Etusivu » mitäpä mielen päällä tänään?

mitäpä mielen päällä tänään?

Odotan kevättä jäätävän innokkaasti. Jokainen aamu on vaan tuonut valkoisen harson yllätyksen tällä viikolla. Kevään lapsella on ollut siipi maassa näiden säiden kanssa. Katselin alkuviikosta upeita kuvia kevään tulosta Etelä-Suomessa. Luonnon herääminen on ottanut takapakkia ihan selvästi ainakin täällä Länsirannikolla. 

Onneksi sääennusteet näyttävät jo parempaa loppuviikosta niin pääsen toteuttamaan yhden maalausoperaation. Terassin sisälaudoitus on odottanut valkoista maalia jo parin vuoden ajan. 
Haaveilen into piukassa vaaleimmista ja kevyemmistä vaatteista. Tällä hetkellä naurattaa, kun ruokakauppaan lähtö on yhtä juhlaa ja sitä miettii tarkemmin mitä tänään laitettaisiin päälle. Huomaan kaipaavani sata lasissa erilaisia tapahtumia ja ystäviäni. Tämä tunne on varmasti monelle tuttu juuri nyt. Aluksi oli huippumukavaa olla vaan kotona rennoissa vaatteissa mutta tänä päivänä laitan jo farkut ja rintsikat päälle päivisin. Huomattavasti tulee ryhdikkäämpi olo rintsikoiden kanssa.

Samoin olen pitänyt huolen kauneusrutiineista ja ihoni onkin tällä hetkellä yllättävän hyvässä kunnossa. Nyt viimeistään olen huomannut mikä merkitys on naamioilla, kuorinnalla ja rauhallisella elämänrytmillä ihon kuntoon. Samoin olen syönyt terveellisesti ja tämä ei voi olla näkymättä iholla.  
Pääsiäisenä taisin vetää pienet herkkuöverit juustokakkujen kanssa. Leivonta ja valmiiden kakkujen valokuvaaminen ovat vaan niin terapeuttista puuhaa. Siinä puuhassa unohtuu usein aika ja paikka.  Olen aina rakastanut käsillä näpertämistä. Nyt pidän pientä taukoa näiden herkkujen kanssa. Keskityn enemmän vihreämmälle osastolle. Leipomisessa tein eilen ensimmäiset kokeilut ketosämpylöiden kanssa. Maku oli älyttömän hyvä vaikka en saanut niitä ihan täydellisesti nousemaan. Kokeilut jatkuvat! 

Latasin ylläolevan kuvan instaan pääsiäisenä ja sainkin kyselyjä siitä, mitä minun herkut ovat? Nämä ovat tehty pienten juustokakkusten ohjeella ja päälle tein mangosta herkkukiilteen. Tein erilaisia kokeiluja päällisten kanssa vähän huonolla menestyksellä. Tarkoituksena oli saada blogiin asti nämä pienet herkut mutta vain mangojuustokakun kelpuutin sinne.

Mangojuustokakku (vhh/keto) – täyden kympin kakku postauksen voit lukea täältä (klik)
Pienet sitruunaiset juustokakut (vhh/keto) -postauksen voit lukea täältä (klik)
Tein kuukausi sitten ostolakon tulppaanien kanssa. Viimeisten viikkojen aikana olen kuitenkin ostanut tulppaaneja säännöllisesti. En vaan voi niitä vastustaa vaikka ne nuukahtavat todella nopeasti malkakossa. Uudet kukat ovat aina ilo silmälle. Näinä päivinä kaikki kaunis on vaan ihanaa meidän piristykseksi. Ostolakot ovat usein turhaa kohdallani.

Esimerkiksi vaatteiden ostolakkoon minusta ei ole koskaan. Toisaalta nyt huhtikuussa en ole vielä hankkinut mitään. Onkohan tästä kuukaudesta tulossa ensimmäinen ns. ostolakkokuukausi. Kotona vietetty korona-aika on opettanut sen kuinka vähällä sitä todellakin tulee toimeen. Huomaan myös miettiväni postausaiheita  nykyisen vaatekaappini sisällön ympärille. Tunnetusti se shoppailu omassa vaatekaapissa on parasta ja sitä voi tehdä ihan huippulyötöjä. 


Tässäpä mitä tuli mieleen näin torstaina.
 Kuinka sinun viikkosi on sujunut? 

 -tuulanneli

4 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  17.4.2020 / 04:59

  Kevättä odotan minäkin, siksi on ollut niin harmi kun on tuota lunta tullut tänne :/

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  17.4.2020 / 09:59

  Viikko on sujunut työntäyteisesti, töissä myös melkoisesti koronan aiheuttamia muutoksia.. Kevättä myös kovasti odotellaan – juuri kun näyttää hyvältä niin päättääkin yllättää lumisateella o.O

 3. petra
  Kirjoittaja
  17.4.2020 / 18:30

  mie olen ihaillut sinun raikkaan väristä instafeediä. mulla myös on muutama postaus tuloillaan vaatekaapin sisällöstä, kun alan nyt marittamaan huolella vaatteittani 😀

 4. hannamaria
  Kirjoittaja
  18.4.2020 / 17:03

  Kaipaa ihan samoja asioita! Ja kaupassa käynti on täälläkin viikon kohokohta. Alkaa pää kohta hajoomaan tässä yksiössä, varsinkin kun työpöytä on jatkuvasti tuossa esillä ja sitä kautta myös mielessä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?