Etusivu » poimintoja viikon varrelta 19/2020

poimintoja viikon varrelta 19/2020

// Postaus sisältää saatuja pr-tuotteita //

Heippa kaikille! Hupsista täällä ollaan takaisin pienen radiohiljaisuuden jälkeen. Pikkasen on ollut kiirettä palatessani normaaleihin työkuvioihin. Leppoisat lomautuspäivät ovat muisto vain ja normiarki vaatii jälleen vähän enemmän organisointia sekä skarpimpaa otetta mukaanlukien tämän blogin kirjoittaminen.

viikon paras juttu

Tällä viikolla löysimme vihdoinkin Marjon kanssa yhteisen ajan tehdä tukkataikoja. Nyt olen pari päivää silitellyt hiuksiani ja hykerrellyt tyytyväisyydestä hiusten raidoituksen ollessa täysi kymppi. Me tehtiin vaalearaidoitus jättämällä pohjalle minun oma hiusväri. Samoin Marjo värjäsi todella tarkasti reunahiukset ja näin saatiin valoa kasvoille. Nautin jokaisesta minuutista pitkän linjan ammattilaisen käsittelyssä. 

//viikon muoti-inspiraatio//

Näissä 70-luvun tyylin mukaisissa yksivärisissä mekoissa on jotain kiehtovaa. Kukkamekot ovat olleet minulle aina pikkasen vaikeita. Olen aina rakastanut enemmän selkeitä linjoja, jotka toimivat useamman vuoden. Maximekoissa kiehtovat erilaiset pienet yksityiskohdat, kuten rusetit, pienet laskokset ja volankit. Mekolle lisää asennetta saat stailaamalle sen vyöllä ja erivärisillä laukuilla. Näistä voisi löytyä se minun kesämekkoni.
//saatu pr-lahja//

//Pehmeä ja hyvää tekevä lahja//

Nyt juuri on todella tärkeää käsihygienan ylläpito. Pesemme käsiä  päivän mittaan usein ja huolellisesti. Sain testiin pr-lahjana Dermosilin Goodwill Marmalade -käsisaippuan, jonka tuoksu on todella huumaavan herkullinen. Saippua jättää kädet todella kivan tuntuiseksi ja pehmeiksi. Käsien pesusta on tullut nyt yksi tärkeimmistä  arkirutiineista, joten pieni luksus on aina tervetullut lisä mukaan.

Goodwill Marmalade käsisaippua on osa Dermosil Goodwill -tuotesarjaa, joka kutsuu kaikki mukaan tekemään hyvää. Mahtavaa tässä on se, että jokaisen myydyn Goodwill -tuotteen hinnasta lahjoitetaan aina 30% yhteisöllisyyttä edistävään tarkoitukseen. 

//saatu pr-lahja//

//poksahteleva uutuussuklaa //

Enpä tehnyt kakkuja vappuja mutta posti toi minulle kivan vapputervehdyksen. Tony´s Chocolonelyn White Raspberry Popping Candy -valkosuklaalevy vei totaalisesti mennessään. Siinä samassa rytäkässä unohtuivat vähäksi aikaa ketoilut. Joskus on pakko vähän relata ja sallia syntisiä makunautintoja. Pinkkiin kääreeseen pakattu levy kätkee sisälleen yhdistelmän valkosuklaata, pakastekuivattuja vadelmia ja poksuvaa karkkia.

Tony´s suklaat ovat Reilun kaupan sertifioimia ja siinä käytetty valkosuklaa on vastullisesti tuotettua. Tony´sin missiona on kitkeä orjuus suklaateollisuudesta. Tiesitkö, että suuri osa suklaateollisuuden käyttämästä kaakaosta tulee viljelmiltä, joissa käytetään lapsityövoimaa. Brändin suklaalevyt on jaettu erikokoisiin paloihin, mikä kuvastaa kaakaon tuotantoketjussa usein vallitsevaa epätasa -arvoisuutta. Tony´s haluaa olla hyvä esimerkki ja esikuva siitä kuinka herkullista suklaata valmistetaan vastuullisesti. Asiat on mahdollista tehdä toisin.

