Etusivu » memories 2014 vol 3

memories 2014 vol 3

Vuoden viimeisiä päiviä viedään ja tässä tulee vuosikatsauksen viimeinen osa. Lokakuussa osallistuin eka kerran Indiedaysin Inspiration päiville. Meillä oli Johannan kanssa todella kiva reissu ja itselleni oli kertakaikkiaan upeaa tavata muita bloggareita ihan livenä. Lokakuun kivoja bloggaritapahtumia olivat stailausilta DOPPwomanissa ja hemmotteluilta Hair Housessa. Kuukauden yksi huipputapahtumista oli myös Trendyn Ninan upeat synttärikemut näytöksineen. Kuukauden puhutuin aihe kommentteissa oli postaus aiheesta; Mistä aika bloggaamiseen? Omassa pukeutumisessa musta vaihtui yllättäen siniseen väliaikaisesti. Camelin värisestä villakangastakista tulikin lokakuun lempparitakki. 

Marraskuussa palattiin takaisin musta / valkoiseen maailmaan pukeutumisessa. Kuukauden kantava teema oli juhlapukeutuminen ja teeman ympärille tein postaussarjan. Blogissani vieraili DOPPwomanin Kata ja tämä toi kivaa särmää blogiin. Ahkerana bloggaajana saavutin 200:n postauksen virstanpylvään. Yllättävän paljon näitä onkin kertynyt, nyt kun olen käynyt näitä läpi tähän vuosikatsaukseen. Uusi kiinnostava aihepiiri oli ekokosmetiikka ja tähän aiheeseen tulen palaamaan tulevaisuudessa. Olen vuosia kärsinyt allergiasta ja nyt olen löytänyt apua luonnonkosmetiikasta.

Joulukuussa toteutin ison postaussarjan adventtikalenterin ympärille. Kävin päivittäin läpi itselleni tärkeitä aihepiirejä aakkosten muodossa. Postaussarja oli pikkasen raskas toteuttaa mutta se toi kivasti uutta sisältöä blogiini ja opin kirjoittamaan laajemmalla skaalalla. Ensi vuonna uudestaan samalla teemalla. Joulukuun kivoissa bloggaritapaamissa tutustuimme kauneuteen, sisustamiseen niin kivijalkamyymälässä kuin nettikaupassakin. Kahden kuukauden kuvaamisen tuskaan toi valoa lumentulo vihdoin ja viimein ennen joulua. Saimmekin viettää tunnelmallisen valkoisen Joulun. 

Paljon kivoja juttuja jälleen muistojen koppaan. Erityisen onnellinen olen runsaista kommenteista postauksiini. Kiitos rakkaat lukijat! Kommentit ovat minulle tärkeä vuorovaikutuksen muoto ja todiste siitä, että olen oikealla tiellä. Kommentit ovat tämän bloggaamisen suola ja sokeri samassa sopassa! Jos sinulla on mielessä aihepiiri, josta haluat minun kirjoittavan, ei muuta kuin vinkkiä minulle!

Kivaa illanajatkoa ja halit kaikille// xoxo

                                 -tuulanneli4 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  30.12.2014 / 19:53

  Ihanaa uuttavuotta ihanuuspakkaus, tyyliguruni. <3 On ollut ilo löytää sinut täältä blogimaailmasta Täällä silmä lepää ja sinulla vielä sydän kultaa. Täydellistä. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.12.2014 / 20:12

   Kiitos ihanasta kommentista Tiia <3 olen ihan sanaton 🙂

   Kivaa Uutta Vuotta sinulle myös ihanainen <3

 2. Jaana
  Kirjoittaja
  31.12.2014 / 17:42

  Rakkaudellista vuotta 2015 sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2014 / 19:40

   Kiitos Jaana <3 ja samoin sinulle kivaa vuodenvaihdetta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?