Etusivu » Parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt

# varma keväänmerkki on  muotilehtien stoorit tulevan kauden trendeistä. Uusin Elle ilmestyi viime viikolla. Olen ihastellut ihania talvipastelleja ja kivoja sinisiä vaihtoehtoja talven rientoihin. 

# vuoden parhaat listat kosmetiikasta, näitä on kiva lueskella ja löytää itselle samalla uusia kivoja kosmeuutuuksia. Parhaimmat luonnonkosmetiikkalistat löytyvät blogeista. Nyt odottelen sitä, että joku naistenlehti tekee luomusta oman listansa! Vai olenko missannut? Vinkkaa jos joku meidän johtavista naistenlehdistä on tehnyt sen jo?

# tuorepuurot ovat tärkeä osa ruokavaliota juuri nyt niin aamuisin kuin välipalana. Tässä kuvassa taitaa olla tämän kauden viimeinen persimontuorepuuro. Se on harmi, kun persimonin kausi on niin lyhyt. Ne vaan häviät yhtaäkkiää kaupoista.  

# sokeriton kuukausi on sujunut loistavasti ja olen tässä kaikessa hiljaisuudessa lisännyt panoksia kuukauteen. Nyt ovat kaikki valkoiset pannassa. Valkoisen vehnän poisjättäminen tuntuu jo vyötäröllä todella positiivisesti. Pelkästään valkoisen sokerin välttely ei minusta tunnu niin selvästi heti kropassa kuin tämä, että molemmat ovat poissa.

# vehnättömyys vaatii enemmän tasapainottelua ja pakettien tutkistelua. Aluksi vehnättömyys tuotti vaikeuksia ja himoja mutta olotilan muuttuessa energiseksi, saat lisäpontta pysyä erossa erityisesti leivistä. Kaurapuurosta en ole vielä luopunut. Päivä alkaa loistavasti varsinkin pakkasella lämpimällä puurolla.

# meillä on kunnon talvi. Tämä on jotain todella kivaa niin monen ihmeellisen talven jälkeen. Nyt on vain ollut muutama päivä kovempaa pakkasta, joten lenkit Hansin kanssa ovat jääneet väliin. Eipä Hans kauan viihdy meidän aidatulla takapihallakaan vaan asiat hoidetaan nopeasti ja sitten sisälle. 

# tänään torstai ja huomenna jo perjantai! Ihanaa tämä viikko on hurahti taas nopeasti ohi. Enää puolitoista viikkoa tammikuuta ja sitten päästää jo helmikuulle. Tykkään helmikuusta, koska siihen liittyy paljon muistoja. Olen tavannut murun aikoinaan yli kolmekymmentä vuotta sitten ja meidän esikoinen on syntynyt helmikuussa ?. Kiva kuukausi siis edessä!
Kivaa viikonlopun odotusta kaikille!


-tuulanneli


22 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.1.2018 / 18:38

  Meillä on nämä vuoden ensimmäiset kuukaudet yhtä juhlaa. Tyttärellä synttärit tammikuussa, pojalla helmikuussa ja meidän hääpäiväkin on ensi kuussa. Inhottavaa talvea ihastuttaa nämä juhlat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 17:45

   Teilläkin on kiva alkuvuosi, Nämä vuosipäivät siivittävät vuoden hyvin alkuun! Näin se kevät tulee nopeammin.

   Kivaa viikonloppua sinulle Outi!

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  18.1.2018 / 20:04

  Luonnonkosmetiikkalistoja harvemmin näkee missään, ne kiinnostaisivat myös minua. Vehnää löytyy mitä ihmeellisimmistä tuotteista, joten tarkkana saa tuoteselosteiden kanssa olla. Edes gluteeniton-leima ei takaa vehnättömyyttä. Mukavaa loppuviikkoa!

  • Melissa
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 15:01

   Gluteeniton sisältää vehnätärkkelystä. Valitse luontaisesti gluteeniton vaihtoehto gluteenittoman tilalle. Kyseiset vaihtoehdot eivät sisällä ollenkaan mitään vehnänosia.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 17:50

   Olen jättänyt valkoisen vehnän pois mutta gluteenitonta ruokavaliota en onneksi tarvitse. Minulla tuo valkoinen vehnä on pahin ja erityisesti ne pullat ovat suurin intohimoni!

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  18.1.2018 / 20:50

  Nyt huomasin, että tänään tulleessa Me Naiset -lehdessä on artikkeli luonnoskosmetiikasta. En ole vielä lukenut, joten en osaa sanoa kattavuudesta ym.

