Etusivu » numero 200 ja pohdintaa blogitaipaleelta

numero 200 ja pohdintaa blogitaipaleelta

Tarkasti seitsemän kuukautta bloggaamista takana ja tänään postaus numero 200. Aika on kulunut siivillä. Silloin kun rustasin ekan jutun, en kuvitellut tulevani näin nopeasti yhdelle rajapyykille. Matkan varrella tästä bloggaamisesta on tullut melkein elämäntapa. Aluksi oli tarkoitus saada pari tai kolme juttua viikossa aikaan. Nyt niitä taitaa tulla joka päivä yksi ulos. Muutama päivä kuukaudessa saattaa jäädä väliin. Tämän päivän kunniaksi palasin pitkästä aikaa rakkaalle lehmuskujalle. Tätä olen kuvannut menneinä vuosina paljon ennen bloggaamista. Jokaisena vuoden aikana puistolla on eri tarina kerrottavana. Tänään  rauhallisena sunnuntai aamuna tuprutteli hitaasti uutta lunta ja syvä hiljaisuus täytti puiston. Rakastan tämän maiseman tyyneyttä.

Mitä on reppuuni  tarttunut tämän puolen vuoden aikana? Olen oppinut näkemään kauniita asioita ympärillämme ihan tässä tavallisessa arjessa. Valokuvaamista opin pikku hiljaa koko ajan. Aukot ja valotusajat ovat vielä pikkasen hepreaa, ehkä joku päivä sekin asiaa kirkastuu. Tärkeintä itsellelleni on ollut oppia ajattelemaan positiivisesti ja hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Minulle on ollut alusta asti tärkeää tehdä tätä juttua aidosti ja toivottavasti olen onnistunut siinä. Ryppyjäni en enää tällä ikää siloseksi saa, joten antaa kauniin eletyn elämän näkyä. Itse luen blogeja, joissa asukuvat ovat ihan tätä meidän jokapäiväistä arkea ja tähän samaan pyrin myös oman blogin kanssa. Tänäänkin rentoasukokonaisuus lempparineuleella ja lämpimällä huivilla sekä ajaton, ylisuuri villakangastakki. Väriläiskänä todella lämpimät Palladiumin talvikengät.


Oversized coat//Cos, knitwear//Lindex, shoes//Palladium, scarf//Acne Studios

Olen niin onnellinen kuin aikoinaan rohkaistuin ja aloitin tämän bloggaamisen. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin ympäri Suomea. Iso kiitos kaikille teille ihanille lukijoille. Tiedän kaikkien kommentit ovat aina piristys päivään. Kerro rohkeasti aina mitä mieltä olet postauksistani, koska hyvän palautteen saaminen auttaa kehittymään. Tämä kanssakäyminen teidän kanssa on minulle juuri se bloggaamisen mukavin puoli. Olen vasta blogitaipaleeni alkumetreillä mutta tämä minun lyhyt matka on ollut tähän asti kiva. Olen löytänyt itselleni keinon ilmaista itseäni ja luoda aina jotain uutta. Katsotaan mitä minä ensi viikolle keksin! Kannattaa olla kuulolla.


Kivaa illanjatkoa kaikille teille ihanille!


                                        -tuulanneli
                                    

24 Comments

 1. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 17:38

  Bloggaamiseen jää todella koukkuun, minulla tulee tammikuussa vuosi täyteen, ja voi veljet kuinka olen tykännyt tästä touhusta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.11.2014 / 17:44

   Olet ihan oikeassa Reetta <3 mutta tämä on kiva koukutus ja samoin täällä tykkään tästä joka päivä vaan enemmän!

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 17:49

  Ihana postaus. <3 Olemme aloittaneet blogimme samaan aikaan, kiva yhteneväisyys. Ja ikähaitarikin sama. Samaa ihmettelen miten paljon hienoja ihmisiä täällä on lukijoita/muita bloggaajia. Hienoa yhteisöllistä meininkiä, kuten kirjoitat blogi antanut paljon, enemmän kuin minäkään osasin odottaa. Blogisi on tyylikäs kuten sinäkin ja kuvat upeita. Rypyille sanotaan piut paut, jos ei niitä jollain ole niin takuuvarmasti vielä tulee. Minulla on vielä röllömaha ja blogin ulkoasu kuin sillisalaatti, mutta toisaalta minun näköinen. Ihanaa että perustit blogin ja kilistellään kun vuosi täyttyy ainakin virtuaalisesti skumppalaseja yhdessä. Hyvä me, aikuiset naiset. Ihana ja upea olet. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.11.2014 / 18:30

