2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.5.2016 / 21:40

  Kana ja tacot ne yhteen soppii, voi elämän kevät mitä herkkuja <3

 2. souliina
  Kirjoittaja
  10.5.2016 / 06:29

  Oi mitä herkkuja! Meillä tykätään kanssa tex-mex ruoasta ja syödään sitä aika paljon. Santa Marialla on todella hyvät mausteet. Ihanaa viikkoa!


Looking for Something?