Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt – sade lakkasi ja aurinko pilkistelee pilvien raosta. Seuraavat pari päivää on luvattu auringonpaistetta. Huomenna on jälleen paljon hymyileviä kesäihmisiä liikenteessä.


Parasta juuri nyt – tuoreet kirsikat ja mysli naturellijogurtin kanssa. Kirsikat ovat todella kiva naposteltava myös golfkierroksella. Olen tietoisesti pyrkinyt eroon pähkinöistä. Valinta alkaa näkyä jo positiivisesti vyötäröllä.


Parasta juuri nyt – päivänkakkarat. Olen koko kesän odottanut, että pääsen kuvailemaan näitä kaunokaisia mustavalkoisena. Jotenkin minusta päivänkakkara on parhaimillaan mustavalkoisissa kuvissa. Parasta juuri nyt – kaikki yksinkertaisuus, selkeät linjat, ja vähäeleisyys. Arjen pienet asiat yllättävät ja kahvikupillakin on monta tarinaa kerrottavana. Joskus on kiva istua kahvikupin ääressä, sulkea silmät ja antaa vain ajatuksen vaeltaa vallattomasti.Parasta juuri nyt – elämä ja kesä. Olen vieläkin viikonlopun lämmön lumoissa. Aloitin postauksen kirjoittamalla hymyilevistä kesäihmisistä. Kesä tekee ihmeitä meille juroille suomalaisille. Lämpö ja aurinko yhdessä huokettelevat meistä ystävällisyyden esiin. 

Tiesitkö. että ystävällisyydellä on yhteys onnellisuuteen ja terveyteen biokemiallisella tasolla? Se saa aivot erittämään oksitosiinia ja dopamiinia, mikä auttaa torjumaan tulehduksia ja voi jopa hidastaa ikääntymisprosessia. Niin hymyily ja nauru pidentävät todella ikää! 


Rentouttavaa ja aurinkoista kesäviikkoa murut!

-tuulanneli

7 Comments

 1. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  27.6.2016 / 22:16

  Ihanaa viikkoa myös sinulle <3 🙂

 2. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  28.6.2016 / 06:15

  Ihanat kuvat!

 3. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  28.6.2016 / 07:00

  Kesä, aurinko, lämpö ja valo tekee todellakin suuria ihmeitö suomalaisille <3.

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  28.6.2016 / 10:22

  Aivan ihana tuo sinun paitasi <3
  Aurinkoista viikkoa.

 5. Tuula's life
  Kirjoittaja
  30.6.2016 / 15:32

  Ihana ja heleä parastapostaus!
  Hyvää viikkoa Tuulanneli!

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  1.7.2016 / 11:52

  Ihana tunnelma tässä postauksessa.
  Tykkään "kuunnella" kirjoituksiasi. Niiden ääni on miellyttävä ja sanoma myönteinen.
  Kuvat aina kauniita.

  Aurinkoista heinäkuuta Tuulanneli <3

 7. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  2.7.2016 / 11:09

  Lämpö, aurinko ja luonnon rehevyys tekevät kyllä ihmeitä ihmiselle. Vaikka stressitekijöitä olisi yhtä paljon kuin räntäisenä päivänä, kesällä elämä tuntuu huolettomammalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?