  • Belladonna
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 07:14

   Oli suppea kirjoitus ja tuotevalikoima.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 17:52

   Huomasin muuten saman, kun näin heidän mainoksensa. Ajattelin huomenna vähän selata lehteä kaupassa mutta jos se oli suppea, niin ei varmaan kannata sitten.

   Minulla on luonnoksissa oma vuosikatsaus tulossa 🙂

 4. Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 13:05

  On niin mahtavaa kun tänne on satanut lunta! Tänäänkin on nautittu koirien kanssa pitkästä mettälenkistä meren rannalle ja lumitöistä omalla kotipihalla. Parhautta <3
  Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:07

   Lumi tekee kyllä ihmeitä! Katselinkin blogistasi teidän ulkoilukuvia.

   Mukavaa viikonloppua teille myös!

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 14:30

  Eniten odotan päivien pitenemistä ja valon lisääntymistä – pakkohan sitä valoakin on tulla jossain vaiheessa!
  Kohtahan on jo sekin hetki, että voi tehdä ensivisiitin mökillekin, ihanaa.

  Mukavaa helmikuun odottelua sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:13

   Kuulostaa todella kivalta, valoa odotan minäkin ja ennen kaikkea sitä aurinkoa!!!!!

   Kivaa viikonloppua myös sinulle Maarit 🙂

 6. Maisa80
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 14:33

  En ole talvi-ihminen, mutta kunnon talvi on kivempi kuin loskakelit. Tykkään näistä keleistä mitä nyt on! 🙂 Olen pienimuotoisella laihiksella ja tuo vehnättömyys kiinnostaisi itseänikin. En ole vielä tutkinut asiaa tarkemmin, pitää miettiä! 🙂

  Mukavaa viikonloppua sinulle! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:19

   Heippa Marjaana 🙂

   Sama täällä olen kevät-kesä ihminen mutta sitten kun on talvi niin mieluummin juuri tälläinen kuin nyt on.

   Olen miettinyt tätä valkoisen vehnän poisjättämista monta kertaa ja nyt se lähti ihan huomaamattomasti liikkeelle. Tässä ei ole kyse gluteenittomasta ruokavaliosta vaan todellakin valkoisesta vehnästä. Suosittelen kokeilemaan 🙂

   Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

 7. Melissa
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 15:03

  Itselle kevät on vähän sellainen tila, jolloin odotellaan kesää kovasti. Minulle sopisi vaikka lunta ei olisi ollenkaan ikinäkoskaanmilloinkaan 😀 Mutta silti on kivaa kun sitä vihdoin tuli ja ei ole niin pimeää enää.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:23

   Tämä vuodenaika on vaan parasta, koska kaikki kiva on edessä eli kevät&kesä!

   Onneksi tämä menee nopeasti ohi ja kohta ollaan keväässä.

 8. marja liljestrom
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 16:20

  Vuoden parhaat kosmetiikassa on opettavaista lukea. Sokerin ja valkean vehnän jättämisestä tykkää koko kroppa. En ole vuosiin enää käyttänyt niitä. Paitsi ehkä ulkomaan lomilla aamiasella.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:30

   Todella kiva kuulla, että ilman valkoista pärjää! Nostan hattua kaikille, jotka pystyvät toteuttamaan tämän ruokavalion.

   Vuoden parhaat kosmelistat ovat aina kivoja lukea. Usein niissä on samojakin tuotteita!

 9. Nimetön
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 17:49

  Olen myös ollut sokerittomana kuukauden, mutta en tunne mitään vaikutuksia millään osa-alueella. Onkohan aika liian lyhyt? Talvi on ihanaa, kun on lunta ja saa hiihtää.
  -AM

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2018 / 18:34

   Moikka 🙂

   Olen toteuttunut nyt parina edellisenä vuotena tämän saman sokerittoman tammikuu mutta samalla olen lisännyt liikuntaa. Näin on muutama kilo pudonnut. Nyt olen sairastellut ja en ole pystynyt liikkumaan kuten haluan. Olen lukenut paljon tästä valkoisten poisjättämisestä ja ajattelin kokeilla. Tämä yhdistelmä toimii.

 10. Minnea
  Kirjoittaja
  19.1.2018 / 19:23

  Sun parhaat jutut kuulostaa ihanan harmoniselta ja hyvinvointia edistävältä! Itsekin inspiroiduin näistä! Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.1.2018 / 14:08

   Kiitos Minnea ja kiva kuulla 🙂

   nämä ovat arjen yksinkertaisia asioita! Mukavaa viikonloppua myös sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?