Etusivu » Poimintoja viikolta 8/2021- muotia, sisustamista ja self help -kirjoja

Poimintoja viikolta 8/2021- muotia, sisustamista ja self help -kirjoja

//hissiselfie//

Kuvamuistoja viime viikonlopulta. En tiedä mikä fiksaatio minulla on näihin hissikuviin. Joka kerran hotellissa ollessani tulee näitä kuvia napsittua. Arvaapas onko tämä huvittaa murun mielestä?

Kuvassa minulla on tämän hetkinen lempparihuppari. Olen aina tykännyt huppareista ja tänä keväänä olen hurahtanut niihin totaalisesti. Kotoilun ja etätöiden myötä huppareista, joggareista ja oloasuista on tullut todella suosittuja. Brändit ja kauppa ovat myös huomanneet tämän ja meille löytyy paljon vaihtoehtoja valittavaksi. Otan tämän sporttityylin ilolla vastaan! Minulle tämä on myös rentoa työpukeutumista.

//inspiraatiota ja hehkua kevääseen//

Varma kevään merkki ovat huokuttelevat naistelehtien muotinumerot. Näitä selaan into piukassa ja aina sieltä jotain inspiraatiota löytyy pukeutumiseen. DV:n pääotsikko kannessa oli Vårglow! Minulle kevät on yhtä hehkua, kun päivä lähtee pidentymään ja valoa riittää iltapäiväänkin. 

//maljakkorakkautta//

Olen jo pitempään somessa ihaillut näitä Cooeen maljakoita. Viikolla sitten päätin kotiuttaa tämän kaunokaisen. Ihastuin tähän pikkasen tummempaan mutasävyyn. Kauniisti tulppaanikimppu istui tähän muotoon. Aluksi olin epäileväinen, koska maljakon suuaukko oli yllävän pieni. Kuvausassari oli tuohukkaasti mukana ja tällä kertaa tulppaanien lehdet maistuivat hyvälle!

//viikon äänikirja ja oivallus//

Innostus äänikirjoihin jatkuu! Kuuntelin viime viikolla Lotta Backlundin kirjan ”Sano kyllä”. Tämä oli mielenkiintoinen self help- kirja, joka vei mukanaan. Tottakai oman suolansa kirjaan toi Lotan oman elämän kommellukset. Itselleni jäi päällimmäisenä se, että kannattaa sanoa enemmän ”kyllä” ja näin sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua. Sanomalla useasti ”kyllä”, tuplaat mahdollisuutesi onnistua. Epäonnistumiset kuuluvat ihan normaalisti kuvaan. Sanomalla reippaasti ”kyllä” saat myös rutkasti kokemuksia ja kokemusta. Reippaus on asenne, joka tuo huomaamatta lisää kokemusta, itsevarmuutta ja itsetuntemusta.

Kirjan keskiössä on reippaus, jonka Lotta määrittelee toimeliaisuutena. Se on arjen riuskuutta, se on ahkera ja tomera tapa lähestyä asioita. Reippaus on vatvomisen vastakohta. Jotenkin itselleni tämä asioiden vatvominen kolahti, koska asioiden vatvominen ei vie minnekään. Reipas ihminen toimii heti, ei vain maanantaina tai uutena vuotena. Avoin suhtautuminen maailmaan ja ympäristöön tuo meille huomaamatta enemmän mahdollisuuksia onnistumiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen.

//viikon luontokuva//

Perjantaina oli huikea ulkoilusää! Ensimmäisen kerran oli aistittavissa kevään tuloa. Minulla oli tässä toinen kuva viikolta mutta se oli kyllä aivan liian harmaa tähän päivään. Katsoin juuri Forecan sääennusteita ja nyt näyttää todella hyvälle seuraavat päivät. Toivotaan, että nuo meidän korkeat kinokset saavat nyt huutia.


Rentoa ja aurinkoista viikonloppua ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

5 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  26.2.2021 / 16:06

  Teillä on vielä paljon lunta, täältä etelästäähn se hupenee hyvää vauhtia. Narsissitkin pukkaavat jo laskevan hangen läpi ensimmäisiä lehtiä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.2.2021 / 09:29

   Tämä kaikki lumi tuli viikko sitten! Meillä menee pikkasen aikaa ennen kuin narssissit näkyvät!

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

 2. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  26.2.2021 / 19:50

  Kotoiluasut on ihania enkä muussa kotona olisikaan, mutta minun on vaikea löytää erityisesti alaosia, koska olen näin lyhyt. Monet housut näyttävät ihan liian leveiltä ja lahkeet on auttamattomasti liian pitkät. Olisko sulla vinkata jokin hyvä merkki?
  Reippaus kolahti heti, sillä tunnistan itseni siitä. Koen että saan aika paljon aikaiseksi kun vain tahdon, mutta on niitäkin aikoja ettei mikään loksahda eteenpäin. On ihana huomata ja tulee hyvä fiilis, kun asiat etenevät ja kokee olevansa aikaansaapa.
  Aurinkoista viikonloppua länsirannikolle – sinne mekin suunnataan kohta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.2.2021 / 19:08

   Heippa Maarit,

   Täytyypä sanoa, ettei minulle ole vinkata sinulle merkkiä lyhyemmillä lahkeilla. Minulla pitkänä ihmisenä on usein päinvastainen ongelma.

   Reippaus on todellakin asenne, johon pystymme paljon vaikuttamaan omalla käyttäytymisellä. Huomaan saman, että jos päätän olla reipas niin se onnistuu. Sitten on päiviä, että tekisi mieli hautautua peiton alle ja nukkua siellä.

   Aurinkoisia päiviä teille myös sinne mökille!

  • Nimetön
   Kirjoittaja
   28.2.2021 / 14:20

   Ostin MIAM clothingilta neulehousut joiden lahkeet ovat ilmoittamieni
   mittojen mukaiset. Upean laadun lisäksi sain heiltä loistavaa palvelua.

   https://miamclothing.fi/
   – Seijahannele

   PS Tämä on kokemukseni, ei siis mikään maksettu yhteistyökuvio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?