Etusivu » Mikä ja mitä -kysymykset

Mikä ja mitä -kysymykset

Heippa kaikille ja ihanaa viikonloppu on jo nurkan takana! Nappasin kivan kysymyspatteriston annulta ja Annukalta. Sopivan kevyttä näin perjantaiksi.

Mikä stressaa sinua? Villakoirat nurkissa. Minun pitäisi juuri nyt siivota mutta postauksen kirjoittaminen vei voiton. Luin Annukan kivan postauksen ja siitä se inspiraatio lähti lentoon.

Mitä teet tänään illalla? Tänään ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Taitaa minun ilta vierähtää tenttikirjan kanssa. 

Mikä on helppoa? Laiskottelu ja herkuttelu
Mikä on vaikeaa? Nyt en meinaa saada liikuntaa säännölliseksi. Ehkä pitää ottaa rauhallisesti seuraavan kuukauden aikana. Pakko olla armollinen itselle. Maaliskuu on hektinen opiskelujen suhteen ja sitten huhtikuussa helpottaa.

Mitä haluaisit tehdä lisää? Ulkoilla enemmän. Onneksi kevät on tulossa ja kohta pääsemme viheriöille.

Mitä söit päivälliseksi? Kasviswokkia eli porkkanaa, valkokaalta, paprikaa, kanaa ja lehtikaalta. Kokeilin eka kerran kurkumaa mausteena. Ei paha!Mikä saa sinut syttymään? Inspiroivat tekstit, puhuttelevat blogit ja kauniit kuvat. Tänään inspiroiduin Styleby-lehdestä. Kevät saa minut hykertelemään. Uusi sesonki on täällä!

Mikä saa sinut itkemään? Epäoikeudenmukaisuus ja ihmisten ilkeys. 

Mikä suututti sinut viimeksi? Instragramin seuraajakalastelijat. AARGGG, olen niin täynnä näitä kalastelijoita. Latasin itselleni instafollarin. Enää en ole sinisilmäinen. Näitä kalastelijoita on valitettavasti myös suomalaisten yritysten joukossa.  Instafollarin myötä tuli kyllä muutama ylläripyllärikin. 
Mitä söit viimeksi? Kuten yläkuvasta näkyy. YEEH! tänään on minulla karkkipäivä. Kaupassa olivat myös pensasmustikat tarjouksessa. Huomenna on luvassa uusia tuorepuurokuvia!

Mikä on mielestäsi hölmöä? Suomalainen politiikka.

Mikä on herkkua? Hyvä kotiruoka, tuorepuurot, smoothiet, suklaat ja lämmin juuri paistettu leipä. Noita herkkuja on niin paljon!
Nyt otan tuon punaisen pölyimurin kauniiseen käteen ja lähden metsästämään niitä villakoiria. Olisi kiva kuulla, mitä sinä vastaisit näihin kysymyksiin. Mukavaa viikonloppua kaikille!


                                   -tuulanneli

28 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 16:02

  Ihanaa viikonloppua Tuulanneli ja hyvää herkkupäivää 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 06:32

   Voi kiitos Outi 🙂

   Otin karkkipäviän kohtuullisesti ja söin ihan vain muutaman palan. Loput jätin murulle 🙂

   Kivaa viikonloppua Outi 🙂

 2. Tuija
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 16:04

  Sinähän olitkin nopea tämän haasteen kanssa 🙂 Itsellä jäi valokuvien ottaminen ruuanlaiton jalkoihin. Jos sitten huomenna paremmalla menestyksellä…

  Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 06:35

   Moikka Satu 🙂

   Olin käynyt kaupassa ja ostanut uuden Stylebyn. Tottakai piti ottaa muutama pakollinen kahvikuppikuva uuden lehden kanssa ja sitten luin Annukan postauksen. Niin sai pölyimuri odottaa kiltisti vieressä 😉

   Kivaa viikonloppua!