   Kiitti ihana Tiia <3 olet ihan oikeassa. Tämä yhteisöllisyys on ollut aivan mahtavaa, siis ihan uskomatonta kuinka paljon upeita persoonia täältä löytyy! Me todellakin sanotaan piut paut rypyille. Tänäänkin taas meni nämä blogikuvat ilman meikkiä! Pitää vähän kääntää vaan päätä sivulle enemmän. Se huono puoli vaan, että tulee aina samanlaiset kuvat. No se on se minun juttu! Sehän on myös tämän bloggaamisen rikkaus, että meidän jokaisen blogit ovat eri näköisiä. Sinun blogi on juuri sinun näköisesi! Ihanan värikäs ja räväkkä!

   Ihanaa viikkoa Tiia <3

 3. Jaana
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 18:12

  Aito kaunis postaus. Oma blogitaipaleeni on pitkä (Vuodesta 2006 lähtien), mutta kauan pidin blogini suljettuna päiväkirjana jonne lähimmät pääsivät lukemaan.Nykyisin ongelma on se että kaipaan sitä omaa tapaani, jolla kirjoitin kun kirjoitin vain suljetusti. Toivon uuden pohjani myötä löytäväni uudelleen sen luovan kirjoitusasun jolla aikoinani aloitin. Katson ihaillen teidän upeita blogeja ja kuvia. Oman bloggaamiseni aikan on tapahtunut niin suuria muutoksia, kun aloitin niin ihmiset ihmettelivät "mikä ? Ai Blogi ? Mikä se on ? Nyt kauniita blogeja on niin paljon, harmi kun aikaa vain on niin vähän kaikkien seuraamiseen,kun itsellä on ikää jo reilusti, niin ihana seurata aikuisen naisen blogia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.11.2014 / 18:37

   Kiitos Jaana <3 tottakai tämä bloggaaminen vaatii aikaa. Esimerkiksi nyt minun pitäisi jälleen lukea tenttiin mutta roikun täällä netissä 😉 Tämän bloggaamisen kautta olen taas löytänyt kadoksissa olleeni luovuuteni ja olen ihan intoa piukassa siitä. Toivottavasti löydät aikaa bloggaamiseen ja se kannattaa tehdä omalla tavallaan niin silloin se myös on kivaa. Minulle se tärkein asia on aina ollut kuvat ja niiden visuaalisuus. Olen huono kirjoittamaan ja siksi kirjoitukseni ovat lyhyitä. Tulevaisuudessa haluaisinkin kehittää kirjoitustaitoani ja siten saada vielä lisäsävyjä blogiini.

   Kivaa viikkoa sinulle Jaana <3

 4. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 18:35

  Kiitos tästä. Kiitos blogista, josta olen löytänyt aidon aikuisen naisen ja todellisen tyylitaiturin. Onnea 200 tekstistä – minä olen blogannut juuri 2 vuotta, enkä vieläkään ole noissa luvuissa;) Kyllä tämän bloggaamisen kautta saa tutustua hienoihin ihmisiin. Ja joku päivä vielä taatusti nähdään ihan livenäkin<3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.11.2014 / 18:47

   Voi kiitos ihanasta kommentista Lady <3

   Sinun blogitekstit ovat niin ihanasti kirjoitettuja. Voikun joku päivä oppisin sinun taitosi käsitellä sanoja! Tämä blogimaailma on todellakin täynnä upeita persoonia! Odotan todella innolla, että saan tavata sinut livenä, toivottavasti ensi keväänä! Haluan rutistaa ja halata oikein kunnolla ihana Lady <3

   Kivaa viikkoa sinulle Lady <3 ja toivottavasti paraneminen on jatkunut hyvää rataa!

 5. annu
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 18:44

  Oi miten kauniit kuvat, ihana tunnelma. Ja ihana oli kirjoituskin. Bloggaaminen koukuttaa, välillä ehtii kirjoittaa päivittäin ja toisinaan vain kerran viikossa. Tuo elämä tuppaa vähän häiritsemään tätä harrastusta 😉
  Kivaa tämä joka tapauksessa on. Ja olen niin ilinen kun olen löytänyt sinun ihanan, kauniin ja rauhallisen blogin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.11.2014 / 19:00

   Kiitos ihana annu <3 – voisin sanoa ihan samat sanat sinun blogista! olen niin onnellinen kun olen löytänyt sinun blogisi! Meillä on jotain samaa sielunmaisemaa ja aina lukiessani blogiasi sieltä tarttuu jotain inspiraatiota! mm. aktivuusranneke olisi jäänyt laatikkoon!

