Etusivu » monday attitude

monday attitude

Heippa kaikille! Mitä merkitsee oikea kuvatausta? Eilen esimerkiksi kuvailimme ensin normaali maisemissa eli puistotaustalla mutta kuvista puuttui se jokin. Sitten huomasin ränsistyneen tiilisen rakennuksen. Waude mikä tausta kuville löytyi!  Nyt kuvissa löytyy asennetta ja musta toppis tulee hyvin esille. Kuvataustalla pystyy todella paljon vaikuttamaan lopputulokseen. Vai mitä mieltä sinä olet? Minulle ainakin sillä on iso merkitys. Aloitin viime viikolla valokuvauskurssin ja siellä meille kanssa opetettiin taustan merkitystä. Se on tärkeä osa kuvakerrontaa. Olen todella innoissani tuosta kurssistani jospa sitä oppisi vihdoinkin kuvaamaan.
Ihastuin tähän kuvauspaikkaan niin, että varmasti palaan vielä tutkimaan ja kuvaamaan sitä vähän eri kulmasta. Muutaman mustan asukokonaisuuden voisi käydä kuvaamassa. Esimerkiksi joku juhlavaatepostaus voisi näyttää aika makeelta tässä ympäristössä. 

                                        -tuulanneli

jacket//Massimo Dutti, knitwear//Wera, jeans//H&M, shoes//Vagabond

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  20.10.2014 / 20:27

  Upea ympäristö ja kivoja kuvia – kyllä musta takki erottuu hienosti. Ja varmasti juhla-asuun tuo seinä tuo mukavaa kontrastia.
  Valokuvauskurssi olisi kyllä tarpeen vaan ei onnistunut tänäkään syksynä tuon jalkaleikkaukseni takia. Noh – vielä minä sen kurssini löydän;)
  Kivaa viikkoa sinne!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2014 / 07:40

   Kiitos lady <3 – joo se valokuvauskurssi on kiva ja se kestää minulla 5 viikkoa – mennään kerran viikossa asioita rauhassa eteenpäin! ainakin opin nuo perussäädöt kameraan niin sitten sitten on helpompi opiskella asioita eteenpäin!

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  21.10.2014 / 05:40

  Kauniita kuvia ja kaunis tausta. Kyllä sillä taustalla van on merkitystä, itselleni ainakin. Rouheampi tausta on mielestäni kivempi, itse ainakin pidän. Kaunis on asukokonaisuuskin joka taustaa vasten on kuvattu.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2014 / 07:42

   Kiitti Satu <3 – joskus tuntuu, että mietin noita tausta-asioita liikaakin mutta se on kuitenkin osa kuvakerrontaa!

   Kivaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Looking for Something?