Etusivu » poimintoja viikon varrelta 31/2020

poimintoja viikon varrelta 31/2020

//hiustaikoja//

Viikko sitten teimme Marjon kanssa vähän hiustaikoja. Olin tyytyväinen lopputulokseen ja hiukset ovat taas kauniin vaaleat. Pitkän linjan ammattilainen hallitsee nämä hiusjutut. Jätimme hiuksiin pituutta ja näin saan ne kätevästi ponnarille halutessani. Varsinkin golfkentällä haluan hiukset siististi ponnarille. En tiedä ärsyttävämpää kuin sen, että hiukset ovat jatkuvasti häiritsevästi silmillä.

Mitäs pidätte minun söpöstä kuvauskaverista? Marjon ihanat pomeranianit olivat meidän seurana. Voitto on nyt muutaman kuukauden ikäinen pikkuinen rasavilli. Mitäköhän meidän Hans olisi tuumannut, jos olisin laittanut Voiton kassiin ja vienyt sen tuliaisina kotiin? 

//sielunmaisema//

Näissä maisemissa olen viettänyt paljon aikaa viime viikkoina. Välillä on satanut ja sitten on taas aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta. Tämä kuva on illalta, jolloin jytisi ukkonen melkein koko rundin mutta ei tullut meille asti. Pilvet olivat todella tummat ja uhkaavat mutta me selvisimme kuivin jaloin. Viime viikkojen sateiden ansiosta kenttä on huippukunnossa ja kaikki vihertää upeasti. 

Meidän kesä kuluu muutenkin normaalisti kotimaassa golfaten. Suomen kesä on vaan niin lyhyt enkä osaisi matkustaa ulkomaille. Olen innoissani seurannut kesällä somea, kun se on täyttynyt todella kauniista kotimaan luontokuvista. Meillä on todella paljon nähtävää ja aivan ihanaa, että moni on matkustellut kotimaassa. 

//rakkaudesta lajiin//

Tänä kesänä olen löytänyt monen vuoden jälkeen inspiraation pelaamiseen. Nyt on kierroksia jo enemmän takana kuin viime vuonna yhteensä ja vielä on kesää paljon jäljellä. Olen kärsinyt motivaation puutteesta monta vuotta. Osa syy on ollut liian alhainen tasoitus, joka on peruja niiltä vuosilta, jolloin harjoittelin ja pelasin paljon. Sittemmin tein harrastuksesta ammatin ja pelaaminen jäi vähemmälle. Nyt pikku hiljaa alkaa pelaaminen sujumaan ja viihdyn jälleen viheriöillä. 

//syntisen ihanat mustikkapullat//

Voi sitä riemun määrää, kun sain vapaapäivänä iskeä käteni jauhoihin. Leipominen on aina ollut minulle rentouttavaa puuhaa. Harmi vaan, että vyötärö ei aina tykkää leivonnaisista. Leivoin muutaman pellillisen mustikkapullia meidän perheen miehille. Tässä kohtaan tunnustan, että pakko minun oli syödä itsekin muutama. Muistuksena valkoisten jauhojen epäsopivuudesta sain illalla vatsani kipeäksi ja eipä sen jälkeen tehnyt mieli enää mustikkapullia. Onneksi taito on vielä jäljellä ja pullista tuli syntisen hyviä!

//minulle kanssa herkkuja!//

Meillä tuli Hansin kanssa pientä erimielisyyttä, kuka sen herkkupullan loppujen lopuksi saa. Tällä kertaa karvapallero jäi toiseksi ja enkä antanut periksi ruskeiden silmien tuijotukselle. Sen sijaan Hans sai omia herkkuluutikkuja. Muistoksi meidän kahvihetkestä, tämä kuvaräpsy onnistui todella hyvin!
Mukavaa elokuun alkua kaikille!

-tuulanneli

5 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  5.8.2020 / 10:44

  Siis ai että saan kyllä täältä välillä niin ihania inspiraatioita leipomiseen! Minä joka en edes leivo 😀

  Ihanaa viikon jatkoa!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  6.8.2020 / 15:31

  Tänään on valtakunnallinen mustikkapiirakka päivä 🙂 Tuli vaan mustikkaherkusta mieleen 😀

 3. hannamaria
  Kirjoittaja
  8.8.2020 / 10:48

  Oi että tuo mustikkaherkku! Ja on kyllä totta, että on ollut kiva seurata kotimaan matkailumenoa etenkin IG:n välityksellä, hienoa että on osattu ottaa ilo irti kesästä tilanteesta huolimatta.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  8.8.2020 / 14:53

  Mustikkapullat näyttää niin hyvältä! Minä olen käynyt pari kertaa rangella, mutta sen kummemmin ei ole golfkärpänen puraissut. Lähipiiristä löytyy yksi golfammattilainen. Se riittäköön.
  Ihana Hans! <3

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  16.8.2020 / 18:02

  Tuo teidän koiranne on niin ihana! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?