Etusivu » Poimintoja viikon varrelta 47/2020

Poimintoja viikon varrelta 47/2020

// Postaus sisältää saatuja tuotteita//

//lenkkarirakkautta//

Naisella ei koskaan voi olla liikaa lenkkareita ja aina löytyy tilaa vielä yhdelle parille. Tottakai minulla kuluu lenkkareita useampi pari töissä. Olen myös superinnokas potkimaan lenkkareita työtuolini pyöriin. Ostin viime syksynä myös tälläiset paksupohjaiset Uterqüen lenkkarit karvavuorilla, joten nyt nämä vuorittomat näyttävät todella kivoilta vaihteeksi. Paksupohjaiset lenkkarit toimivat meidän vähälumisessa talvessa loistavasti. Lumessa rämpimiseen on sitten varrelliset talvikengät. 

//parasta pukeutumisessa juuri nyt//

Syksyn voimaväri on ollut minulla pukeutumisessa musta yhdistettynä pääasiassa camelin ruskealla. Työssäni pukeudun tällä hetkellä päästä varpaisiin mustaan. Eri materiaaleja yhdistelemällä saan pukeutumiseen vähän särmää. 

Nahka on ollut yksi suosikkimateriaaleistani juuri nyt. Löysin aivan ihastuttavan nahkapaitiksen lyhyillä hihoilla ja sen on ollut luottovaatteeni nyt parin viikon ajan. Yhdistän sen pitkän neulemekon kanssa ja näin asukokonaisuudesta ei tule liian raskasta. Jakku katkaisee kivasti pitkän siluetin ja tottakai se peittää myös kaikki muhkurat.

//saatu pr-tuote//

//kimmalletta decolteelle//

Sain testiin aivan ihastuttavan Dermosilin heleyttävän vartalovoiteen. Samettisen pehmeä voide sisältää valoa heijastavaa pigmenttiä, joka tasoittaa ihoa. Tämä on hyvä tuote juuri decolteen alueelle tasoittaen väriä kaula-aukon kohdalla. Yllätyksenä voiteessa on kepeän raikas punaisten marjojen tuoksu, jossa on mukana ripaus minttua.

//saatu pr-tuote// 

// joulun tyrniterveiset//

Todellista luonnon superfoodia niin iholle kuin herkkusuille. Olen syksyn aikana tutustunut tyrniä sisältäviin ihastuttaviin tuotteisiin, kuten palasaippauaan, käsisaippuaan ja käsivoiteeseen. Dermosil on onnistunut kivasti yhdistämään tyrnimarjan näihin meidän perustuotteisiin tuoden näin luksusta jokapäiväiseen arkikosmetiikkaan. Käsintehty tumma tyrnisuklaa on tehty yhteistyössä vaasalaisen Taiga Chocolaten kanssa.

 

//lomamuistot//

Piristetään harmaata marraskuuta näiden lomakuvien kautta. Tasan vuosi sitten olimme lomalla kuten varmaan moni muukin. Olemme jo useamman vuoden ajan lähteneet pakoon tätä marraskuun harmautta Espanjan aurinkoon. Tänä vuonna kaamosta selätetään ihan kotimaisemissa. Onneksi joulun ajan työprojektini alkoi heti marraskuun alussa, joten en ehdi paljon harmautta pohdiskelemaan päivisin. Aamun hämärissä lähden töihin ja kotiinpaluuni on iltapäivän pimeydessä.

Valokuvaamisen kanssa sen sijaan on edessä ne haastavimmat ajat. Tämä vaatii nyt pientä organisointia vapaapäivinä. Lomamatkoilla on syntynyt kuvamateriilia niin paljon, että sillä on mennyt joulukuukin heittämällä. Tänä vuonna mennään näillä eväillä. 

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!


-tuulanneli

4 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  18.11.2020 / 06:28

  Olen samaa mieltä, ettei naisella voi olla liikaa….KENKIÄ 😀 Ihania kuvia.

 2. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  18.11.2020 / 17:42

  Tuo on niin totta, että aika moni meistä oli tasan vuosi sitten jossain auringossa. Nyt aurinkoiset hetket ovat niin harvassa, että melkein pitää juosta ulos silloin kun aurinko pilkahtaa – oli kyse sitten ulkoilusta tai vaikka kuvan ottamisesta!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  22.11.2020 / 07:24

  Tämä on kyllä kuvaamisen kuten vähän muunkin suhteen aika haastava vuodenaika..ei kuulu lemppareihini xP

 4. petra
  Kirjoittaja
  26.11.2020 / 08:18

  Sun kuvat on kyllä tosi kauniita! Mie taas ajattelin heittää nyt ainokaiset lenkkarini roskiin, jos sitten ens kesäksi ostaisi uudet kun noi on jo enemmän ja vähemmän puhki ? Tsemppiä marraskuun kuvauksiin! ?

  http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?