Etusivu » merry christmas haaste

merry christmas haaste

On aika pikku hiljaa rauhoittua ja antaa joulumielen hiipiä luoksemme. Minulla on ollut luonnoksissa lepäämässä kiva haaste syksyltä. Olen jo monen monta kertaa meinannut tehdä sen mutta aina se on jäänyt. Kiitos Willa Lemmelle blogin Katjalle haasteesta, en ole unohtanut tätä haastetta vaan tässä ovat  vastaukseni Katjan jouluiseen haasteeseen.

1. Millainen olisi kaunein paketti, mitä et haluaisi avata koska se vaan on niin kaunis? Jokainen paketti on kaunis vaikka se olisi kääritty vain ruskeaan paperiin. Ajatus paketin takana on se tärkein ja aina sinne paketin taakse kätkeytyy lahjan antajan ajatuksia ja tunteita.

2. Miten joulu näkyy teillä puutarhassa? Meillä joulu näkyy terassilla valoina mutta nekin ovat yksinkertaisen kauniit ja ainoastaan yhdet valot.

3. Järjestätkö pikkujoulua? En ole tainut koskaan järjestää kotona pikkujouluja vaan olen juhlinut ne aina jossain muualla 😉

4. Mitä et missään nimessä jättäisi joulusta pois? Tämä oli jännä kysymys, kun aloin miettimään toden teolla. Huomasin, että kaikki rakkaat joulutraditiot liittyvät ruuan ympärille tällä hetkellä. Näiden joulujuttujen kanssa on pinnalla ihan selvästi eri asiat eri aikoina. Junioreiden ollessa pienempiä niin joulua hössöteltiin aivan eri atmosfääreissä verrattuna nykyiseen rauhalliseen aikuisten jouluun. Siltikin jokainen joulu on tärkeä omalla tavallaan. Nyt en luopuisi kinkusta, lanttuloorasta, joulusuklaasta, rosollista, riisipuurosta……

5. Askarteletko itse kortteja? Valitettavasti emme lähettele kortteja. Olen tehnyt viimeksi kortit yli parikymmentä vuotta sitten, kun meillä oli omat pienet tontut.
6. Millaisia joulukoristeita teet itse? Tällä hetkellä koristeluni liittyvät kukkajuttuihin. En osta valmiita asetelmia vaan istuttelen kukat itse erilaisiin ruukkuihin.

7. Lahja, jonka toivoisit saavasi joka joulu? Aikaa olla läheisten kanssa. Tänä jouluna meillä on koko perhe koossa ja se on se paras lahja. 

8. Uskotko joulupukkiin? Tottakai 😉

9. Oletko himoshoppaaja joululahjojen suhteen. Tässä olen onneksi tullut järkiini iän myötä. Tänä vuonnakin olen hankkinut vain ihan muutaman lahjan. 
10. Minkä värinen joulu teillä on? Meidän joulu on valkoinen, harmaa ja hopeavärinen eli ihan samanvärinen kuin meidän koti muutenkin on.

11. Onko teillä joulusauna perinteitä? Meillä löytyy sauna mutta meidän perheen vanhimmainen juniori on ainut, joka sitä käyttää.


Kiitos Katja näistä kivoista kysymyksistä. Heitän nämä samat kysymykset eteenpäin kaikille teille kivoille bloggareille. Olisi kiva lueskella teidän ajatuksia joulun ympäriltä. Voit myös kertoa kommenttiboksiin, mikä sinulle on juuri nyt tärkeintä joulussa? Meillä jokaisella on omannäköinen joulu, joka on jokaiselle meistä se tärkein. 


Lämmintä joulumieltä rakkaat lukijani ♥

                                 -tuulanneli

10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.12.2015 / 14:49

  Ihanaa joulua koko teidän perheelle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.12.2015 / 20:07

   Kiitos Outi 🙂

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  23.12.2015 / 15:00

  Rentouttavaa joulunaikaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.12.2015 / 20:07

   Kiitos samoin sinulle Tuuli <3

 3. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  23.12.2015 / 19:12

  Sydämellistä joulua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.12.2015 / 20:08

   Kiitos samoin sinulle suloista Joulunaikaa <3

 4. Sara S.
  Kirjoittaja
  24.12.2015 / 05:57

  Ihanaa Joulua <3

  Kiva haaste, ehkäpä innostun tekemään tämän lomalla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.12.2015 / 20:09

   Kiitos Sara <3

   todella kiva, jos innostut haasteesta! Näitä on niin kiva lukea!

 5. Unknown
  Kirjoittaja
  24.12.2015 / 06:10

  Tunnelmallista ja hyvää joulua sinulle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.12.2015 / 20:09

   Kiitos Marie 🙂 samoin sinulle Rauhallista Joulua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?