Etusivu » Pallohame arkeen ja juhlaan!

Pallohame arkeen ja juhlaan!

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä**//

Millainen on hyvä juhlavaate? Minusta toimiva juhlavaate taipuu sekä juhlaan että arkeen. Liputan monikäyttöisten vaatteiden puolesta ja siksi haluan vaatteiden sopivan erilaisiin tilanteisiin. En taida omistaa yhtään juhlavaatetta, jota en arjessa voisi käyttää. Tämä kertoo varmasti siitäkin etten ole glittereiden suurin ystävä. Tottakai elämässä pitää olla kimalletta. Minun glitterit ovatkin yleensä asusteita ja koruja. 

Pallohameen paluu  Törmäsin eka kerran tähän Lindexin pallohameeseen meidän Muotia ja Brunssia tapahtumassa. Hame jäi kummittelemaan mieleen, koska olen omistanut pallohameen vuosia sitten. Minulla oli aikakausi, jolloin käytin todella paljon hameita leggareiden kanssa. Yksi tuon ajan käytetyimmistä mekoista oli pallohelmainen mekko. Hankin mekon aikoinaan työmatkallani Milanosta ja käytin sitä usean vuoden ajan älyttömän paljon. Mekko on itse asiassa vielä hengissä ja kuuluu kategoriaan – ”en myy mistään hinnasta”. Joihinkin vaatteisiin vaan liittyy niin paljon muistoja ja tunteita.

Iloa arjen pukeutumiseen ❤ Yhdistämällä juhlavaatteita arjen käyttövaatteisiin saa aikaan yllättävän toimivia asukokonaisuuksia. Jakardikuvioitu pallohame antaa avain uuden ilmeen klassiselle neuleen ja hameen yhdistelmällä. Harmaasta iltapäivästä johtuen näissä asukuvissa hameen kaunis kuviointi ei näy mutta onneksi silhouetti näkyy. 

Yhdistämällä midimittaisen hameen maihareiden kanssa saat asukokonaisuudelle rennnon ilmeen. Viime päivien työlook onkin muodostunut pallohameen ja mustan peruspoolon yhdistelmästä. Huomaan käyttäväni nyt myyntityössä koko ajan mekkoja tai hametta vastapainona kesän housulookille. Talvella mennään naisellisemmalla tyylillä kun kesä sujuu sporttivaatteilla. Viime talven käytetyin työvaate oli musta Tiger of Swedenin pitkäneulemekko, joka on vieläkin käytössä tänäkin talvena. Aito merinovilla toimii sesongista toiseen hyvällä hoidolla.
Party edition ❤ – Tässä pallomekko asustettuna iltaa varten. Näissä kuvissa hameen kaunis kuviointi tulee esille. Tässä mekossa ihastuin ensimmäisenä pallosilhuettiin ja kaiken kruunasi juhlava jakardikuviointi. Jossain tuolla sieluni sopukoissa asuu se pieni ihminen, joka rakastaa pitsejä, ryöhelöitä ja krumeluuria. Ehkäpä meillä kaikilla naisilla on prinssessajutut lähellä sydäntä. Meidän arki ei vain tarjoa mahdollisuuksia niihin leikkeihin.

Aina voi kuitenkin jotain ottaa arkeen mukaan ja näin saa pienen häivähdyksen glamouria. Olen tyytyväinen tähän alle 40€:n hankintaan vaikka itse nyt tässä näin sanonkin. Hame toimii siistillä juhlavalla yläosalla juhlassa ja sitten neuleiden kanssa työvaatteena. Tässä hameen yläosana minulla on monta vuotta sitten ostama Cosin paitis. Tätä olen käyttänyt farkkujen kanssa eli toisinpäin rennon alaosan kanssa. Yhdistin nyt ensi kerran paidan juhlavan alaosan kanssa. Yksinkertaiset yläosat toimivat vaan vuodesta toiseen.

Mukavaa joulun odotusta kaikille
Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme?

 -tuulanneli

Jakardikuvioitu midihame // Lindex (täältä klik)**
Villaneulepusero // ARKET
Musta paitis // COS (vintage)
Maiharit // Vagabond

7 Comments

 1. Martta
  Kirjoittaja
  15.12.2020 / 20:41

  Tosi kiva hame ja mahtavia asuja!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  16.12.2020 / 04:51

  Niin erikoista nähdä sulla hame päällä, sopii kyllä tosi hyvin sulle hame. Itse en juuri välitä pallohameista/mekoista, koska lyhyenä näytän itse ne päällä hömölle, sulle kyllä sopii hyvin.

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.12.2020 / 15:08

  Vanha kunnon pallohame, kaipaan vieläkkin yhtä vanhaa suosikkiani vuosien takaa, jonka käytin ihan loppuun.

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  17.12.2020 / 21:37

  Ihana pallohame! Itselläni on yksi pallomekko, jonka olen käyttänyt puhki kun se oli niin lempparini. Tätä täytyy varmasti harkita itsekin omaan garderoobiin. Rapsuja Hansille ja joulunodotusta <3

 5. Diiskuneiti
  Kirjoittaja
  18.12.2020 / 09:10

  Wau ihana hame. Sä osaat aina pukeutua niin kauniisti 🙂

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  18.12.2020 / 19:06

  Upea kokonaisuus,sekä juhlan että arkisempi yhdistelmä.
  Tykkään kovasti näistä asu kuvista.

 7. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  19.12.2020 / 07:23

  Ihana pallohame, sopii hyvin tosiaan niin arkeen kuin juhlaankin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?