Etusivu » Mielen melodiat – läsnäolosta luovuuteen!

Mielen melodiat – läsnäolosta luovuuteen!

”Läsnäolosta luovuuteen, rohkeudesta unelmiin, Tulevaisuutesi alkaa tänään! ”

Olen jo muutaman kerran sivunnut sivulauseissa täällä tätä hyvinvointivalmennusta. Olen kulkenut huikean matkan omaan sisimpääni ja ajatuksiini viimeisen kahdeksan viikon aikana. Sain mahdollisuuden osallistua Mielen Melodian, Läsnäolosta luovuuteen -verkkovalmennukseen. Todella mielenkiintoinen konsepti. Kahdeksan viikon mittainen valmennus sisältää videoita, äänitteitä, mielenkiintoisia tehtäviä ja testejä. Parasta kuitenkin ovat loistavat valmentajat, jotka esiintyvät videoilla ja äänitteillä. Valmennuksen matkassa mukana ovat Lauri Tähkä, Mari Ravattinen, Minna Immonen (henkisen hyvinvoinnin valmentaja), Jaana Hautala (NLP -kouluttaja) ja Ilkka Koppelomäki (itsensä johtamisen valmentaja). Ihan huipputiimi, joka tuuletti tämän bloggarin ajatusmaailmaa kaiken kiireen keskellä.

Kulunut pari kuukautta on ollut minulle todella haastava ajankäytön suhteen. Jouduin miettimään aluksi, että löytyykö minulta aikaa tämän valmennuksen läpikäymiseen. Nyt olen superonnellinen, että lähdin mukaan. Uskon tämän valmennuksen avulla juuri selvinneeni näistä aikahaasteista ja tavoitteeni opiskelujen suhteen toteutuvat suunnitellussa aikataulussa. Valmennuksen avulla olen saanut avaimia itselleni priorisoida asioita arjessa. 


Meistä monet asettavat tavoitteita itselleen näin alkuvuodesta liittyen hyvinvointiin, painonpudotukseen tai harrastukseen. Olen törmännyt paljon myös siihen, että ei tehdä tavoitteita, koska niihin ei kuitenkaan päästä tai koetaan tavoitteiden asettaminen turhaksi. Jaana Hautalan video tavoitteen asettamisesta vahvisti omaa käsitystäni siitä, että kyllä meillä pitää olla niitä tavoitteita ja unelmia. Jaana video alkoi pysyähtymisharjoituksella, missä pohdittiin sitä, mitä tarvitset hyvää elämään. Sen jälkeen mietittiin tavoitteita arvojen kautta. Lopuksi päädyttiin bussipysäkkiharjoitukseen, jossa mietittiin miltä tuntuu, kun tavoite on totta. On todellakin tärkeää pysähtyä arjessa ja oivaltaa mitkä on juuri sinulle ne tärkeät asiat elämässä. Me kasvamme ja kehitymme koko ajan. Näin monet asiat kehittävät ja ohjaavat meitä omiin tavoitteisiin. Pitää uskaltaa unelmoida!

Tässä valmenuksessa tykästyin juuri noihin äänitallenteisiin. Äskeinen esimerkki Jaanan ääniharjoitteesta oli vain yksi lukuisien loistavien tallenteiden joukossa. Valmennuksessa oli mukana esimerkiksi kivoja NLP-intiaaniharjoitteita, lukuisia rentoutumisharjoituksia ja sokerina pohjalla ihana Lauri Tähkä kertomassa ajatuksiaan. Lauri oli minulle positiivinen yllätys. Hänen rauhallinen äänensä sai minut unohtamaan arjen kiireet ja kuuntelemaan. Kaikesta huokui, että Lauri on mukana tässä täydellä sydämellä ja tottakai koko upea valmennustiimi. 
Minulle tämä oli ensimmäinen tämäntyyppinen valmennus. Kyllä tuonne minun reppuuni jotain on tarttunut. Vaikka valmennuksen tarkoitus on herättää meitä hidastamaan tahtia, niin juuri nämä äänitallenteet olivat se juttu ja pelastus kiireisessä arjessa. Olen ostanut kirjoja liittyen hyvinvointiin, mutta useasti ne ovat jääneet pölyttymään. Tämän verkkovalmennuksen kautta minulle avautui rauhoittava äänimaailma. Pysähdyin kuuntelemaan itseäni, rentouduin ja opettelin olemaan läsnä. Repustani löytyy nyt työkaluja oman mielen ja itseni kehittämiseen.

