Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt



Aurinkoista perjantaita kaikille! Mikä on parasta juuri nyt? Tottakai ekaksi tulee mieleen ihanat toukokuun viimeiset päivät. Valmistujaispäivät ovat aina niin mieleenjääviä perhetapahtumia. Meidän perheen isot juhlat on jo juhlittu mutta huomenna on hyvien ystävien juhlia. Todella kivaa laittaa korkkarit jalkaan ja lähteä juhlistamaan nuorten valmistujaisiloa. Juhlalookista olenkin jo aikaisemmin luvannut kuvia tänne. 

Luonto on herännyt henkiin ja joka aamu ihailen luonnon kaunista vihreyttä. Kaikki on kirkkaan raikasta vihreää. Näin keväällä tästä heräämisesta nauttii täysin sydämin. Samalla lailla meillä on kaikki kiva vielä edessä kun maanantaina alkaa kesäkuu. Nautitaan jokaisesta hetkestä vaikkakin tuo ilma ei olisi paras mahdollinen.



















































Kolmas asia mikä tekee minut juuri nyt todella onnelliseksi on itse elämä. Viimeisen puolen aikana elämästäni on poistunut monta negatiivista asiaa. Olen itse tietoisesti muuttanut elämän suuntaa ja sen seurauksena monta ikävää asiaa on hävinnyt. Kohtaan tällä hetkellä paljon enemmän hymyileviä ihmisiä. Minulla on materiaa paljon vähemmän kuin ennen ja elämä on yksinkertaisempaa. Viime viikolla muru sanoi minulle aivan ihanasti, että olen muuttunut ja osaan olla rento nykyään. Elämä minun kanssani on kuulemma helpompaa. Silloin ymmärsin kuinka tärkeitä ne positiiviset asiat ovat elämässä ja mikä vaikutus niillä on. Ihminen kuvittelee kestävänsä vaikka mitä mutta ei huomaa, miten jatkuva paine ja negatiivisuus vaikuttavat normaaliin elämään ja käyttäytymiseen.



Jatkossa tulen kirjoittamaan useamminkin näistä postiivista asioista. Tätä inventaariota omasta elämästään on kiva tehdä. Loppujen lopuksi ne ovat pienet asiat, jotka ilostuttavat eniten elämässä. Tässä kirjanpidossa näkee mikä tasapaino vallitsee positiivisten ja negatiivisten asioiden välillä. Joka tapauksessa tämä toukokuun viimeiset päivät ovat täynnä upeaa valmistuvien nuorten iloa. Nautitaan siitä ja pidetään huolta toisistamme!

memento vivere // muistetaan elää!

                                            -tuulanneli



ps. Vielä ehdit osallistua Efva Attlingin arvontaan klik (täällä)!




knitwear//Wera, jeans//H&M, shoes//Vagabond Zoe, sunnies//Jimmy Choo

25 Comments

 1. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 16:42

  Ihana sinä <3

  Oikein mukavaa viikonloppua, ja ihania juhlia!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:04

   Kiitti ihanuus <3

 2. Uraaiti
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 16:42

  Ihana postaus! <3 Aina kaikki sanovat, että "you can do it" mutta aivan mahtavaa lukea konkreettinen esimerkki tällaisesta positiivisesta elämänmuutoksesta. Mukavaa viikonloppua sinulle! =)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:11

   Kiitos 🙂 jossain vaiheessa sille kiltille tytöllekin tulee seinä vastaan. Sitä vain on niin sisukas, ettei halua antaa periksi // ei näe metsää puilta 🙂

   kivaa viikonloppua sinullekin <3

 3. Virpi P.
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 19:10

  Asu on yhtä puhtaanraikas ja vaivaton kuin millaiseksi kuvailet elämäsikin pikkuhiljaa pelkistyneen. Kiva kuulla, kun joku onnistuu elämänsä helpottamisessa ja paineitten vähentämisessä omilla valinnoillaan. Rentouden lisääntyminen on sitä elämänlaatua:)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:14

   Kiitos Virpi 🙂 olen vasta matkani puolessa välissä ja minulla on edessä elämäni ensimmäinen kunnon kesäloma. Uskon, että kirjoitan lisää tulevaisuudessa tästä uudesta elämänvaiheesta. Nyt alan vasta rentoutumaan ja viime viikolla tajusin sen kuinka paljon postitiivisiä asioita elämässä on juuri nyt!!!!

 4. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 19:10

  Ihana asu Tuulaanneli ja joka sana niin totta. Se ei ole muuten helppoa kasvaa ns.siihen mittaan, etä uskaltaa kitkeä negatiivisia asioita elämästä pois. Myös mahdollisesti latistavia ihmissuhteita, tavaraa johon ei kiintynyt vailla aitoa tunnepohjaa.

  Hienoja mietteitä, sait minutkin ajattelemaan ja tämä oli sitä mitä juuri nyt tarvitsinkin. <3

  Mukavia juhlia! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:22

   Kiitos Tiia <3 hitsi kun sinä joskus luet minua kuin avointa kirjaa 🙂 olet oikeassa // tässä projektissa on mennyt muutama negatiivinen kaveruussuhde kanssa roskiin! Olen oikeasti tyytyväinen, että joidenkin ihmisten todellinen luonne paljastui tuttavuuden alussa. Valitettavasti tämä meidän bloggarimaailmakin kätkee monelaista hiihtäjää 🙂 Mutta me voidaan jutella näistä lisää ensi viikolla kun treffataan 🙂 jos ehditään koska meillä alkaa olemaan ohjelmaa todella paljon!

