Etusivu » Perjantain lista viikko 36/2020

Perjantain lista viikko 36/2020

Mikä oli viikon paras juttu? – Syksy tuo paljon kivoja juttuja. Tottakai tykkään kesästä mutta jotenkin on kiva palata vähän tiukempaan arkeen. Pukeutumisessa rakastan syksyä yli kaiken, koska voit kerrostaa vaatteita ja rakentaa erilaisia asukokonaisuuksia mielin määrin.

Mikä yllätti viime viikolla?– Täytyy myöntää, alkuviikon upeat aurinkoiset päivät olivat niin superihania. Loppukesän viimeiset auringonsäteet olivat todella luksusta. Valosta pitää nyt nauttia, koska tämä syksy vietetään tiiviisti kotimaassa.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Edelleen seuraan huolestuneena koronatilanetta ja kaikkea niitä lieveilmiöitä mitä siihen liittyy. Meillä on mielenkiintoinen syksy edessä. Toivotaan, että varsinkin suuret yritykset ottaisivat maltillisemman linjan irtisanomisten ja yt-neuvotteluiden kanssa. 

Arvosana kuluneelle viikolle? – Mukiinmenevä kiireinen työviikko ansaitsee arvosanan 9+
Viikon asu? – Nyt on aika sanoa heipat vaaleille kesävaatteille. Vitivalkoiset kesäfarkut pesin jo viikolla talvisäilöön ja kevyet kesätunikat laitan tulevana viikonloppuna myös pois tukkimasta vaatekaappiani. Muutenkin aioin viikonlopulla inventoida vaatekaappini, mitä sieltä löytyy ja mikä vielä toimii syksyllä. 

Näissä asukuvissa oleva asukokonaisuus tuntuu juuri nyt mukavimmalta. Syksyssä rakastan juuri kerrospukeutumista ja kauniita ruskean eri sävyjä. Neuletakki on superlöytö alesta ja uskon, että siitä tulee suosikkitakkini tänä syksynä. Yhdistin sen nyt mustien housujen kanssa mutta neuletakki näyttää erilaiselta esimerkiksi ruskean alaosan kanssa. Alla olevan neuleen olen hankkinut jo viime syksynä. Ajattomat värisävyt toimivat vaan vuodesta toiseen.

Viimeisin ostos? – Hemmottelin itseäni ja klikkasin suoralahkeiset nahkahousut ostoskoriin. Nyt odotan jännityksellä pakettia kotiin. Olen jo pitemmän aikaa haaveillut aidoista nahkapöksyistä. Tilasin ne Cosilta, jonka laatuun ja mitoitukseen luotan. 

Miten olet voinut? – Nyt on ilmassa ollut vähän stressinpoikasta. Tämä johtuu ihan siitä, etten ole ehtinyt niin paljon blogin pariin, kuin olisin halunnut. Onneksi tulevat viikot näyttävät vähän rauhallisimmalta. Syksyn myötä kiinnostus kasvaa jälleen somemaailman pariin. Kesällä haluan nauttia ulkoilusta ja pelaamisesta yhdessä murun kanssa. Meidän kesä on vaan niin lyhyt, että silloin ei ole aikaa istua koneen ääressä.

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – Todella hyvin mielin. Meillä on syksyn ensimmäinen Muotia ja Brunssia -tapahtuma viikon päästä lauantaina. Todella mukava päästä kuvailemaan syksyn lookeja. Samoin minulla on muutama kiva idis tänne blogin puolelle asupostauksien ympärille toteutettavaksi. Syksyn pukeutuminen tarjoaa niin paljon kivoja ideoita jaettavaksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!


 -tuulanneli

9 Comments

 1. Minna M
  Kirjoittaja
  5.9.2020 / 06:59

  Asusi näyttää ihanan syksyiseltä! Syksyllä tekee mieli kääriytyä pitkään neuletakkiin. Kesävaatteet pitäisi minunkin siirtää pois vaatekaapista. Yleensä en ole niitä vielä tässä vaiheessa kokonaan siirtänyt pois, koska syyslomalla on matkustettu Espanjaan. Tänä vuonna minulla ei enää lomaa ole. Ei sen puoleen, että muutenkaan voisi matkustaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2020 / 19:34

   Kiitos paljon Minna 🙂 Tänä vuonna saan siirtyä kanssa täyisin syksyn juttuihin ja laittaa kesävaatteet pois, koska emme lähde Espanjaan syksyllä.
   Vähän erilainen syksy siis edessä!

   Mukavaa viikonloppua myös sinulla 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  5.9.2020 / 17:50

  Upeita asuja sinulla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2020 / 19:35

   Kiitos Mira 🙂

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  6.9.2020 / 06:36

  Upeita kuvia ja kaunis asu 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:06

   Kiitos Melissa 🙂 Syksyllä ovat värit vaan niin kauniita 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  6.9.2020 / 10:24

  Sinulla tuntuu olleen mukavan monipuolinen ja rento viikko. Mekin ehdimme pikaisesti jutella yhtenä päivänä. Itse en ole vielä luopunut kesävaatteissa kun niissä pärjään vielä ja olen "ikuinen kesän venyttäjä". Meillä on myös pääkaupunkiseudulla ollut aika lämmintä ja kosteaa joten en voisi kuvitella
  laittavani enempää vaatteita päälle tai mitään villaista. Ihan tuo neulejakku!
  Kivaa sunnuntaita ja rapsuja Hansille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:09

   Kiitos Marjo 🙂

   Minua alkoivat kaikki kesävaatteet ärsyttämään, joten laitoin ne pois kerralla vaatekaapista. Varsinkin ne kopoidut jutut lähtivät ensimmäisenä ja ensi keväänä myy ne heti pois kirpparilla. sinä tiedät mistä vaatteista puhun 😉

   Mukavaa viikkoa ja rapsut Minnielle!

 5. Unknown
  Kirjoittaja
  20.9.2020 / 08:38

  Ihana blogi.Kiva löytää blogi joka ei ole suunnattu vain nuorille vaan kaiken
  ikäisille.Minä kuusikymppisenä saan täältä ihania pukeutumis vinkkejä.
  Tätä tulee jatkossa seurattua aktiivisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?