Etusivu » mikä inspiroi juuri nyt?

mikä inspiroi juuri nyt?

Mikä inspiroi juuri nyt? Tämän viikon moodboordissa kukkia, sinisen sävyjä ja kevään aurinkoa. Olin eilen ensimmäisen kerran syömässä Villa Sandvikenissa, joka sijaitsee kauniilla paikalla Hietalahden puistossa. Mitkä näkymät ja valoisuus! Ihanaa, että historiaa huokuva paikka on entisöity arvoiseensa loistoon.

Tällä hetkellä inspiroidun kaikista kukka-astioista. En tiedä mikä minuun mimalistina on oikein mennyt? Niissä on vain jotain kaunista ja herkkää. Ruusukuvioiset Arabian lautaset löysin kirpparilta. Nyt etsinnässä on jotain sinistä. 

” a balanced diet is chocalete in both hands ” – tämä miete tarttui kameran kuviin Tallinnassa. Ensi viikolla aloitan mielenkiintoisen hyvinvointivalmennuksen, jossa pääpaino on oman hyvinvoinnin kehittämisessä ja tasapainon löytämisessä. Tottakai tarkkaillaan myös ravintopuolta mutta ensin lähdetään liikkeelle hyvinvoinnista.Aurinkoa päivääsi!

-tuulanneli
6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  4.5.2017 / 10:08

  Kukat, vihreä ja hempeät sävyt inspiroivat minua tällä hetkellä.
  Aurinkoista torstaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.5.2017 / 20:30

   Kevään väreihin kuuluu aina myös vihreä! Aurinkoa päivääsi!

 2. AnniK
  Kirjoittaja
  4.5.2017 / 18:03

  Ihanaa että Villa kunnostettiin ja sinne pääsee taas syömään. Monta vuotta olen surrut upealla paikalla sijaitsevan kauniin rakennuksen tilaa! Tuonne täytyy päästä syömään seuraavalla Vaasan reissulla!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.5.2017 / 20:32

   Villa Sandviken oli upeasti remontoitu. Ehdottamasti kannattaa käydä tutustumassa, kun seuraavan kerran tulette Vaasaan.

 3. Sulassa sovussa / Aino
  Kirjoittaja
  6.5.2017 / 10:36

  Ihania kuvia <3 Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo hyvinvointivalmennus!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.5.2017 / 20:33

   Kiitos Aino 🙂 joo odotan itsekin innolla valmennuksen alkamista!


Looking for Something?