Etusivu » Neal´s Yard Remedies – luonnonkosmetiikan aatelia

Neal´s Yard Remedies – luonnonkosmetiikan aatelia

Kaupallinen yhteistyö @skincitysuomi

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*

Syksyn tullen on hyvä tarkastella omia ihonhoitorutiineja. Kesän jälkeen ihomme kaipaa usein kosteutta, kuorintaa, kirkastusta ja kiinteytystä. Meillä jokaisella on yksilölliset vaatimukset ihonhoitotuotteille. Hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa käyttää ammattilaisen apua.

Skincity.com/fi* on ihonhoitoklinikka netissä, jonka harkittu valikoima sisältää noin 50 ammattikosmetiikkasarjan ihonhoito- ja meikkimerkkiä. Skincityn ainutlaatuinen konsepti erottuu muista kosmetiikan verkkokaupoista sen yksilöllisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun avulla, sillä asiakasta palvelevat aina koulutetut kosmetologit. Yhteistyön merkeissä tein Skincityn ihonhoitotestin ja kosmetologi suositteli minulle juuri oikeat tuotteet iholleni. Aivan huippua saada asiantuntevaa palvelua verkkokaupassa. Sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi eikä mikään robotti.

Seerumit ja hoitoöljyt ovat olleet ihonhoitorutiinini peruskiviä jo useamman vuoden ajan. Seerumit boostavat ihoa vahvistaen muiden tuotteiden vaikutusta. Kosteusvoide suojaa ihon pintakerrosta, kun taas seerumi imeytyy syvemmälle ihon kerroksiin. Seerumi edistää ihon terveyttä syvällä ihossa. Kesällä käytän kevyempiä seerumeja ja talvisin tehokkaita hoitoöljyjä.

SkinCityn ihonhoitotestin* perusteella minulle valikoitui luonnonkosmetiikan aatelia olevan Neal’s Yard Remedies tuotteita. Ihoni rakastui näihin ylellisiin luonnonkosmetiikan helmiin. Herkän ihon Sensitive Soothing Serum* rauhoitti ja kosteutti ihoani. Tuotteen riittoisuus yllätti positiivisesti, ihan pieni tippa riittää. Neal’s Yard Remedies tuotteilla vahvistan ihoani valmistautumaan syksyn ja talven haasteisiin.

Kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitorutiineja. Se viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee ihoa imeyttämään seerumin ja kosteusvoiteen entistä tehokkaammin.

Hyvä kasvovesi myös tasapainottaa ihon PH arvoja, mitkä nousevat ihoa puhdistettaessa. Itse käytän kasvovettä sekä vanulapun, että vielä kaatamalla muutama tippa kämmelle ja taputtelen sitten kasvoveden suoraan iholle.

Neal´s Yard Remedies sarjan Rejuvenating Frankincence Toner*-kasvovesi kosteuttaa ja uudistaa aikuista ihoa tehokkaasti. Tuotteen tehoaineisiin kuuluu ekologinen kenialainen frankinsensi-kasvi, joka on ollut jo tuhansien vuosien ajan tunnettu ihoa parantavista ominaisuuksista. Tämä kasvovesi on riittoisa ja ihan pieni määrä riittää tuomaan iholle kosteutta. Säännöllinen kasvoveden käyttö kirkastaa ihoa.

Olen viimeisten vuosien aikana oppinut käyttämään naamioita. Syksyllä naamioiden käyttö on ajankohtaista, kun valmistetaan ihoa talven haasteisiin. Ihastuin tähän tehokkaaseen NYR Reviving White Tea naamioon. Tämä palkittu detox-ominaisuuksia sisältävä kasvonaamio puhdistaa ja ravitsee ihoa.

Tuotteen tehoaineisiin kuuluu antioksidantteja sisältävä valkoinen tee ja epäpuhtauksia puhdistava kaoliinisavi. Varsinkin tämä savi tekee naamiosta jämäkän ja kuivuessaan naamio jumppaa kevyesti kasvoja.

NYR Frankincense Age-Defying Cream* on todellinen huipputuote ikääntyvälle iholle. Voiteen keikarinkukan kasvikantasolut ja peptidikompleksi vahvistavat, silottavat ja uudistavat ihoasi. Olin todella yllättänyt voiteen riittoisuudesta ja täyteläisyydestä. Tässä riitti todella vähempi ja ihana voide kesti paljon pitempääm kuin moni muu vastaava. Voide kiinteyttää ja tekee ihon joustavammaksi sekä heleyttää ihoa.

Neal`s Yard Remedies

Neal´s Yard Remedies on yksi brittien johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista. Sarjan juuret johtavat 1980 -luvulle, jolloin he avasivat ensimmäisen myymälänsä Lontoon sydämessä Covent Gardenissa. NYR uskoo intohimoisesti siihen, että kauneuden pitää olla luonnollista eikä synteettistä. Heidän visionsa on tuoda ihmisille luonnonlääkinnan kokemusta ja holistista lähestymistapaa terveyden ja kauneuden hoitoon.


Neal´s Yard Remedies -tuotteet tehdään mahdollisimman luonnolliseksi ja orgaanisiksi villikasveja käyttäen. 90% tuotteista valmistetaan heidän omalla ekotehtaallaan Gillinghamissa, jossa myös osa kasveista kasvatetaan.

Tutkimalla yrityksen toimintapoja ja taustoja ymmärtää tuotesarjan suosion. Sarjalle on myönnetty lukuisia palkintoja. Eettisenä yrityksenä kestävä kehitys on isossa roolissa heidän toiminnassaan. He kampanjoivat monen asian puolesta, kuten mehiläisten ja muovittomien vesistöjen. Heidän oma tehdaskin on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa rasittavaksi. Neal´s Yard Remedies edustaa todellista luonnonkosmetiikan aatelia. 

Skincity.com/fi -kotisivuilla* voit tehdä ihonhoitotestin ja näin saat kosmetologin suosituksen sinulle sopivista tuotteista. Voit sitten itse päättää mitkä tuotteet valitset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?