   Kivaa viikkoa annu <3

 6. helmihillo
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 20:14

  Kiitos Tuulanneli ihanasta blogistasi 🙂 Kaunis kirjoitus <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2014 / 06:58

   kiitos ihana helmihillo <3

   kivaa viikkoa sinulle!

 7. Nainen Talossa
  Kirjoittaja
  23.11.2014 / 21:33

  Tuo on kaunis paikka. Minullekin tuttu. Ihanat tunnelmalliset kuvat. Sinulla on oma tyylisi ja se näkyy blogissa. Oman jutun seuraaminen tekee blogin kiinnostavaksi myös lukijalle :).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2014 / 07:06

   Kiitos ihana katja <3 blogin kirjoittaminen on paljon helpompaa kun kirjoitat aidosti asioista mitkä sinulle ovat tärkeitä. Tällöin se luovuuskin kukkii ja juttuja syntyy helposti!

   Vähän uteliaisuus heräsi 😉 oletko asunut joskus meillä päin?

   Kivaa viikkoa sinulle Katja <3

 8. Life with Satu
  Kirjoittaja
  24.11.2014 / 13:13

  Ihanaa, että aikuisia bloggaajia on enemmän ja enemmän blogimaailmassa, kolme vuotta sitten oli hyvin vähän ja esikuvat tulivatkin teineiltä pukeutumisen kanssa. Huh. Kiitos ihanasta blogistasi jossa on aina jotain ihanaa uutta kun tänne tulee <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2014 / 13:38

   Kiitti Satu <3 – minustakin on upeaa, että meitä aikuisbloggareita on yhä enemmän ja aikuiset naiset aloittavat rohkeasti bloggaamaan! Vaatteiden suhteen ei minulla nyt aina uutta ole vaan pyöritän näitä minun lempparivaatteitani eri comboilla!

   Kivaa viikkoa sinulla Satu <3

 9. Belladonna
  Kirjoittaja
  24.11.2014 / 16:23

  Blogiasi on ihana lukea ja kuvissasi on aina niin rauhallinen ja seesteinen fiilis. Oletpa ollut ahkera kirjoittelija, itse olen kirjoitellut vuoden eikä postauksia ole vielä kahtasataa. Kivaa viikon jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2014 / 17:20

   Voi kiitos Belladonna – yllätyin itsekin tuosta virstapaalusta mutta kun tänä ollut niin kivaa, juttuja on syntynyt ihan liukuhihnalla!

   Kivaa viikkoa myös sinulle <3

 10. Pauliina/PauMau
  Kirjoittaja
  24.11.2014 / 19:11

  Minähän hyppäsin kelkkaasi vasta Helsingin tapaamisen jälkeen ja totesin, että niin helposti moni kiva blogi varmaan jää huomaamatta. Ilman miittiä en varmaan sinunkaan blogiasi olisi löytänyt. Hyvä, että löysin 🙂 Pidän tavastasi kirjoittaa lyhyehköjä postauksia kauniiden kuvien kanssa. Nämäkin tässä ovat aivan ihania 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2014 / 21:15

   Kiitti PauMau <3 – tänä päivänä on niin paljon kivoja blogeja ja tuntuu että itsekin löydän uusia blogeja koko ajan. Toisaalta huomaan, että aikuisblogeja luen koko ajan enemmän.

   Sinun blogissa pidän eniten juuri kanssa kuvista ja lyhyestä teksistä. Se olkoon meidän tavaramerkki.

   Kivaa viikkoa ihanainen <3

 11. maiju
  Kirjoittaja
  25.11.2014 / 18:14

  Bloggaamiseen jää koukkuun…. Itselläni bloggausta takana kohta 9 vuotta 😉 ensimmäiset 7 vuotta bloggasin vaan toisilla aiheilla. Kiva kun löysit blogimaaimaan, aikuisia ei koskaan ole liikaa 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 19:40

   Ihan uskomaton "blogiura" takana – katsotaan mitä minä teen 10 vuoden kuluttua!
   olen todellakin vasta alkumetreillä ja piiiitkä matka edessä!

 12. Sannis
  Kirjoittaja
  25.11.2014 / 20:06

  Bloggaaminen on kyllä ihan hitsin koukuttavaa ja siitä tosiaan tulee ihan elämäntapa eikä voisi kuvitellakaan olevansa ilman 🙂 Kiva, kun oot täällä blogosfäärissä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 20:15

   Kiitti ihana Sannis <3 – tämän bloggamisen yksi isoista jutuista on ollut ehdottamsti te uudet tuttavuudet !!! upeita ja ihania persoonia!

   Kivaa viikkoa sinulle Sannis <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?