Etusivu » parasta juuri nyt – paluu arkeen!

parasta juuri nyt – paluu arkeen!

Parasta juuri nyt – mikä ihana valoilmiö meillä oli tänään. Olemme todellakin matkalla kohti kevättä. Lisääntyvä valoisuus on lupaus keväästä. Muuten tuntuu uskomattomalta, että meri ei ole jäässä tähän aikaan. Se kertoo meidän vähän poikkeuksellisista sääoloista juuri nyt. Vuosi sitten olikin korkeat  luminietokset ja pakkaset. Katselin viime vuoden kuvia ja silloin seisoin turvallisesti jäällä.

Parasta juuri nyt – joulu on siivottu vihdoinkin pois! Tänä vuonna meidän joulu oli yksinkertainen ja vähäeleinen. Aina eivät joulut ole samanlaisia. Valokuvasin joulun aikana todella vähän ja minulle tuli vähän jouluähkyä somen kautta. Tein vain yhden joululeivontapostauksen. En tiedä mistä johtui mutta jouluinspiraatio oli totaalisesti hukassa. Yritin löytää sitä mutta huonolla menestyksellä. Siksi olen iloinen, että joulu on ohi. Otetaan ensi vuonna sitten uusi parempi startti!

Parasta juuri nyt – uusi vuosi ja puhtaat sivut. Rakastan näitä uusia alkuja. Kaikki on mahdollista ja tätä tunnetta en halua kadottaa. Nyt on tärkeää, että ei haukkaa liian suuria paloja. Muutokset eivät tapahdu hetkessä vaan pienin askelin pääset varmennin perille. Joskus joutuu ottamaan muutaman askeleen taaksepäin päästäkseen eteenpäin. 

Parasta juuri nyt – tervetuloa ihan tavallinen arki. Viimeiset pari viikkoa on mennyt vähän sumussa ja tässä tarkoitan asiaa ihan kirjaimellisesti. Jouluna hölläsin vähän ruokavaliotani ja herkuttelin perinteisillä jouluherkuilla. Liialliset hiilihydraatit aiheuttivat aivosumua ja pientä pahaaoloa. Kaikki tämä vahvistaa sitä, että olen oikealla polulla syksyllä noudattaman ketogeenisen ruokavalio kanssa. Tervetuloa arki ja ihanat härkäviikot!
Parasta juuri nyt – uudet vaaleat värit pukeutumisessa. Aleshoppailin itselleni vaaleat farkut. Olen aivan täpinöissäni tästä parikymmenen euron alelöydöstäni. Joskus ihan pieni juttu voi uudistaa vaatekaappia paljon ja löydät itsellesi monta uutta asukokonaisuutta. Olen koko syksyn kirjoitellut trendikkäästä valkoisesta, josta on tullut ympärivuotinen pukeutumisen väri. Valkoiseen villakangastakkiin en vielä ihan lämpene. Ihailen tätä trendikästä vaihtoehtoa toisten päällä.

Parasta juuri nyt – kahvikone. Harvoin innostun jostain kodinkoneesta niin kuin olen nyt tästä joululahjastani. Jauhan kahvipavuista aivan innoissani erilaisia kahveja. Joulupukki toi myös uusia kahvimakuja nauttivaksi kahvihetkiini. Olen aina tykännyt kahvista varsinkin Espanjassa, jossa kahvi tulee useasti suoraan kahvikoneesta tuoreena jauhettuna. Tästä perheen miesväki oli saanut inspiraationsa mamman joululahjaan. Kahvikissa kehrää tyytyväisenä, kun vain nappia painamalla tulee vahvaa tuoretta kahvia. 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-tuulanneli

16 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  7.1.2020 / 06:18

  Toivottavasti saamme paljon auringonpaistetta tammikuuhun 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2020 / 18:48

   Kyllä näin samaa toivon minäkin 🙂 Viikonlopulla huomasi jo päivän pidentymisen!

