Etusivu » poimintoja viikolta 5/52 – herkkuja, kosmetiikkaa ja pakkaskuvia

poimintoja viikolta 5/52 – herkkuja, kosmetiikkaa ja pakkaskuvia


//postaus sisältää saatuja tuotteita//
Heippa kaikille! Kaivoin naftaliinista tämän mukavan postausaiheen, johon kerään poimintoja viikon varrelta. Tein näitä viikkokoosteita paljon vielä viime keväänä. Kiireinen kesä katkaisi säännöllisen rytmin. Nyt olen päättänyt ottaa niskasta kiinni itseäni tämän blogini kanssa. En halua jättää blogiani hunginnolle, koska bloggaaminen on jotain mistä tykkään. Etenkin valokuvaaminen on sydämenasia. Kaivamalla blogiarkistoja löytyy näitä apuja oman toimintansa aktivointiin.

Viikonlopun kukkakimppu on itse koottu eucalyptyksen oksista ja tulppaaneista. Nythän tulppaanit ovat superedullisia ja lisäilmettä kimppuun saa lisäämällä siihen jotain vihreää. Valkoinen paitis tuntui todella raikkaalta vaihtoehdolta pitkästä aikaa. Enpä ole koko syksynä paljon valkoista paitista pitänyt mutta uskon, että keväällä sille on paljon käyttöä.

// tuotteet saatu prlahja//

Favora – ystävä iholle!

Olen viime aikoina tehnyt kosmetiikkatestauksia harvakseltaan. Tämä kotimainen apteekkisarja Favora oli minulle positiivinen yllätys. Favoran ihonhoitosarja on erityisesti kehitetty herkälle iholle. Nämä uutuustuotteet ovat hajusteettomia, vegaanisia ja niillä on kotimainen Avainlippu -tunnus. Lisäksi tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja Astmaliiton kanssa.

Favoran tuotteet ovat ihosi todellisia ystäviä. Oma suosikkini rauhoittava ja ravitseva hoitovoide on kermaisen täyteläinen ja imeytyy nopeasti, eikä jää iholle pyörimään. Mikä tärkeintä ihoa ei kiristä ja voide kosteuttaa tehokkaasti. Nyt nämä pakkaset asettavat erityisvaatimukset ihovoiteille.

Favoran rauhoittava ja kosteuttava seerumi yllätti positiivisesti. Tuote tehokosteuttaa ja sitä riittää ihan pieni nokare annosteluna. Tuotteen keramidit vahvistavati ihon suojamuuria ulkoisia haittoja vastaa. Tästä minun aikuinen ihoni tykkää!

Talvella ihomme kohdistuu paljon haasteita. Favoran tuotteet auttavat rauhoittamaan ja kosteuttamaan herkkää talvi-ihoamme. Nämä apteekeista löytyvät tuotteet ovat turvallinen kotimainen valinta herkälle iholle. Arvostan ihonhoidossa yksinkertaisia ja laadukkaita hoitotuotteita. Favoran tuotteille voin antaa hyvällä sydämellä ison peukun.

ketoilijan runebergin tortut

Minun tortut näyttävät tältä tänään. Tein suosikkireseptilläni mantelijauhoista muffinsseja ja päällikoristelulla vähän mukailin Runebergin teemaa. Näistä tuli superhyviä. Taisi nuo soseutut mustikat tuoda oman kivan pienen makeuden.

mamman oma pikku assari

Tämän kuvan onnistuminen oli kiinni sekunneista. Meidän karvapallero on vaan niin eläväinen, että saada hänet pysymään hetki paikoillaan on suoranainen ihme. Ennenkaikkea saada vielä poseeraamaan ja katsomaan kameraa on harvinaista. Otan Hansin joskus mukaan myös ulkona otettaviin asukuviin, jolloin lopputulos on usemmiten harhaileva koira. Näissä asukuvissa olen usein vain hihna kädessä ja koira on jossain kuvan ulkopuolella. Eipä taida Hans olla linssilude!

viikon suosituin kuva instassa

Meidän talvi on tällä hetkellä kertakaikkiaan kuvauksellisen kaunis. Sosiaalinen media on täyttynyt upeista talvikuvista, joissa aurinko paistaa mutta pakkanen varmasti paukkuu kiitettävästi. Mikä ihaninta niin tästä kauniista luonnosta nautitaan ympäri Suomea. Pikkasen odotan sitä, että pakkanen lauhtuisi niin pääsisi kunnolla ulkoilemaan koiran kanssa. Nyt on vähän kylmää Hansille.

Ensimmäinen lomaviikko hurahti todella nopeasti. Viikon otin todella rennosti enkä stressannut itseäni kotihommilla. Taisin pyöriä täällä somessa vähän enemmän kuin normaalisti. Olihan edellisestä lomaviikosta ehtinyt kulua melkein vuosi, joten joutenolo on ihan sallittua. 

Rentoa viikonloppua ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

6 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  7.2.2021 / 07:12

  Vähän kaikkien eläinten kanssa on se, että pitää olla todella nopea ottamaan kuva 😀 Hyvin onnistuttu.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2021 / 08:44

   Se on juuri näin, meidän Hans on kanssa niin eläväinen!

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  7.2.2021 / 07:30

  Minä olen myös testannut noita Favoran tuotteita ja yllättynyt niistä positiivisesti. Kauniita talvisia kuvia! Luonto on nyt todella kaunis!

  Rentoa sunnuntaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2021 / 08:46

   Favora yllätti minut todella positiivisesti. Ihanan puhtaat ja toimivat tuotteet.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja nautitaan näistä upeista keleistä!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.2.2021 / 11:20

  Talvella saa kyllä niin upeita kuvia <3

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  11.2.2021 / 13:12

  Nyt on ollut kyllä niin upeita kelejä, että luonnosta on saanut todella kauniita kuvia. <3 Ihanaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?