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 16:31

  Olipa mukava postaus! Hyvää viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 06:36

   Kiitos Belladonna 🙂

   nuo kysymykset inspiroivat todella paljon! Mukavaa viikonloppua 🙂

 4. maiju
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 17:08

  Instragramin seuraajakalastelijat… mä oon kanssa niin kypsä. Jos havaitsen vaan kalastelua, niin estän sellaiset seuraajat heti. Usein ne on kyllä ulkomaalaisia. Kalastelijat tuntee myös siitä, että seuraattavien määrä on tuhansia ja ensimmäinen kontakti on, että alkaa seuraamaan… eikä ole kiinnostunut kuvista ollenkaan. Musta tuntuu, että mä estän enemmän kuin seuraajia tulee… Mä oon kanssa niin kypsä sellaiseen follow me, follow you juttuun. Ihanaa kun on huomannut, että paljon samoja ihmisiä seuraa vuodesta toiseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 06:55

   Heippa maiju 🙂

   minun on niin monta kertaa tehny mieli kirjoittaa tästä instamaailmasta. Olen niin täynnä tuota kalastelua. Eniten oottaa päähän, että jotkut noista pitää meitä tavallisia tallaajia niin tyhmänä. itse olen kiinnostunut seuraajista, jotka ovat todellakin kiinnostuneita minun kuvistani. Heitä seuraan mielelläni, koska nopeasti sinä huomaat, ketkä todella pitävä kuvistasi.

   Harmi, että tämä ilmiö on nyt tullut suomalaisille yrityksille. Onneksi minulla on nyt tuo follarin, jonka avulla näen heti kuka lakkaa seuraamasta. SE on myös hyvä noiden arvontojen kanssa. Sieltä paljastuu nopeasti vain ne arvontakalastelijat!

   No tälläistä tämä on joskus, päästelinpä nyt hyöryt pois tämän jutun kanssa!

   Kaikesta huolimatta minulle rakkain on juuri Instagram!

  • Pauliina/PauMau
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 13:02

   Mä olen myös miettinyt välillä koko Instagramin järjellisyyttä, tuntuu että että erittäin suuri osa on näitä kalastelijoita. En ole ikinä ymmärtänyt mitä iloa on (missään formaatissa) omistaa järjetön määrä seuraajia, joita ei oikeasti kiinnosta se mitä teet/laitat esille.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 14:39

   Moikka Pauliina 🙂

   Ihanaa, että olet takaisin täällä blogistanissa!!! Kiitos kommentista, olen pyöritellyt sitä tässä ja olet niin oikeassa kuin voi olla. Jos ajatellaan isoa seuraajajoukkoa, niin kuinka moni ulkomaan elävä on kiinnostunut meidän suomalaisten jutuista. On se joskus absurdia, että laitat kuvan ja siitä tykkää vain muutama prosentti koko isosta tykkääjäjoukosta, koska paljon tykkäyksiä tulee # hastageilla.

   On se niin ihmeellinen maailma tuo insta!

  • Rouva Sana
   Kirjoittaja
   23.2.2016 / 07:30

   Instagramin seuraajaliikenne näyttää kismittävän meitä monia :). Itse päätin jo alusta alkaen mukaan lähtiessäni, että en lähde "seuraa mua niin mä seuraan sua takas" -leikkiin. En yksinkertaisesti halua täyttää omaa Instatiliäni kuvilla, jotka eivät minua kiinnosta eivätkä visuaalisesti innosta pienimmässäkään määrin. Instassa ei se määrä vaan laatu – kirjaimellisesti.

   Toisaalta en ole lähtenyt seuraamaan omaa tilin liikennettäkään enkä varsinkaan estämään ketään. Oikeastaan minua ei kiinnosta. Jos joku haluaa nähdä vaivaa seikkaillakseen Instatililläni edestakaisin, siitä vain. Toivon vain, että he, jotka seuraajiani ovat, vilpittömästi pitävät kuvistani ja saavat niistä itselleen jotain.

   Joululoman aikana julkaisin ison määrän luontokuvia ja sain historian suurimman seuraajarysäyksen. Mietin, että vau, mahtavaa. Suurin osa seuraajista tuli ulkomailta. Seuraan tukkua ulkomaisia luonto-/matkainstaajia heidän kauniiden kuviensa vuoksi, ja ajattelin, että uudet seuraajani arvostivat samaa asiaa: suomalaista luontoa. Ja varmasti arvostivatkin.