 2. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  7.1.2020 / 13:40

  Valo ja aurinko on tervetullut myös tänne meille. Ihanaa vuoden alkua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2020 / 18:49

   Valoisuudella on ihan uskomaton vaikutus kaikkeen ja meidän jokaisen mielialaaan.

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  7.1.2020 / 18:24

  Ihanaa alkanutta viikoa myös sinulle 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2020 / 18:49

   Voi kiitos samoin sinulle Melissa 🙂

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  7.1.2020 / 18:54

  Hyvää uutta viikkoa. Täällä lomaillaan vielä viikko ja huomemma lähdetään vielä reissuunkin. Meno on toki ollut pyhien jälkeen arkisempaa eilistä anoppini 80-vuotispäivää lukuunottamatta .

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.1.2020 / 09:59

   Kiitos Tuuli 🙂

   Reissuun lähtö kuulostaa juuri nyt aivan huippukivalta! Hyvää matkaa teille ja nauttikaa!

 5. Sorakukka
  Kirjoittaja
  7.1.2020 / 20:58

  Tätä talvea onkin saanut kummastella. Vuosi sitten tähän aikaan tuli lumimyräkät niin että neljän askelman rappusista näkynyt mitään. Nyt on plussalla ja vettä sataa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.1.2020 / 10:02

   Olet niin oikeassa! Tämä talvi on todellakin aivan ihmeellinen. Aamulla katsoin säätiedotuksia ja plussaa vain näyttää seuraavat päivät!

 6. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  8.1.2020 / 05:00

  Minäkin nautin siitä, että joulunaika on ohi vaikka joulu olikin lämminhenkinen ja läheiset koossa. Se on jännää, kun monet puhuvat uudesta alusta, itse koen tämän vuoden alun valon lisääntymisen odotuksena.
  Hankin vähän tukevampaa kangasta olevat off white -farkut jo aikaa sitten, ja edelleen odotan että saan kiskottua ne jalkaani. Tosin odottavat lyhentämistä… Mutta se on totta kuten sanoit, että vaaleat housut avaavat ihan uusia inspiksiä yhdistelyyn.
  Mukavaa viikkoa Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.1.2020 / 10:08

   Heippa Maarit 🙂

   Kiitos kommentistasi. Minulla oli ollut nämä vaaleat housut jo jonkin aikaa hakusessa ja sitten kävelivät eteen! Täydellinen istuvuus! Täytyy vielä tsekata Lindexin mallistosta, jos löytyisi sama farkku muissa väreissä!

   Mukavaa viikkoa ja kevään odotusta myös sinulle 🙂

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  8.1.2020 / 08:32

  Auringonpaiste oli kyllä ihan taivaallista! Olimme Minnien kanssa metsälenkillä eikä olisi tehnyt mieli lähteä ollenkaan pois siitä valosta. Työt ovat alkaneet ja vähitellen alan saada taas kiinni rutiineista. Joulunaika saa lipsumaan monista asioista joten nyt on taas palattava ruotuun. Ihana Hans talvipuvussaan!
  Nuo lenkkarit ovat mageet ja valkoiset housut hittiostos. Kivaa uutta viikkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.1.2020 / 10:20

   Moikka Marjo 🙂

   Kiitos kommentasi. Viikonlopulla oli kyllä aivan upeat kelit. Olimme molempina päivinä liikenteessä Hansin kanssa. Hans on niin innokas lenkkeilijä. Valokuvissa Hans ei viihdy enää hyvin, joten nämä kuvat ovat todella harvinaisia. Taisi olla jännää olla mamman kanssa lähellä vettä!

   Tykkään sata lasissa vaaleista farkuistani & tottakai lenkkareistani!

   Mukavaa ja rentoa viikkoa ja rapsut Minnielle!

 8. Suvi Kullström
  Kirjoittaja
  9.1.2020 / 18:04

  Kyllä arki on vain sitä parasta aikaa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.1.2020 / 10:29

   Heippa Suvi 🙂

   Tavallinen arki sisältää paljon kivoja asioita ja tarinoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?