   Kivaa viikonloppua sinulle myös <3

  • Tiia Koivusalo
   Kirjoittaja
   30.5.2015 / 19:53

   Ihana, no jotain tuon suuntaista olin lukevinani rivien välistä ja jo eräästä kommentista omaan blogiini. <3 Mennään ihmeessä kaikki lounaalle, jotta ehditään istua alas ja jutella. <3 Pian nähdään. <3

 5. Nimetön
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 19:20

  Tänne aivan sattumalta eksyin. Huippu postaus 🙂 kannustava….täällä mietteissä elämänsuunnan muuttaminen…pois kiireestä ja jatkuvasta suorittamisesta….vähemmän on enemmän -:)
  Ihanaa viikonloppua ja juhlia =)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:28

   kiitos kannustavasta kommentista <3 olen itse kulkenut todella pitkä tien ja nyt vasta pikku hiljaa alkaa löytyä tasapaino elämään. Muutoksien tekeminen ei ole mitään helppoa mutta kun sinä huomaat tuloksia niin taas saa uutta energiaa kulkea kohti uusia juttuja 🙂

   kiva kun piipahdit bloggisani ja toivottavasti käyt vielä täällä toisekin kerran 🙂

   mukavaa viikonloppua sinulle <3

 6. annu
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 19:33

  Mukavaa viikonloppua!
  Positiivisuutta joutuu harjoittelemaan ja sen eteen saa kyllä tehdä töitä. Mutta kyllähän oma asenne vaikuttaa niin paljon myös muihin…ja varsinkin läheisiin. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:34

   kiitos kannustavista sanoista annu <3 muutoksen läpivientiin tärkeintä on kyllä juuri oma asenne ja halu // jos sinulla ei ole paloa saada aikaan muutosta ja et ole sitoutunut siihen niin ei se onnistu. 🙂

   mukavaa viikonloppua sinulle <3

 7. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.5.2015 / 19:44

  Ihana asu, mutta ennen kaikkea ihania ajatuksia! Mukavia juhlia ja aurinkoista viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.5.2015 / 21:35

   Kiitos Belladonna <3 huomenna on kiva juhlia tulevaisuuden nuoria 🙂

   mukavaa viikonloppua myös sinulle 🙂

 8. Johanna
  Kirjoittaja
  30.5.2015 / 05:55

  Ihania juhlia <3 Kuulostaa hyvältä nuo sinun ajatukset, elämässä on todellakin paljon hyvää <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2015 / 06:36

   Kiitos Johanna <3 elämän pienet asiat ovat juuri niitä parhaimpia 🙂

   aurinkoista viikonloppua sinulle Johanna <3

 9. Nimetön
  Kirjoittaja
  30.5.2015 / 06:37

  Kauniisti ja osuvasti kirjoitettu tuulanneli 🙂 olen ihanan luonnollinen ja rento kuvissa 🙂 t.Sirpa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2015 / 06:48

   Kiitos Sirpa 🙂 valokuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa!

   Aurinkoista viikonloppua sinulle Sirpa <3

 10. Marianna
  Kirjoittaja
  30.5.2015 / 09:36

  Kaunis asu ja ihana postaus!
  Minä poistelin elämästäni paljon negatiivista viime vuonna ja olen nykyään paljon onnellisempi ihminen. Ymmärrän siksi niin valtavan hyvin näitä tunteitasi ja ihan täällä hymyilen, kun tätä luen.
  Oikein mukavaa kesää sinulle 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2015 / 12:31

   Kiitos Marianna todella kivasta kommentista <3 tämä onnellisuuden tunne iski oikein vauhdilla viime viikolla oman murun kommentin jälkeen silloin tajusin itsekin kuinka pitkän matkan olin kulkenut ja kuinka paljon negatiivisuutta olin jättänyt taakse 🙂

   Kivaa viikonloppua sinulle Marianna 🙂

 11. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  30.5.2015 / 14:05

  Hienoa, että olet alkanut löytää positiivisuutta ja stressittömyyttä. Liian usein itse teemme stressin ja kiireen. Toivon, että tuo asenne jatkuu ja pysyy ja löydät tasapainoisen ihanan elämän pysyvästi. Tokihan negatiivisiakin asioita tapahtuu ja se on elämää se, mutta negatiivisuus ei saa olla se yleisin olotilamme. Ihanaa viikonloppua

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2015 / 21:03

   Kiitos kauniista sanoistasi Viltsu <3 ne lämmittävät sydäntäni. Tottakai elämää kuuluvat myös negatiiviset asiat mutta jos päivät ovat täynnä negatiivisuutta ja ilkeyttä niin kyllä siinä alkaa paineen alla murtua. Itse myös toivon, että pystyn säilyttämään elämässäni nyt tämän tasapainon, jonka olen vihdoinkin saavuttanut!!!

   todella kivaa viikonloppua myös sinulle ihanuus <3

 12. Tiina
  Kirjoittaja
  1.6.2015 / 18:12

  Voi kiitos, tämä postaus tuli juuri niin oikeaan aikaan. Olen samaa yrittänyt toteuttaa ja tämä antoi lisäkimmokkeen asian suhteen. Ei ole helppoa, mutta lopussa kiitos seisoo. Ihanaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.6.2015 / 20:17

   Muutoksen tekeminen ei ole koskaan helppoa mutta jos riittävästi tahtoa löytyy, niin muutos onnistuu! Se vaatii oikeaa asennetta ja periksiantamattomuutta 🙂 Itse olen kulkenut todella pitkän tien ja tiedän olevani oikealla linjoilla!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?