   No, kun arki koitti ja tililleni ilmestyi muita kuvia, suurin osa seuraajista lähti. Seuraajalukuni palautui lähes ennalleen. Että se siitä sitten :).

   Instagram on ihana somekanava. Nautin siitä lievi-ilmiöineen kaikkineen kaikista eniten!

 5. Johanna
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 17:46

  Hei, minkä sovelluksen hankit??? Onko ne tiedot ilmasia? Mä hankin joskus jonkun, mutta heti jos halus seuraa jotain mielenkiintosempaa makso se :/ gaah…Onko kaikki siinä ilmasta tietoa? 🙂 Kyselee urpo. Mä en tajuu muutenkaan, että miten ilmene esim yritykset, jotka kalastelee tai tekee muuta epäsopimatonta….Mistä sen pystyy tollasella sovellukselle näkemään??

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 07:06

   Moikka Johanna 🙂

   Minulla on käytössä ihan perus instafollowers, joka kertoo kuka seuraa ja kuka ei! Näitä sovellutuksia on vaikka kuinka paljon saatavissa. Yritykset alkavat seuraamaan sinua ja tottakai tälläinen tavallinen tallaaja ajattelee, että voi hitsi nekin seuraa minua. No hetken päästä loppuu kaikessa hiljaisuudessa seuraaminen. Suomalaiset ravintolat tekevät paljon tätä ja on muitakin yrityksiä. Tämä aaltoliike on aika isoa loppujen lopuksi ja siihen minä olen kyllästynyt. Katsoin juuri, että parin viikon saldo oli 85 uutta / lähtenyttä seuraajaa. Tämän aaltoliikkeen takana ovat juuri nämä ulkomaanihmeet!

 6. Johanna
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 17:56

  Sitten on ihan älyttömästi noita kaikenmaailman roskajuttuja….jotka liittyy seuraamaan ja sitten yhtäkkiä katoaa taas :/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 07:08

   No juuri näitä tuossa ylhäällä tarkoitinkin! Mutta nyt myös suomalaiset yritykset ovat alkaneet sortua tähän.

   Kaikkein huvittavinta on ne, jotka alkavat seuraamaan ja lopettavat seuraamisen useita kertoja!!!!

 7. Anu
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 18:03

  Kivat vastaukset. Minäkin tämän pongasin Annukan-blogista ja jo aloitinkin, mutta en saanut tässä kaiken keskellä valmiiksi, ehkä kuitenkin viikonlopun aikaan…

  Siis mikä ihme instafollari? Noita kalastelijoita on löytänyt munkin instaan ja olen ne sieltä estänyt, ärsyttäviä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 07:14

   Heippa Anu 🙂

   meillä oli tuolla yhdessä blogifoorumissa keskustelua näistä ja sieltä kuulin tästä instafollarista ja asensin sen itselleni. Pysyn vähän kärryillä, kuka seuraa ja kuka ei. No muutama ikävä ylläri sieltä on tullut, kun hyvä ystäväsi lopettaa seuraamisen. Silloin harmittaa ja mietit mitä olet tehnyt väärin!

   Kivaa viikonloppua ja odottelen sinun postaustasi. Nämä kysymykset olivat kivoja!

 8. Vauhdilla vastatuuleen
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 19:25

  Ihanaa viikonloppua sinulle! 🙂 Ja itse en kyllä imurointia rakasta, mutta ulkoilu ja valokuvaus ovat lempi puuhiani nykyisin.
  T: Vauhdilla vastatuuleen

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 07:20

   Moikka 🙂

   Sehän on juuri näin, että sinä teet sitä mitä sinä rakastat! Aina löytyy aikaa rakkaalle harrastukselle ja muut asiat saavat jäädä odottamaan!

