Etusivu » muotia ja brunssia – karisma

muotia ja brunssia – karisma

Palataan vielä kerran Muotia ja Brunssia tapahtumaan yhdessä Karisma Vaasan kanssa. Olemme Carolan kanssa tehneet tapahtuman ympärillä jo seitsemän vuotta yhteistyötä eri muodoissa. Olinkin iloinen, että ehdin tähän kevään toiseen brunssitapahtumaan mukaan.
Klassinen housupuku on tehnyt tänä keväänä vahvan paluun. FilippaK:n housupuvussa on kaikki kohdallaan. Asusteväreinä käytetään hyvin pelkistettyjä sävyjä. Näin syntyy ajaton ja tyylikäs kokonaisuus, joka on samalla huippurendikäs. FilippaK:n malliston pastellien värimaailma on todella onnistunut tänä vuonna. Laventelin värisen mekon sävy on yhtä kaunis kuin syreeninkukan.
Kesämekoissa kukkivat kukat tai sitten väreinä ovat kauniit pastellivärit täydennettynä aina ajankohtaisella valkoisella. FilippaK:n mekko kauniisti laskeutuva malli sopii todella monelle vartalolle. Me usein arkailemme valkoista väriä ja varsinkin kokonaan valkoisen asun käyttöä. Samoin koemme sen olevan vain sutjatkaiden vartaloiden väri. Tässä kohtaan olen eri mieltä.

Minulle valkoinen on aina ollut yksi vaatekaappini perusväreistä. Siksi olenkin innoissani valkoisen esiinmarssista tänä keväänä. Voice of Finlandissa semifinalisti Sarina Kettusen valkoinen housupuku oli kertakaikkiaan upea. Housupuku istui täydellisesti näyttävälle naiselle. Sarinan vyötärö oli otettu rohkeasti esille ja jakun pituus oli juuri passeli päättyen lantiolle.
Yksi kevään räiskyvimmistä asusteväreistä on ehdottamasti punainen. Värillä saa asennetta pukeutumiseen. Punainen on minusta myös voimakkaiden naisten väri. Huomasitteko eduskuntavaaleissa kuinka punaisen eri sävyjä käytettiin mainonnassa yli puoluerajojen. Punainen puhuttelee meitä ja sillä ei ainakaan jäädä seinäkoristeeksi. Omalla kohdallani ne punaiset kengät ovat edelleenkin hankintalistalla. Odotan, että ne oikeat tulevat eteeni.

Onko tässä kesän yksi tyylikkäimmistä kukkakuoseista? By Malene Birgerin kesän kukkakuosi on raikas vaalean ja sinisen väriyhdistelmä. Taivaansininen väri on todella raikas ja niin meidän suomalaisten väri. Sinipohjaiset kukkakuosit ovat aina toimivia ja yksilöllisiä. 
 
Kevään trendeissä sekoitellaan edelleen eri kuoseja keskenään. Yllättävän hyvin toimii Malenen suosikkikuosin arabianflowerin ja kukkakuosin liitto. Carola kertoikin juuri ennen näytöstä haluavansa rikkoa vähän tuttuja yhdistelysääntöjä. Lopputuloksena syntyi trendikäs mutta siltikin tyylikäs matching.
Keväisin brunssiterveisin ?

tuulanneli

Kaikki asukokonaisuudet ja kengät // Karisma Vaasa
tuotteiden lisäinfot täältä (klik)
 Aurinko- ja silmälasit // Iris Optikko
Hiukset ja Meikit // Cava hair & make up

Näytöksen suunnittelu ja toteutus // K-Instyle, Katriina Koskiniemi-Väisänen

10 Comments

 1. petra
  Kirjoittaja
  22.4.2019 / 09:41

  Kyllä huokuu kesä näistä asuista! ? Mulla on myös punaiset kengät ostoslistalla. Ostin reebokin korkeavartiset classicit 2008 ja siitä saakka kun niiden aika päättyi oon haaveillut ostavani uudet samanlaiset mut en oo vielä löytäny ??

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2019 / 18:58

   Kiitos Petra 🙂 Punaiset kengät ovat vaan niin sikamakeet! Toivottavasti löydämme ne oikeat kumpainenkin 😉

 2. Marleena
  Kirjoittaja
  22.4.2019 / 11:35

  Ihanan pirteitä kuvia! Olen kerran osallistunut kyseiseen tapahtumaan ja mielestäni se oli todella kiva! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2019 / 19:00

   Kiitos Marleenana 🙂

   Meidän muotia ja brunssia on todella mukava tapahtuma!

 3. taruni
  Kirjoittaja
  22.4.2019 / 13:49

  Kevät on niin tulossa kun näitä asuja katsoo! ? Innolla odotan kesän muotia ja ohkasempaa lookkia! Housupuvuista oon eniten innoissani, postissa tulossa just oma pukuni!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2019 / 19:10

   Housupuku on todella trendikäs tänä keväänä. Odotan innolla asukuvia!

 4. hannamaria
  Kirjoittaja
  23.4.2019 / 06:49

  En malta odottaa että pääsen pitämään taas kesämekkoja! Niiden aikakausi alkaa olla kohta täällä ja pitääkin niiden osalta tehdä pieni invertaario vielä ennen kunnollisen kesän alkua!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2019 / 19:12

   Kesämekkoja minäkin odottelen! Tänä vuonna voisin satsata maximekkoon.

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  24.4.2019 / 05:27

  Ostin tuon Filippa K mekon mustana, rakastan sen mallia. Aion ostaa myös valkoisena. Se on niin ihana päällä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2019 / 19:15

   FilippaK:n mekot ovat superihania ja älyttömän hyvälaatuisia. Mallit vaan toimivat vuodesta toiseen!


Looking for Something?