//golfweek 1//

Vappuna avasimme golfkauden 2020. Näin aikaisin emme olekaan aloittaneet kolopallon metsästystä. Samoin kenttä avattiin myös ennätyksellisen aikaisin. Kuten kuvasta näkyy eipä sitä vihreääkään ole paljoa. Nämä poikkeukselliset olosuhteet ovat vaikuttaneet siihen, että kenttä on avattu näin aikaisin. Golf kuuluu niihin lajeihin, jota on ollut turvallista harrastaa tässä koronatilanteessa. Ulkoilu on niin kivaa ja onneksi luontokin heräilee pikku hiljaa. Tällä viikolla meilläkin on jo alkanut vihertämään. 


Mukavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

11 Comments

 1. -Kirsi-
  Kirjoittaja
  8.5.2020 / 09:26

  Hyvännäköiset hiukset ja raidat!
  -Kirsi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.5.2020 / 06:18

   Kiitos 🙂

   Marjo on ammattilainen taikomaan ja lopputulos oli loistava. Eipä ole tarvinnut tarvinnut hiuksille tehdä mitään pariin päivään 🙂

 2. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  8.5.2020 / 10:16

  Mahtavaa, että arki on alkanut taas rullaamaan. Nuo Tony's suklaat ovat kyllä hyviä nams! Ihanaa viikonloppua sinulle 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.5.2020 / 06:19

   Kiitos 🙂

   Pieni shokki tämä töihin paluu oli aluksi. Nyt vasta huomasin kuin leppoisia päiviä olenkin viettänyt pari kuukautta. Kuitenkin olen töissä mieluummin. Nyt vain otetaan skarpimmin tätä arkea!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.5.2020 / 13:07

  Meillä puolestaan alkaa ensi viikolla lomautukset, osittaiset sellaiset tosin, katsotaan saako sitä yhtään ylimääräisillä vapailla aikaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.5.2020 / 06:21

   Täytyypä myöntää, että paljon jäi minultakin loppujen lopuksi tekemättä 🙂 Blogipostauksia kirjoitin enemmän tai tein laajempia postauksia kuin aikaisemmin 🙂

 4. HENNA
  Kirjoittaja
  8.5.2020 / 13:12

  Tuota suklaata on pakko testata! Tony's merkkiset suklaat on kyllä itseasiassa kaikki testaamatta, joten aloitetaan korjaamalla asia tästä uutuus levystä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.5.2020 / 06:22

   Varoitan sinua Henna 🙂 Tuo suklaa on syntisen hyvää!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  8.5.2020 / 13:57

  Hyvät hiukset! Itse en ole vielä kampaajalle mennyt, vaan leikkasin pari viikkoa sitten itse hiukset! Olen myös suihkutellut kälyni suosittelemaan asteittain vaalentavaa suihketta juurikasvuun ja päälle vielä vähän silversprayta. Yllättävän hyvin menivät kummatkin – kampaajani voi tosin olla toista mieltä…

  Tuokin Tony's-suklaa on maittavaa ja siitä tulee muutenkin hyvämieli kun takana on ajatusta ja reiluutta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.5.2020 / 06:27

   Kiitos Tuuli 🙂

   Minun oli kertakaikkiaan pakko laittaa hiukset kuntoon, kun aloitin nyt työt. Edellisen kerran olin ollut kampaajaalla helmikuun alussa. Se oli vielä kaiken lisäksi vähän epäonnistunut käynti, joten nyt oli hyvä syy vaihtaa kampaajaa. Marjo on huippuammattilainen!!!!

   Tony´s suklaat ovat vähän liiankin hyviä!!!!

 6. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  9.5.2020 / 07:47

  Tämä viikko on mennyt niin hujauksessa….Huhhuh…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?