Etusivu » Poimintoja viikolta 6/2021 – kuvauksia, oivalluksia ja vohveleita

Poimintoja viikolta 6/2021 – kuvauksia, oivalluksia ja vohveleita

/pakkasta ja asukuvauksia/

Viikko sitten pakkasta uhmaten teimme asukuvauksia Karisman Journaliin. Täytyy myöntää, että aika hyytävää kyyti oli pakkasessa mutta hienosti me Marjon kanssa saimme kuvaukset tehtyä. Samalla saimme ikuistettua upeita talvisia maisemia.

Raidat ilahduttavat meitä jälleen keväällä. Ihastuin kuvassa olevaa Dagmarin raitaneuleeseen. Siinä on aivan ihastuttava sävy ja juuri passelit raidat.

/neutral tones/

Varma tyylivalinta on aina sama värimaailma koko asussa. Joskus se voi tuntua tylsältä mutta mikä onkaan helpompaa kuin pukeutua esimerkiksi mustaan. Kevään kynnyksellä Carola valitsi kuvauksiin tämän upean vaalean sävyisen asukokonaisuuden, jossa on yhdistelty taitavasti loppualea ja kevään uutuksia. 

Löydät loput asukokonaisuudet ja tuotetiedot Karisma Vaasan Journalista; Top picks from new arrivals & sale (klik)

viikon äänikirja ja oivallus

Loman myötä olen palannut takaisin äänikirjojen ääreen. Luen tai kuuntelen aivan liian vähän kirjoja. Usein syytän sitä, ettei ole aikaa mutta loppujen lopuksi kaikkeen on aikaa. Kysymys on asioiden priorisoinnista. Kuuntelemalla tai lukemalla kirjoja saat itsellesi uutta ajateltavaa ja uusia näkökulmia.

Nyt minulla on ollut kuuntelussa Saku Tuomisen Kaikki on hyvin riippumatta siitä miten kaikki on. Tämä on antanut minulle mietittävää juuri nyt korona-aikana. Kirja on saanut inspirationsa juuri tästä koronapandemian tuomasta jatkuvasta epävarmuuden tilasta. Saku Tuominen alkoi miettiä, miten kaiken keskellä pystyisi säilyttämään mielenrauhan ja jopa kukoistamaan.

Itselleni hyvä oivallus kirjasta on ollut se, että mennyt on tapahtunut ja sille me ei enää voida mitään, vaan energia kannattaa keskittää tulevaisuuteen, johon voimme omalla toiminnalla vaikuttaa. Tuominen käyttää vertausta, että menneen vastustaminen on samankaltaista kuin vastustaisi aaltoja meressä. Ikävissäkin asioissa on hyvät puolet, jotka vain pitää löytää. Tärkeää on oppia elämään epävarmuudessa ja löytää ne positiiviset asiat tilanteesta kuin tilanteesta.

/viikon resepti arkistoista/

Nämä ketovohvelit on helppo ja nopea valmistaa silloin kun tekee mieli jotain hyvää. Taikinassa ei ole sokeria, joten hiilarit jäävät vähiin. Taikinassa käytän mantelijauhoja ja juustoraastetta samoin laitan hippusellisen psylliumia tuomaan rakennetta. 

Suositun blogipostauksen ketoilusta ja näistä vohveleista löydät täältä (klik)

/viikon luontokuva/

Näihin upeisiin talvimaisemiin ei voi kyllästyä ja tuntuu, että puhelimeen tallentuu joka päivä uusia kuvia. Tänään meillä täällä rannikolla pakkanen oli inhimillisissä lukemissa ja lenkki Hansin kanssa sujui mutkattomasti. Hans ei suostu laittaamaan ns. koiratossuja jalkaan, joten paukkupakkasilla emme lenkkeile. 

Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille. Tiedossa rento viikonloppu herkutellen ystävänpäivää ja laskiaissunnutaita.Rentoa viikonloppua ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

2 Comments

 1. Tiina
  Kirjoittaja
  13.2.2021 / 08:33

  Oi, mitä ihania tunnelmia kuvissasi on <3 Ja se raitaneule & pitkä toppaliivi -setti on kyllä niin kiva. Ehkä tässä pitäisi alkaa pukeutumaan, vaikka täällä kotona vaan pyörii : )

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2021 / 20:24

   Kiitos paljon Tiina,

   Etätyöaika on tuonut varmasti paljon muutoksia työpukeutumiseen. Tämähän näkyy siinä, että rento vapaa-ajan pukeutuminen on suosituinta.

   Ostin juuri viikonlopulla Feminan ja siinä oli osuvasti muotijuttu teemalla Keep on jogging!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?