Etusivu » Neal´s Yard Remedies – luonnonkosmetiikan aatelia

Neal´s Yard Remedies – luonnonkosmetiikan aatelia

// Sisältöyhteistyö RAW beauty, tuotteet saatu testiin //
Bloggaamisen parhaimpia puolia on ehdottomasti uusien asioiden oppiminen ja tutustuminen mielenkiintoisiin yritystarinoihin. Tänä päivänä luonnonkosmetiikka kasvaa hurjaa vauhtia ja uusia brändejä syntyy nopeaan tahtiin. Kuitenkin alalla on pitkät historialliset juuret. Olemme tavallaan palaamassa takaisin kosmetiikan alkujuurille. Luonnonantimistahan aikoinaan kaikki on lähtenyt liikkeelle ennen kuin teollisuus tuli kuvioihin synteettisten  yhdistelmien kanssa.

Sain joulukuussa yhteydenoton RAW beautysta. Annoin Sarille vapaat kädet valita minun ikääntyvälle iholle oikeat tuotteet testattavaksi. Pakettia avatessani minulta pääsi ihastuksen huudahdus, kun näin kauniit siniset Neal´s Yard Remedies-lasipurkit. Kaikesta huokui ensi kostetuksella heti ylellisyys ja luksus. Hivelin purkkeja ihastuneena. Purkkien sisältö ei tuottanut sekään pettymystä.

Neal´s Yard Remedies on yksi brittien johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista. Sarjan juuret johtavat 1980 -luvulle, jolloin he avasivat ensimmäisen myymälänsä Lontoon sydämessä Covent Gardenissa. NYR uskoo intohimoisesti siihen, että kauneuden pitää olla luonnollista eikä synteettistä. Heidän visionsa on tuoda ihmisille luonnonlääkinnan kokemusta ja holistista lähestymistapaa terveyden ja kauneuden hoitoon.
Neal´s Yard Remedies -tuotteet tehdään mahdollisimman luonnolliseksi ja orgaanisiksi villikasveja käyttäen. 90% tuotteista valmistetaan heidän omalla ekotehtaallaan Gillinghamissa, jossa myös osa kasveista kasvatetaan.NYR Frankincense Intense Lift Cream on todellinen huipputuote ikääntyvälle iholle. Voiteen ravitseva chiuri-voi ja kaakaon sukulainen cupuacu-voi sekä villikirsikkaöljy vahvistavat, silottavat ja uudistavat ihoasi. Olin todella yllättänyt voiteen riittoisuudesta ja täyteläisyydestä. Tässä riitti todella vähempi ja ihana voide kesti paljon pitempääm kuin moni muu vastaava.
Frankincense Intense Lift Serum – uuh, mikä tuote! Todella korkealaatuinen ja ylellinen seerumi, joka on hyvin täyteläinen sekä superhoitava. Aromaterapeuttisen ja eksklusiivisen sekoitteet eteeriset frankincense-öljyt rauhoittavat myös oloa. Valmistajan vinkki kehottaa nuuhkaisemaan seerumin tuoksua ennen levittämistä. Voin kertoa, että tämä toimii. Seerumi on todellinen täsmäase ikääntyvälle iholle.
Tuotesarjan putsari Rejuvenating Frankincense Facial Wash toimi hyvin myös herkällä ihollani. Tuote puhdisti hellävaraisesti eikä kuivattanut ihoa. Puhdistuksen jälkeen käytin vielä rauhoittavaa ja tasapainottavaa tuotelinjan kasvovettä. 

Tutkimalla yrityksen toimintapoja ja taustoja ymmärtää tuotesarjan suosion. Sarjalle on myönnetty lukuisia palkintoja. Eettisenä yrityksenä kestävä kehitys on isossa roolissa heidän toiminnassaan. He kampanjoivat monen asian puolesta, kuten mehiläisten ja muovittomien vesistöjen. Heidän oma tehdaskin on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa rasittavaksi. Neal´s Yard Remedies edustaa todellista luonnonkosmetiikan aatelia. 


tuulanneli


// LIsäinfoa tuotteista löydät RAW beauty sivuilta täältä (klik) //


9 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  14.4.2019 / 09:40

  Minulla on joskus ollut tuota kasvovettä, olikin oikein hyvää.

  Äskettäisellä Lontoon-matkalla söin aamiaista Neil's Yardin sisäpihalla. Harmittavasti kosmetiikkaliike oli vielä kiinni.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:05

   Moikka Tuuli 🙂

   Kuulostaa aivan ihanalta paikalta tuo Neil´s Yardin sisäpiha! NYR oli todella positiivnen yllätys ja mitkä tuotteet!

   Mukavaa viikkoa Tuula 🙂

 2. Sorakukka
  Kirjoittaja
  14.4.2019 / 11:21

  On ollut ilo huomata että luonnollinen kosmetiikka alkaa palata takaisin. En ole testannut tuotteita mutta jo pelkästään tieto siitä minkälaisista tuotteista on kyse ja ulkonäkö houkuttaa kokeilemaan

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:07

   Kosmetiikka on palaamassa takaisin juurilleen. Tänä päivänä luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ihan huippuluokkaa ja jokaiselle löytyy omansa. Ihan huippua!

   Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  14.4.2019 / 12:28

  Kiinnostuin!
  Tämä on vieras merkki minulle, mutta vaikuttaa todella hyviltä tuotteilta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:09

   NYR on mielenkiintoinen tuttavuus. Tuotesarjasta löytyy todella kattava valikoima tuotteita eri ihotyypeille ja eri ikäisille naisille. Kannattaa tutustua!

   Aurinkoista viikkoa Diina-Maria 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  14.4.2019 / 21:32

  Ihanaa, että luonnonkosmetiikkaa tulee koko ajan lisää. Tämä merkki on itselleni vielä vieras. Erittäin tyylikkäät pakkaukset ja mielelläni kokeilen myös sisältöä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:12

   Luonnonkosmetiikan valikoimat lisääntyvät koko ajan. NYR on myös hyvä esimerkki siitä, että kuinka laadukas luonnonkosmetiikka pitää pintansa vuodesta toiseen. Olemme todellakin palaamassa kosmetiikan juurille. Luonnonantimista kaikki on lähtenyt liikkeelle!

   Aurinkoista viikkoa ja rapsut Minnielle 🙂

 5. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  16.4.2019 / 17:20

  Kylläpä nämä kuulostaakin hyvältä! Oon kokeillut merkiltä vaan wipeseja ja ne ei kyllä olleet mun makuun. Pitää varmaan kuitenkin kokeilla jotain muutakin vielä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Looking for Something?