Etusivu » Perjantai, viikon paras päivä!

Perjantai, viikon paras päivä!

Onko perjantai se viikon paras päivä? No ainakin minun mielestä on! Perjantaina on kaikki viikonloppukiva edessä. Tässä pätee se sama juttu, kun olet lähdössä lomalle, niin se paras hetki on lentäkentällä, kun kaikki on vielä edessä ja odotat check-in koneeseen.

Kävin pyörimässä aamulla jälleen pinterestissä, kun mietin kivaa perjantain teemalla olevaa aforismiä instaan. Kiinnitin huomiota vaaleisiin kokonaisuuksiin. Valkoinen väri inspiroi aina tätä bloggaria. Kuvissa valkoiset kokonaisuudet näyttävät makeilta. Itse en osaa kokovalkoista kokonaisuutta käyttää, vaan yhdistelen aina jonkun toisen värin kanssa. 

Löysin pinterestistä myös hyvän ajatuksen ”Offline is the new luxury” . Olen viimeisen kuukauden aikana vähentänyt somessa roikkumista iltaisin ja laittanut koneet kiinni viimeistään kello 22.00. Tämän ansiosta olen pääsyt takaisin aikaiseen aamurytmiin eli herään kello 6.00 jälkeen. Rakastan hitaita aamuja. Päivä lähtee niin hyvin käyntiin, kun voit ihan rauhassa valmistautua siihen. Kesäaamut ovat myös niin ainutlaatuisia, joten niistä pitää nauttia. 


Kivaa viikonlopunodotusta kaikille!

-tuulanneli


kuvat // pinterest //

4 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  13.5.2016 / 11:40

  Perjantai usein todella on se viikon paras päivä, vähän kuin tämä toukokuun hetkikin on ihan parasta; luonto kukoistaa jo mutta kevättä on vielä jäljellä ja kesä kokonaan vasta edessä. loman paras hetki minulle ei ole ennen lentoa vaan se kun hotellissa on tavarat purettu, käyty suihkussa ja sitten sukelletaan suurkaupungin hulinaan -me kun siis lomailemme yleensä kaupungeissa.

  Somessa tulee (liian) usein roikuttua vielä hieman kymmenen jälkeenkin, mutta makuuhuoneeseen ei puhelimilla ja tableteilla ole iltaisin asiaa eikä televisiota ole makuuhuoneeseen koskaan edes harkittu. Hetki ennen nukkumaan menoa rauhoitutaan mieluummin kirjaa lukien.

  Aurinkoista viikonloppua!

 2. Yvonne
  Kirjoittaja
  13.5.2016 / 16:58

  Perjantai on ihan kiva, mutta minusta maanantai on paras päivä 😉
  Nyt nautin tosiaan mökkeilystä, takasta, hyvästä ruuasta ja viinistä. Ei hassumpi.

  Mukavaa viikonloppua!

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  13.5.2016 / 20:31

  Perjantai-ilta on tosiaan viikon paras hetki. Ihanaa viikonloppua!

 4. Unknown
  Kirjoittaja
  14.5.2016 / 05:39

  Upeita kuvia! Niin hieno tuo ajatus "Offline is the new luxury" , niin paikkansa pitävä!

  Kaikkea ihanaa ja aurinkoista viikonloppuusi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?