Kiitos tästä huikeasta mahdollisuudesta osallistua tähän valmennukseen. Olen saanut valmennuksen kautta rohkeutta tavoitella unelmia, olen vahvistanut itseluottamustani, oppinut pysähtymään arjessa ja aistimaan ympäristöäni. Elämä on tässä ja NYT! Oheisesta linkistä voit kurkata, mitä kaikkea tämä valmennus sisältää (klik). Seuraava heidän verkkovalmennus alkaa huhtikuun lopussa.

Sinussa on voimaa!
-tuulanneli


postaus on tehty yhdessä Mielen Melodiat Oy:n kanssa.

5 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  4.4.2016 / 08:34

  Kävin lukemassa linkin takaa "Elämäni hukkakaurat"-tekstin ja se oli mun mielestä ihan älyttömän hyvä vertaus siitä, kuinka elämässä on paljon sellaista, joka syö energiaa ja josta pitäisi yksinkertaisesti ymmärtää/uskaltaa hankkiutua eroon. Sitä olen tässä viimeaikoina koittanut harrastaa, ja tunne on kyllä todellakin vapauttava. Alkuun aloitin niinkin simppelistä kuin kaikenmaailman sähköpostiuutiskirjeiden perumisesta. (Suurin osa niistä on sellaisia, joita en ole ikinä edes tilannut, mutta joita vaan tulee ja jatkuva tulva ahdistaa joka kerta, kun postin avaa). Siitä olen jatkanut koittamalla tunnistaa niitä asioita, jotka mua häiritsee ja jotka paremminkin vie kuin tuo hyvää energiaa ja mieltä. Tähän samaan liittyy massiivinen turhan tavaran raivausoperaatio kotona. Eilen lähti taas muutama säkillinen energiasyöppöjä ovesta ulos. Aah.

  Valmennus kuulostaa voimaannuttavalta. Olen iloinen, että siitä oli sulle iloa <3

 2. Marja
  Kirjoittaja
  4.4.2016 / 11:56

  Kuulostaa just ihanalta! Itse kuulun tuohon en kuitenkaan pysty – kategoriaan…

 3. sundaymoodblog
  Kirjoittaja
  4.4.2016 / 18:48

  Kuulostaa todella hyvältä! Olen niin samaa mieltä, että ihmisellä pitää olla unelmia ja tavoitteita. Samaan aikaan pitäisi kuitenkin osata olla ripustautumatta niihin täysipäiväisesti, eli pitäisi osata olla läsnä nykyhetkessä. Ei aina ihan helppoa, mutta niin rohkaisevaa on, että sitä voi oppia.

 4. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  4.4.2016 / 19:29

  Kuulostaa hyvältä! Ja mitä kuvia! <3

 5. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  5.4.2016 / 05:40

  Hauskaa ja mielenkiintoista, että tällaisia elämäntaitovalmennuksia on tuotteistettu eri tavoin. Lopulta aika näppärää, että elämään voi valmentaa myös verkon avulla. Ajatus on kiinnostava.

  Tuo kertomasi esimerkki Jaana Hautalan videostahan on kuin klassinen aarrekartta-harjoitus, mutta vain mielikuvien (ja pään) avulla. Toimii! Unelmat ovat arjen sokeri.


Looking for Something?