Etusivu » Rose Madeleine – tyylillä arkeen ja juhlaan!

Rose Madeleine – tyylillä arkeen ja juhlaan!

Palataan vielä hetkeksi lauantain Muotia ja Brunssia tapahtumaan. Tänään tutustumme vaasalaisen Rose Madeleinen naiselliseen valikoimaan.  Hovioikeudenpuistikolla sijaitsevan liikkeen valikoimista löytyvät mm. Andiata, Joseph Ribkoff, Gustav, Mos Mosh sekä ne supermakeet Nude of Skandinavian tossut ja nilkkurit.  

Olen kohta kirjoittanut viitisen vuotta tätä blogiani. Tässä vuosien varrella olen tietyn väliajoin aina ihastellut tyllihammetta. En tiedä mutta taitaa minussakin asua se sisäinen prinsessa, joka halajaa tyllejä. Vaikka olenkin tyyliltäni vannoutunut housutyttö niin rakastan myös ryöhelöitä ja fyrrejä. Ehkäpä joku päivä vaatekaapistani löytyy tämä monikäyttöinen tyllihame.                   
Yksi tämän syksyn trendeistä on ollut IT -laukku lantiolla eli kansanomaisesti sanottuna vyölaukku. Olen itse elänyt jo ysäriluvulla tämän jutun. Yhtenä päivänä katselin vanhoja kuvia tältä ajalta, kun olin nuori äiti. Silloin oltiin niin trendikkäitä bomberilla ja vyölaukulla sävy sävyyn. Tähän uusimpaan vyölaukkutrendiin olen syttymässä vasta nyt pikku hiljaa. Yläkuvassa oleva asukokonaisuus näyttää todella styleltä ja on ainakin allekirjoittaneen mieleen.

Lopuksi vielä kauniita vaihtoehtoja syksyn juhliin. Sileät ja kauniisti laskeutuvat samettikankaat ovat tärkeässa roolissa talven juhlamateriaaleissa. Värit hehkuvat tässä materiaalissa kauniisti ja tekevät juhlamekosta upean. 

Asukokonaisuudet // Rose Madeleine

Kehykset ja aurinkolasit // Iris Optikko
Kampaukset ja meikit // CAVA Hair & Make-up
Näytöksen suunnittelu ja toteutus // K Instyle, Katriina Koskiniemi-Väisänen


10 Comments

 1. Unknown
  Kirjoittaja
  27.10.2018 / 17:03

  Ihanat kuvat ja täytyy sanos että tuosta tyllihameesta olen aina haaveillut, saa nähdä vieläkö jokupäivä siihen pukeudun. Vyölaukun olen omistanut, juostessa käytän sellaista ohutta puhelimelle, ehkä jää mietintään tuo?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.10.2018 / 18:35

   En tiedä mikä tyllihameessa kiehtoo mutta aina se näyttää tosi kiehtovalta. Vyölaukku on minulla etsinnässä, katsotaan mitä löytyy!

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  28.10.2018 / 07:07

  Ihanaa kun uskalletaan vähän värejäkin ottaa mukaan. Raikastaa kivasti talvivaatteita 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.10.2018 / 18:38

   Eikö olekin kiva, että tänä syksynä on löytynyt paljon värejä eri mallistoista. Itsellänikin on eksynyt värejä vaatekaappiin!

 3. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  28.10.2018 / 07:19

  Tyylilästä ja inspiroivia kuvia. Musta tyllihame vaaleanpunaisen neuleen kanssa on suosikkini.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.10.2018 / 18:39

   Kiitos, tyllihame oli myös yksi minun suosikeistani!

 4. Terhi | Vagabondablogi.fi
  Kirjoittaja
  28.10.2018 / 13:26

  Tyllihameet on upeita, mutta eivät oikein sovi minun vartalotyypille. Minulla on ollut litteä vyölaukku varmaan kymmenen vuotta, mutta en vain ole osannut käyttää sitä. Hmmm, ehkä pitäisi ottaa se esille ja antaa sille uusi mahdollisuus…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.10.2018 / 18:49

   Arvaaapas mitä? En ole minäkään kokeillut vielä kertaakaan tyllihametta. Haaveillut ja ihaillut niitä muiden yllä. Joten katsotaan sitten, kun se tyllihame tulee vastaan, sopiiko vai ei?

 5. Tiia/Lasten tapaan
  Kirjoittaja
  29.10.2018 / 19:51

  Onpa hyvännäköisiä asukokonaisuuksia ja hyviä kuvia on aina ilo katsoa 🙂 Tyllihameet ovat kova hitti nykyään, itse en kylläkään sellaista (ainakaan vielä…) suunnittele hankkivani, ei vaan ole yhtään mun tyyliä. Toisaalta mä olen tosi tylsä pukeutuja, tummia värejä ja vanhoja tuttuja vaatteita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.10.2018 / 18:51

   Kiitos Tiia 🙂

   Näytöksistä saa aina kivoja ideoita omaan pukeutumiseen ja sitä voi löytyä yllättäviäkin asioita, mitkä voisivat olla kivoja. Ei mutta rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja 🙂


Looking for Something?