Etusivu » on the road

on the roadHeippa kaikille! Tämä postaus taitaa kuulua sarjaan; kun vaimo bloggaa niin mitä tehdään kun eteen tulee mielenkiitoinen paikka. Erilaiset rauniot ja kiviröykkiöt kiehtovat minua kuvauspaikkoina ja tietenkin olen kiinnostunut myös niiden historiasta. Vanhojen raunoiden kivet kätkevät monta tarinaa sisäänsä. Tänään kun olimme matkalla tänne Vierumäelle muistin, että Pälkäneen kohdalla on rauniokirkko. Onneksi sade oli vähäistä juuri siinä vaiheessa, että muutama kuva saatiin otettua tästä keskiaikaisesta Pyhän Mikaelin kirkosta. Sitten sade taas yltyi ja meidän matka jatkui kohteeseen. Onneksi huomiseksi on luvattu sateetonta päivää joten voin toivottaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!


                       -tuulanneli


lace//InWear, blazer vest//Mango, jeans//Massimo Dutti, shoes//Vagablond, leather jacket// old vintage 

6 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  7.6.2015 / 08:27

  On kerrassaan upeat rauniot ja upea Lady <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2015 / 20:25

   Kiitos Tiia <3 kuvista tuli yllättävän hyviä ottaen huomioon kuinka kiireessä ne piti ottaa 🙂 tuo vesisade häiritsee tänä kesänä vähän kaikkea!!

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  8.6.2015 / 09:08

  Ihan on kuin ammattimalli ja ammattikuvaaja liikenteessä :). Todella mahtavat taustat kuville. Ja ihana asu sulla <3. Rento, mutta hienostunut. (Just muuten mietin, kun ostin farkut, joissa oli vähän turhan pitkät puntit, että voiko niitä kääntää tollai näkyvästi, mutta näköjään kuuluukin :D)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.6.2015 / 20:42

   Kiitos Annukka 🙂 joo olen aina ihan pähkinöissä näitten vanhojen kivikirkkojen ja -raunioiden kanssa. Kivestä muodostuu aivan ihana tausta kuville!

   tottakai ne farkkujen lahkeet voi kääntää // oikeastaan siinä on kaksi koulukuntaa ja toisten mielestä lahkeiden kuuluu olla suorat!!! Itse menen aina fiiliksen mukaan, toisinaan käännän ja sitten olen ihan suorilla lahkeilla!

 3. Mustarastas laulaa
  Kirjoittaja
  9.6.2015 / 10:07

  Sorry, ensiksi näin vain taustan. Sen rosoisuus iski mieleni sokkeloihin. Ihania ovat kuvasi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.6.2015 / 20:44

   Ei se haittaa koska itselleni on todella tärkeää minkälaiset taustat minulla on kuvissa 🙂

   itse kiinnitän aina ensin huomion muidenkin blogeissa siihen minkäläiset taustat asukuvissa on!!! Se on tärkeä osuus visuaalisuutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?