 9. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  19.2.2016 / 20:40

  Instakalastelijat ärsyttävät ja samalla vähän huvittavatkin. Etenkin ne jotka useamman kerran tykkäävät, häviävät ja taas tykkäävät. Ja niitä on jopa suomalaisfirmojen joukossa. Ei osoita kovin hyvää pr/markkinointiharkintaa. Ilman follausohjelmaa en olisi edes tajunnut kuinka paljon edestakaista liikennettä instassa on.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 07:24

   Heippa Tuuli:)

   Juuri nuo tyhmät hemmot ovat huvittavimpia! Seurataan ja ei seurata. Näitä olen estänyt, koska eivät he muuten tajua lopettaa.

   Samaa mieltä, että ilman follausohjelmaa en ymmärtäisi tätä liikennettä. Todellisia faneja minä rakastan!

 10. Marjo
  Kirjoittaja
  20.2.2016 / 09:40

  Instakalastelu on mielestäni todella huvittavaa 🙂 Olen huomannut erään "tahon" käyvän säännöllisesti tykkäämässä ja sitten taas hävitään. Onneksi elämäni ei kaadu tuohon….

  Kiva haaste ja ihania kesä lipokkaita tuossa lehden yhdessä sivulla. Mitenhän sitä taas silmäni kiinnittyivät kenkiin.

  Minunkin pitäisi tarttua pölynimuriin mutta jotenkin taidan kuitenkin kallistua taidenäyttelyyn. Hyvää viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 17:05

   Moikka Marjo 🙂

   joo ei se elämä kaadu näihin kalastelijoihin 🙂 ärsyttävät vaan joskus pikkasen!

   Svenskit osaavat nämä kenkäjutut! Tosi makee tuö stylebyn juttu kesän kengistä. Rakastan juuri noita slipin lippokaita. Taidankin omistaa muutamat siite edelliseltä kerralta, kun ne olivat muodissa 🙂

   Taidenäyttely vie kyllä voiton imuroinnista!

 11. Annukka
  Kirjoittaja
  20.2.2016 / 13:52

  Ihana päätös kivoille vastauksille :D. Punainen pölkkäri kauniiseen käteen. Mitäpä sitä sit muuta 😀

  Ja miten sait tosta suklaakuvastakin noin kauniin? Ei näytä ees yhtään paheelliselta, vaan raikkaalta ja terveelliseltä. Oot kyllä hitsin taitava kuvaaja!

  Mulla on se Insta auki niin harvoin, etten pysy kärryillä menosta, mutta sen verran minäkin älyän, että kalastelijoita riittää. Aivan kertakaikkisen typerää. Ihan mielenkiinnosta latasin minäkin sen seuraaja-appsin. Aika ennalta-arvattuja oli ne kadotetut seuraajat, mutta kyllä siellä pari sellaistakin oli, josta tuli suorastaan vähän huono mieli. Typerää sinänsä. Siis se mielensäpahoittaminen tollasesta. Mutta ihmisiä tässä kumminkin ollaan.

  Rentouttavaa viikonloppua ja vielä tätäkin kautta kiitoskiitoskiitos <3. Tiedät kyllä mistä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 17:09

   Heippa Annukka 🙂

   Ihanaa, että se oli sopiva ja tykkäsit!

   Joo minullakin on tullut muutama ylläripylläri tuon instafollarin kanssa ja kyllä siinä vähän mieltänsä pahoittaa, kun näkee tutun tai peräti ystävän lopettavan seuraamisen. Aika raadollinen tuo instafollari.

   Se suklaa oli muutan todella hyvää, mustikoilla on kiva hämätä 😉

 12. Jaana M / My life
  Kirjoittaja
  20.2.2016 / 18:18

  Kivoja kuvia ja postausta oli mukava lukea. Täälläkin on herkkupäivä tänään 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.2.2016 / 20:53

   Heippa 🙂

   Kiitos ihanainen! lauantaina on kiva herkutella ja ihan vaan relata 🙂

 13. Tiina
  Kirjoittaja
  21.2.2016 / 10:19

  Niin kiva kysymys ja vastaus -postaus kuvineen kaikkineen. Massimo Dutti -jutun olisin voinut jättää väliin. Liikaa houkutuksia ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?