Etusivu » Rennosti kohti vappua haalarissa!

Rennosti kohti vappua haalarissa!

Tänään kohti vappua rennossa haalarilookissa. Olen nyt jumiutunut totaalisesti tähän mustaan haalariin, joka on todella helppo menovaate. Tyyli muuttuu lennossa vaihtamalla vain erilaisen yläosan. Perjantain muotinäytökseen valitsin sporttisemman tyylin ja laitoin haalarin ylle valkoisen v-aukkoisen neuleen. Kuvatessani näytöksiä haluan, että vaatteeni ovat helpot ja mistään ei saa kiristää.

Haalari on lunastanut paikkansa vaatekaapissani. Meillä tulee varmasti monta kivaa hetkeä yhdessä tulevana kesänä. Joskus jotkut asut iskevät vain kertaheitolla ja sen jälkeen se on menoa. Postauksen housutytön haalarin juhlatyylistä voit lukea täältä (klik).

Olen ollut vähän hukassa tämän valkoisen v-aukkoisen neuleen kanssa, jonka pitäisi olla helppo klassikkomalli. Joka tapauksessa neule on ollut vain pari kertaa päälläni. Ongelmaksi minulle on ainakin muodostunut liian iso pääntie. Neuleen kuuluu valahtaa seksikäästi olkapäille mutta se ei nyt aina sovi ihan joka tilanteessa aikuiselle naiselle. 

Haalarin kanssa avoin pääntie ei tuota vaikeuksia ja iltamenoon neule sopii loistavasti. Olen kokeillut alle pitsitoppia mutta se oli aivan väärä valinta. Musta perustoppi taitaa olla paras valinta. Onneksi kesä on tulossa ja uskon, että silloin tämä avoin pääntie on hyvä. Ennen perjantaita tehohoidin decolteen aluetta viikon ajan. Näin keväällä on hyvä kiinnittää huomiota decolteen kuntoon. Käytin viikon ajan kevyesti päivetyttävää Green Peoplen itseruskettavaa ja sain kivasti luonnollista väriä decolteelle.

Mitäs pidät näistä tummanpunaisista Pavement tossuista? Jotenkin ihanan raikasta laittaa mustan asun kanssa värikkäät kengät. Olen tainnut vaahdota näiden värikkäiden kenkien puolesta vähän jokaisessa postauksessani viime aikoina. Tottakai postauksen asuun sopivat sekä mustat että valkoiset sneakerit. Tällä kertaa asu näyttää freesiltä näiden viininpunaisten kaunottarien kanssa.

Pavement on minulle ihan uusi tuttavuus. Kuukausi sitten kävin tutustumassa heidän syksyn mallistoonsa ja olin haltioissani siitä. Pavement on tanskalainen brändi, joka tulee löytymään ensi syksystä lähtien johtavista kenkäalan liikkeistä. Tällä hetkellä Pavement löytyy useasta nettikaupasta. Palaan taatusti monta kertaa vielä näihin Pavementin kenkiin.
Huhtikuu on kohta plakkarissa. Tänä vuonna se meni todella nopeasti ohi. Pari päivää sitten havahduin, että olin kaikessa kiireessä unohtanut blogini synttärit. Huhtikuussa minulle tuli neljä vuotta täyteen tämän rakkaan harrastuksen kanssa. Tuntuu ihan uskomattomalta, että olen päässyt tänne asti. Taaksepäin ajateltuna neljä vuotta tuntuu todella pitkältä ajalta. 

Nyt katse kohti seuraava blogivuotta ja pidetään sitten vaikka vähän isommat pippalot ensi vuonna, kun tulee viisi vuotta täyteen. Nyt juhlitaan seuraavaksi rauhallisesti vappua ja sitten ollaankin jo toukokuussa. Jippii, sanon minä, entäs mitä sinä sanot toukokuusta?-tuulanneliJumpsuit // Happy Holly täältä (klik) *
Valkoinen neule // &Other stories
Nahkatakki // Mango
Viininpunaiset sneakerit ketjuilla // Pavement
* ad-links

18 Comments

 1. Katta
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 06:01

  Ostin viime kesänä elämäni ensimmäisen (lapsuusvuosien jälkeen) shortsihaalarin. Se oli ja on niin ihana, että olen haaveillut uuden hankkimisesta. Kävin jo tuota Cellbesin haalaria katsomassa. Taidan tilata. ☺️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:50

   Itssellänikin on ollut yksi haalari monta vuotta sitten mutta se oli kankainen sekä liian juhlava, joten sitä ei voinut pitää arjessa.

   Tämä haalari menee niin arjessa kuin juhlassakin.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 07:02

  Multa ei taida ainokaistakaan haalariasua löytyä 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:51

   Nyt olisikin sitten hyvä aika hankkia se ensimmäinen haalari!

 3. Kaisa
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 08:11

  Mukavaa vappua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:52

   Kiitos samoin Kaisa 🙂

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 09:10

  Onpas kaikkineen oikein kiva haalari, ja varmasti monikäyttöinen. Toi valkoinen neule on aivan ihana <2

  Hyvää vappua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:56

   Kiitos Satu 🙂 Haalari on todella monikäyttöinen ja olen nyt jo pikkasen oppinut käyttämään tuota neulettakin.

   Valkoinen neule on aina ihana kesäisin!

 5. Melissa
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 13:20

  Olen samaa mieltä, että haalarit ovat helppoja ja ihan must juttu!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:58

   Haalarit ovat tämän kesän musthave hankinta!

 6. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 17:52

  Kaunis ja rento asu. Tuo haalari on kyllä todella monikäyttöinen.
  Mukavaa vappua sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 20:59

   Kiitos Outi 🙂

   Haalari on niin helppo vetää ylle ja se muuttuu aina yläosan mukaan!

   Hauskaa vappua myös sinulle 🙂

 7. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  30.4.2018 / 19:34

  Onnea nelivuotiaalle?

  Toukokuu, kohta kirsikkapuut kukkivat!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2018 / 21:01

   Kiitos Tuuli 🙂

   Ne blogisynttärit unohtuivat työkiireiden myötä täysin! Yritetään ensi vuonna sitten uudestaan pitää vaikka vähän isommat pippalot!

   Toukokuu on vain parasta!

 8. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  1.5.2018 / 07:46

  Onpa kaunis rennon tyylikäs asu! Hauskaa vappua sinulle 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.5.2018 / 19:56

   Kiitos Mari 🙂

   tämä haalari pelastaa monta tilaisuutta, kun ei tarvitse pähkäillä mitä oikein laittaa päälle! Aina varma valinta!

 9. Marjo
  Kirjoittaja
  1.5.2018 / 11:51

  Upea haalari ja sopii sinulle! Nuo kengät ovat vielä paremman näköiset kuin siinä kuvassa, jota näytit kun tapasimme. Ihan nappivalinta!
  Hyvää vappua Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.5.2018 / 19:58

   Voi kiitos Marjo 🙂

   Nämä kengät ovat kevään mallistosta. Siinä kuvassa olivat syksyn malliston sneakerit ja värit olivat vähän kirkkaammat ja ketju oli erityyppinen.

   Aurinkoista viikkoa sinulle 🙂


Looking for Something?